El Grande написа:No Pyro No Fun написа:Имаш наглост да питаш...
Аре да спреш за малко да грухтиш,докато наблюдаваме жълто-черните магьосници,искаш ли?
Абе ей малоумен папагал ние в Европа имаме толкова победи колкото вие нямате в А група...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
El Grande написа:No Pyro No Fun написа:Имаш наглост да питаш...
Аре да спреш за малко да грухтиш,докато наблюдаваме жълто-черните магьосници,искаш ли?
No Pyro No Fun написа:Абе ей малоумен папагал ние в Европа имаме толкова победи колкото вие нямате в А група...
No Pyro No Fun написа:El Grande написа:No Pyro No Fun написа:Имаш наглост да питаш...
Абе ей малоумен папагал ние в Европа имаме толкова победи колкото вие нямате в А група...
farforii написа:Абе само на мен ли ми се струват супер тромави и зле ? Същата работа като Лудогорец да няма някакъв вирус в България тия дни ?
No Pyro No Fun написа:El Grande написа:No Pyro No Fun написа:Имаш наглост да питаш...
El Grande написа:Мъри кефи. Ебем ти пазенето на резултата, ше вкарвам нападатели докато не ми останат резерви....само така....
А ти якоментаторите са ебати смешките: АКО удара беше в очертанията на вратата,Стаховяк нямаше да може да реагира,ахахаххахаха, да,той е така я изгледа щото изобщо не беше 3 метра встрани,тъпаци....
blue_wind написа:клубната ви телевизия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта