boristzanev написа:Хахахахахаха. Ама много са ми смешни феновете на Ботев Пд. Не ме разбирайте погрешно - уважавам ги много и им се възхищавам като фенова и поведение по време на мач.... Но момчета... моля ви. Гледайте реално на нещата. Освестете се малко (както се казва). Кой пък чак толкова е този Тошко Неделев ?!?!?! Несъмнено е добър, перспективен футболист, но все още е малко над средното за България ниво. Когато направи 3 силни сезона, когато започна да вкарва по над 15 гола на сезон, когато има записани над 10 асистенции на сезон, то тогава може евентуално да бъде трансфериран в някой средняк от Турция или Русия. За момента Тошето си е все още за вътрешна консуамация и не е нищо особено. Та онзи ден срещу Левски първия му гол беше супер случаен. Така че колеги, осъзнайте се малко. И друго ми е леко смешно - как всички едва ли не категоризират Ботев Пд като основен претендент за титлата !!?!?!? хахахах. На базата на какво? Че са били с 5:0 Казахстански слабак, след като онези бяха с 10 човека (1-вото полувреме Ботев нищо не играха и не можеше да се каже кой беше отбора домакин), или, че Ботев не можаха да бият слабаците от Астана ли, или, че победиха случайно слабия, изпаднал в психолгическа дупка Левкси ли.... Смешно ми става. Нали ги видяхме миналата година Канарите...?!? Не можаха да бият ЦСКА или Локо Пд. Все пак не забравявйте, че играете в ЕКТ защото ЦСКА се отказаха, а НЕ защото Ботев заслужаваха или си го извоюваха на заления терен.
Нова регистрация,първо мнение и голям смях пада...Браво!
Само където още не знаем на кой отбор си фен,че да си кажем и ние мнението.Дето се вика-да сме равнопоставени.
Впрочем,предварително ще ти кажа,че на който и да си,сте ни много смешни,но с основание.От позицията на най-добрите!
Що се отнася до Тодор Неделев-много са ми интересни такива като теб,които са му гледали един-два мача и правите големите изводи.
Друго-значи ясно-досега три случайни победи,един случаен равен,а всъщност реалните резултати трябваше да са четири загуби.
Ще те чакам във форума след мача в четвъртък,после след мача в неделя да видим дали ще са заслужени следващите ни победи.
Между другото,може ли да ме подсетиш как завършиха заслужилите мястото си в Европа по изключително честен начин "Левски",с отбора,който е пет позиции по-назад от "Астана" в казахстанското първенство?

Дори ще те помоля да ми припомниш и голмайсторите за "Левски".