ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар 2:0 FT (3:1 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: ЛЕ:Ботев Пловдив-Жрински Мостар (1:1)

Мнениеот DrAvalanche » 22 юли 2013 11:05

El Grande Capitan написа:
DrAvalanche написа:Успех на симпатичния отбор на Зрински Мостар. Пожелавам на Минев да му се случи същото, което той предизвика вчера.

Ауууууу, фен на такава убава група пък такива мЪрсотии да говори,тц тц тц...засрами се...Ендрю Елдрич се върти сега в леглото си от срам заради тебе....

Що бе пич, кое му е мръсното? Да съм ви обидил нещо, мръсен, нецензурен или неподходящ език?

Не ми е симпатичен оня пазарджишки субект от Токайто и това е.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 22 юли 2013 11:10

sudromanista73 написа:
DrAvalanche написа:Успех на симпатичния отбор на Зрински Мостар. Пожелавам на Минев да му се случи същото, което той предизвика вчера.

Колко силно трябва да мразиш,за да се обясниш в любов на неизвестен отбор...Сигурен знак за наченки на идиотизъм. :mrgreen:

Ти така ли се обясняваш в любов "Симпатична си ми, желая ти успех"? Много ви ниско нивото и фантазията на сопотци, очаквах малко повече. Е, пак е малко по-добре от "Кефиш ма, щи звънна"
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

Потребителски аватар
djany76
Контакти:

Мнениеот djany76 » 22 юли 2013 11:10

Аз си мисля, че ни очаква труден мач, но съм оптимист. 3:2 с малко драма и на трибуните както винаги взрив.
Тия говедата ме кефят, бати комплекса бати чудото, но отсега ще е така защото "WE HAVE RETURNED"!
BOTEV FOREVER

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 22 юли 2013 11:12

djany76 написа:Аз си мисля, че ни очаква труден мач, но съм оптимист. 3:2 с малко драма и на трибуните както винаги взрив.

Стига бе тоа па, два гола да ни вкарат,че аз нали ше получа инфаркт,баси....аз викам по възможност без голове за Зрински или айде макс един след като сме повели 3-0... :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 22 юли 2013 11:22

DrAvalanche написа:
El Grande Capitan написа:

Ауууууу, фен на такава убава група пък такива мЪрсотии да говори,тц тц тц...засрами се...Ендрю Елдрич се върти сега в леглото си от срам заради тебе....

Що бе пич, кое му е мръсното? Да съм ви обидил нещо, мръсен, нецензурен или неподходящ език?

Не ми е симпатичен оня пазарджишки субект от Токайто и това е.

Когато играеше в Левски беше ли ти симпатичен?
Капитанът на Ботев (Пловдив) Веселин Минев направи доста интересно изказване след победата над Левски с 2:1. Защитникът на "канарчетата" бе изблъскан при

спряла игра от Гари Родригес и футболистът на "сините" бе изгонен от игра. "Ще го кажа с една дума. Гари Родригес е глупак."

Този още като вкара гола дойде да се радва и да прави жестове при агитката на Ботев,може би защото вие нямахте публика.Глупак!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
1912plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912plovdiv » 22 юли 2013 11:28

DrAvalanche написа:
sudromanista73 написа:

Колко силно трябва да мразиш,за да се обясниш в любов на неизвестен отбор...Сигурен знак за наченки на идиотизъм. :mrgreen:

Ти така ли се обясняваш в любов "Симпатична си ми, желая ти успех"? Много ви ниско нивото и фантазията на сопотци, очаквах малко повече. Е, пак е малко по-добре от "Кефиш ма, щи звънна"

За сметка на това фантазията при подуенските селяни определено е на ниво :!: 1914 тома фантастични легенди как са евробойци, антикомунисти и отбора на на народа ... а навсякъде където гостувт ги посрещат с камани и дърве :lol:
▒▓█▄▀ БОТЕВ ▄▀█▓▒

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
sudromanista73
Контакти:

Мнениеот sudromanista73 » 22 юли 2013 11:30

DrAvalanche написа:
sudromanista73 написа:
DrAvalanche написа:Колко силно трябва да мразиш,за да се обясниш в любов на неизвестен отбор...Сигурен знак за наченки на идиотизъм. :mrgreen:

Е,определено си се опитал да бъдеш остроумен...но нещо не ти се получава.Дай нещо ново и различно,това със Сопот се изтърка...Или по скоро,се опитваш да се опишеш...Ами-и давай и успех. :arrow:

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 22 юли 2013 11:35

Малееее, много злоба бе хора! Къде я събирате толкова в душите си! Защо не се радвате и не подкрепяте български отбор когато печели и побеждава чужди противници въпреки, че не е вашия клубен любимец! Не ви разбирам честно! Вашата омраза е по силна от любовта към собственият ви отбор! Толкова е тъпо!
На Ботев Пловдив му пожелавам успех и победа! Няма значение с колко важна е победата! В момента не виждам по добър български отбор от тях и аз лично ще се радвам да постигнат успех срещу Жрински Мостар!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 22 юли 2013 11:39

Леле, много комплексирани земеделци са ни налазили... За вас няма ли реколта за прибиране, а?
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 22 юли 2013 11:49

slash1912 написа: Когато играеше в Левски беше ли ти симпатичен?

Никога не ми е бил симпатичен. Доста ограничен и елементарен като игра и умствен капацитет. Логично беше резерва на Лусио. Въпреки всичко на последния му мач с екипа на Левски го изпратихме с аплодисменти, но явно не си е заслужавало.

Върни се в “Ботев”