Турци били харесали Тошко...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Re: Турци били харесали Тошко...

Мнениеот botevforever » 23 юли 2013 12:46

boristzanev написа:Хахахахахаха. Ама много са ми смешни феновете на Ботев Пд. Не ме разбирайте погрешно - уважавам ги много и им се възхищавам като фенова и поведение по време на мач.... Но момчета... моля ви. Гледайте реално на нещата. Освестете се малко (както се казва). Кой пък чак толкова е този Тошко Неделев ?!?!?! Несъмнено е добър, перспективен футболист, но все още е малко над средното за България ниво. Когато направи 3 силни сезона, когато започна да вкарва по над 15 гола на сезон, когато има записани над 10 асистенции на сезон, то тогава може евентуално да бъде трансфериран в някой средняк от Турция или Русия. За момента Тошето си е все още за вътрешна консуамация и не е нищо особено. Та онзи ден срещу Левски първия му гол беше супер случаен. Така че колеги, осъзнайте се малко. И друго ми е леко смешно - как всички едва ли не категоризират Ботев Пд като основен претендент за титлата !!?!?!? хахахах. На базата на какво? Че са били с 5:0 Казахстански слабак, след като онези бяха с 10 човека (1-вото полувреме Ботев нищо не играха и не можеше да се каже кой беше отбора домакин), или, че Ботев не можаха да бият слабаците от Астана ли, или, че победиха случайно слабия, изпаднал в психолгическа дупка Левкси ли.... Смешно ми става. Нали ги видяхме миналата година Канарите...?!? Не можаха да бият ЦСКА или Локо Пд. Все пак не забравявйте, че играете в ЕКТ защото ЦСКА се отказаха, а НЕ защото Ботев заслужаваха или си го извоюваха на заления терен.

Нова регистрация,първо мнение и голям смях пада...Браво!
Само където още не знаем на кой отбор си фен,че да си кажем и ние мнението.Дето се вика-да сме равнопоставени.
Впрочем,предварително ще ти кажа,че на който и да си,сте ни много смешни,но с основание.От позицията на най-добрите!
Що се отнася до Тодор Неделев-много са ми интересни такива като теб,които са му гледали един-два мача и правите големите изводи.
Друго-значи ясно-досега три случайни победи,един случаен равен,а всъщност реалните резултати трябваше да са четири загуби.
Ще те чакам във форума след мача в четвъртък,после след мача в неделя да видим дали ще са заслужени следващите ни победи.
Между другото,може ли да ме подсетиш как завършиха заслужилите мястото си в Европа по изключително честен начин "Левски",с отбора,който е пет позиции по-назад от "Астана" в казахстанското първенство? :oops:
Дори ще те помоля да ми припомниш и голмайсторите за "Левски". :o

Изображение
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

spomsvob
Контакти:

Мнениеот spomsvob » 23 юли 2013 13:02

I congratulate, the remarkable answer...
Vendo benicar hct. Comprar GenГ©rico olmesartan - hydrochlorothiazide Online Sin Receta
grifulvin

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 юли 2013 13:02

За шефовете на Ботев ли говорите?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metal1111

Мнениеот metal1111 » 23 юли 2013 13:19

Remi Gaillard написа:

е малко сега и вие преигравате без да имате и най-малка представа за какво става въпрос
1. да започна от там, че Черноморските ястреби -Ризеспор са притежавани от един от най-богатите бизнесмени в Турция- Абдулкадир Чакир
2.стадиона един от най-скъпите Йени Ризе Ататюрк
3.бюджета- Астана са като бедни роднини пред тях
4.средна заплата 25000 евро

Поредния ФИШЕК...
Стадиона им е 15 хиляден, да построен е скоро, но не е нито скъп, нито кой знае какво...
Астана е с бюджет около 30 милона, а с цитираната средна заплата около 25 000 евра - това е бюджет не по голям от 30 милона....
Само за справка - в Ботев има футболисти и то няколко със заплата в интервала 12-18 000 евра....
т.е. благоевградски - на фона на Пирин, сигурно турчулята ти изглеждат извънземни, ама не са нищо особено....

е не ме разбирай погрешно аз само съм копирал информация за клуба , с това не съм целял да обида Ботев и Неделев по някакъв начин ако така си го възприел
OFK PIRIN

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 23 юли 2013 13:42

factotum написа:Мечтата на Тошко е да играе в Милан..

Епа, като стане на 33 може...те там само такива зимат.... :) :)
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 23 юли 2013 14:03

Според http://www.transfermarkt.com Тодор Неделев струва точно 1.500.000 € Наистина е много добър за родните стандарти, но със сигурност е по джоба на всички турски клубове от Супер лигата.
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
factotum
Контакти:

Мнениеот factotum » 23 юли 2013 14:17

MyAngel написа:Според http://www.transfermarkt.com Тодор Неделев струва точно 1.500.000 € Наистина е много добър за родните стандарти, но със сигурност е по джоба на всички турски клубове от Супер лигата.

Със сигурност е по джоба и на китайски, японски клубове... предполагам, че и някой шейх ще може да си го позволи. :lol: Но дали това е целта?
Изображение
Последна промяна от factotum на 23 юли 2013 15:42, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 23 юли 2013 14:18

Тошко не е за Турция. Дай Боже, след няколко години могат да го трансфрерират, вероятно за повечко пари, в тим с голямо име от Западна Европа. В краен случай, в някой руски гранд! ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 23 юли 2013 15:24

MyAngel написа:Според http://www.transfermarkt.com Тодор Неделев струва точно 1.500.000 €

Според мен обаче, Тошко струва към момента около 6 милиона паунда (повтарям: В МОМЕНТА....след около година-две цената му ше бъде около 20 милиона)...кво правиме сега?
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 23 юли 2013 15:36

El Grande написа:
MyAngel написа:Според http://www.transfermarkt.com Тодор Неделев струва точно 1.500.000 €

Според мен обаче, Тошко струва към момента около 6 милиона паунда (повтарям: В МОМЕНТА....след около година-две цената му ше бъде около 20 милиона)...кво правиме сега?

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Върни се в “Ботев”