Ботев Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Ботев Пловдив - Левски

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 23:26

Petran2001 написа:Добре де, и аз ги мразя, но всичко си има граници.. :)

Няма как да ги мразиш колкото мен,ако не живееш в Сф,тея подчовеци ги гледам всеки ден и знам точно за какво говоря...

Но те са без значение всъщност...АЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАААААААРИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Petran2001
Контакти:

Мнениеот Petran2001 » 22 юли 2013 23:35

El Grande Capitan написа:
Petran2001 написа:Добре де, и аз ги мразя, но всичко си има граници.. :)

Няма как да ги мразиш колкото мен,ако не живееш в Сф,тея подчовеци ги гледам всеки ден и знам точно за какво говоря...

Но те са без значение всъщност...АЙЙЙЙЙЙЙЙЙ КАНАААААААРИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!

ОК, няма сега тука публично да си мерим омразите... :) Като изключим обаче многохилядната селска сган, има градски момчета сред стадото... :mrgreen:

За другото съм напълно съгласен!!!

Iso24
Контакти:

Мнениеот Iso24 » 23 юли 2013 01:40

След този невероятен мач на Тодор Неделев, Любо Пенев трябва да е слепец ако не го викне в националния! Най-добрия български млад футболист! Доказа го и с Астана! Жалко, че Ботев се падна с Щутгарт, можеше и по-лек да бъде жребия.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 01:44

Iso24 написа:След този невероятен мач на Тодор Неделев, Любо Пенев трябва да е слепец ако не го викне в националния!

Че той Пенев го вика отвреме навреме, ама Тошко е стълб при младежите така че има леко конфликт.
Освен тва реално Тошко трудно изкарва след 70тата,така че Любо си е в правото да го остави да се развие още малко...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 юли 2013 19:36

stn написа:Съвсем сериозен съм, че бяхте адски тихи през 90% от времето

За първи път на новото място - не беше лесно. (ремонта на ТИ) Но все пак, след почивката се пооправиха нещата. Вече след първия гол на Тошко е ясно.

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 23 юли 2013 19:40

Pupper_ написа:За първи път на новото място - не беше лесно. (ремонта на ТИ)

Хохохо, мога да ти кажа точно три начина да влезеш и от двете места без билет...:):):) ама трябва да си на 10 години и да си пъргав,иначе не върви....познай кой е отраснал на тоя стадион... :) :) :)
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 23 юли 2013 19:53

El Grande написа:Хохохо, мога да ти кажа точно три начина да влезеш и от двете места без билет...:):):) ама трябва да си на 10 години и да си пъргав,иначе не върви....познай кой е отраснал на тоя стадион... :) :) :)

:) Когато аз бях дете, ни пускаха директно на входа, но само с придружител. Трудното беше да "вербуваш" някой възрастен "чичко" да каже, че си с него. После е лесно :)

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 23 юли 2013 20:04

Pupper_ написа:[Трудното беше да "вербуваш" някой възрастен "чичко" да кaже, че си с него. После е лесно :)

Хехе,това е ПЪРВИЯ и най-стария начин, другите два са малко насилствени....
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Върни се в “Ботев”