Защо всички подписват договори само за по година?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Защо всички подписват договори само за по година?

Мнениеот Fallen_Angel » 12 окт 2009 07:23

Lord VOODOO написа:
veseo написа:Lord VOODOO, виждам си информиран, затова искам да те попитам. Как федерацията решава на кой колко пари да дава, че Морини взима 12к, а другите различни суми?

Мога само да гадая! Но най-вероятната причина е, че въпросните играчи имат някакви договори с Италианският футболен съюз (или с друга организация) и явно в тези договори си има ясно посочени суми!

Да разбирам ли, че отричаш публично известният факт, че жабарите в отбора ви са тук по социална програма?

Май си забравил това:

Alternative написа:Във втората част от интервюто, което даде за Гонг италианският журналист Дженаро Д`Амброзио от сайта calciomercato.com, става дума за Ботев Пд и италианската инвазия, която е факт в нашия клуб напоследък.

...........

- А има ли социална програма за безработни в Италия, по която идват всички тези футболисти в България?

- Да, има. Не знам точно, какви са ни отношенията с България, но у нас има центрове за футболисти без договори.
Там те тренират и поддържат форма. Там им се дават и консултации, за да могат да си намерят отбори и да сключат договори. Може наистина да става дума за асоциации от този тип в случая, които да са се свързали с чужди страни, за да предложат тези играчи. В Италия има толкова много играчи без договори, че биха могли да напълнят цялото ви първенство. Те са неизчерпаеми

Според мен лично италианските играчи имат договори с тези въпросните центрове... ;) Или самите жабари не искат да подписват за по-дълго, като се надяват след края на сезона да се върнат в Италия и да си намерят отбори там... ;)

И къде видя, че някой им плаща заплатите, в това интервю?

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 12 окт 2009 09:04

естествено че никъде... ама важно е да се нагнетява обстановката!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 12 окт 2009 10:14

феновете на ботев са си така или иначе супер натегнати, та малко им трябва. селяка ни съсипа нервите, та сега и най-дребните неща са достатъчни да ни подлудят. ето - 1 седмица без големи новини, две/три снимки на италянците със селЮ, две интервюта от хора, които са финансово заинтересовани италянците да не са новите собственици, са достатъчни да дигнат пулса до 200. Както и няколко обещания, 10 италянчета и 1 точка в софия са достатъчни да ни докарат до екстаз и мечти за купи и европа.

така ще е оше дълго ... такав ни е орисията явно.

Потребителски аватар
ilian12
Контакти:

Мнениеот ilian12 » 12 окт 2009 10:19

Малко аритметика. В статията се казва: "В Италия има толкова много играчи без договори, че биха могли да напълнят цялото ви първенство."

Така 16 отбора по 20 играча = 320 играча
Заплата на играч с платените данъци поне 3000 евро
320 иг * 3000 евро = 960 000 евро на месец ????? За мен това са много пари. И какво Италианската футболна централа ги дава на някакви играчи да играят някъде си. НЕ вярвам.
105 години / 4 поколения ботевисти!

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Мнениеот dagger1912 » 12 окт 2009 19:26

Вече е сигурно,че заплатите на италианците идват от България ... http://sport.plovdiv24.com/113987.html ... Така донякъде отпадат доста слухове,че кой ли не им плащал и тука "Пловдивския Колина" ми говори простотий ... Той не е в час ... вика ми "от миналия сезон Данчо Минев, Тодор Тимонов, Илиян Гаров" ... Ми то Данчо си го няма от много време и аз съм му благодарен,защото и без пари се е раздавав за БОТЕВ :!:

Върни се в “Ботев”