ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Сиренето е с пари сеньори..

Мнениеот Fallen_Angel » 11 окт 2009 21:26

botev forever написа:А случайно да си питал Карамана да е взел някакви пари?А случайно да си чул българин в клуба да е взел пари?

Да, представи си, чул съм, от Стълба лично, на мача със Славия. Не е коментирал сумата, нито повода, но каза, че е взел пари.

Освен това Карамана е сърбал попарата на нечовека - дали би се хванал пак?

Още нещо, което и Пловдив Пее "засегна". Ако играчите не са вземали пари, дали ще се хвърлят в контролата с Родопа да се доказват? Нали видяхме преди, за без пари колко се хвърляха и раздаваха?

Трето - да си чувал клаузата "конфиденциалност"? Нали се сещаш, че всеки работник в която и да е фирма ако разгласи подобни неща, изхвърча?

Баси, за к'ъв чеп всъщност споря с теб? Ти си първия жълточерен "трол" в този форум. Навил си си нещо на пръста и нищо няма да ти го промени. Явно си решил, че си единствения "праведен" фен, който вижда, че нещата не вървят, както ни се иска.

Е, не си. Много хора си имаме по едно на ум, и твоите драсканици тук са подигравка към интелекта на всеки средностатистически ботевист. Замълчи за известно време, макар че знам, че няма да стане.

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 окт 2009 21:33

PLOVDIV PEE 1912 написа:А случайно да си питал Карамана да е взел някакви пари?А случайно да си чул българин в клуба да е взел пари?

Карамана подписа договор бе майна!Кво искаш повече?Като не взима пари няма да играе и ще си замине.[/quote]
Добре пичове,ние ще тичаме само след последствията и няма да се опитваме да ги предотвратим.Има пари О.К.,няма пари пак О.К. ние сме безгласна буква и нямаме право на въпроси,като ,че ли сме някаква безгласна рая.Наречете ме враг,незадоволен или какъвто искате,но аз ще задавам непрекъснато тези въпроси защото считам,че са важни за бъдещето на клуба.Ние Ботевисти и българи ли сме все пак та сме така безразлични и вярваме на 100% на човек,който обяви,че е случайно попаднал на стадиона и пет пари не даваме за българите в клуба.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 11 окт 2009 21:34

yasen_ov4arov написа:Ммм да така е.Как примерно онзи италианския мангал,който беше човекът на някакъв макарон-престъпник стана човекът на съвсем други италианци?Къде са новите екипи?Къде е новият спонсор (поне на рекламните пана отстрани и на анцузите трябваше да го има)?Защо не са платени заплатите на персонала за предните 6 месеца,които така или иначе трябва да бъдат платени?Защо нямат витамини и възстановителни хави играчите?Защо юношите още тренират на майната си и играят по селата?Нали уж парите нямаше да са проблем-колко е поискал онази печка Мбамба или там както се казваше та да не го подпишат?Защо реалният собственик така и не е стъпил още на стадиона?Как купува нещо,което е гледал само на клипчета по телевизията/интернет?Въобще толкова много въпроси,че направо ми се завива свят :roll: .
Някой по-запознат може ли да ми каже дали ще има някаква хореография за мача с ЦСКА?

Тука ме награбиха по всякакви линии-че не съм фен на Ботев,че съм христоловист почти че съм буфер :roll: .Абе хора,от 10 години съм фен на Ботев (почти не съм изпускал домакинство),винаги съм се съобразявал с агитката,на концерта и на няколко протеста срещу Христолов бях-защо човек,който не вярва ,че новите собственици са месии и задава логични въпроси бива почти распнат на кръст?Отговорете ми на всеки един от въпросите,но не с еди кой си каза ,че до седмица едикакво си ще стане, и ще повярвам.Да ме обявявате за по-черен от Дявола ,за дето подлагам на съмнени святостта на докараните от Селския италианци е просто абсурдно :roll: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 окт 2009 21:38

Fallen_Angel написа:
botev forever написа:А случайно да си питал Карамана да е взел някакви пари?А случайно да си чул българин в клуба да е взел пари?

Да, представи си, чул съм, от Стълба лично, на мача със Славия. Не е коментирал сумата, нито повода, но каза, че е взел пари.

Още нещо, което и Пловдив Пее "засегна". Ако играчите не са вземали пари, дали ще се хвърлят в контролата с Родопа да се доказват? Нали видяхме преди, за без пари колко се хвърляха и раздаваха?

Трето - да си чувал клаузата "конфиденциалност"? Нали се сещаш, че всеки работник в която и да е фирма ако разгласи подобни неща, изхвърча?

Баси, за к'ъв чеп всъщност споря с теб? Ти си първия жълточерен "трол" в този форум. Навил си си нещо на пръста и нищо няма да ти го промени. Явно си решил, че си единствения "праведен" фен, който вижда, че нещата не вървят, както ни се иска.

Е, не си. Много хора си имаме по едно на ум, и твоите драсканици тук са подигравка към интелекта на всеки средностатистически ботевист. Замълчи за известно време, макар че знам, че няма да стане.

Слушай какво интелектуалецо,хайде се хванем на бас пред всички и да питаме който ти искаш българин в клуба дали е взел пари.Залога е публично извинение пред всички и загубилия да обяви:АЗ СЪМ ГЛУПАК.Готов ли си?

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 окт 2009 21:43

botev forever написа:
Fallen_Angel написа:

Слушай какво интелектуалецо,хайде се хванем на бас пред всички и да питаме който ти искаш българин в клуба дали е взел пари.Залога е публично извинение пред всички и загубилия да обяви:АЗ СЪМ ГЛУПАК.Готов ли си?

Самият факт, че "споря" с теб обезсмисля предложението ти за бас - печелиш автоматично. Въобще не си ми интересен с това предложение, нито пък ще ме засегнеш. Аз не съм "интелектуалец", и никога няма да бъда, както се пееше в една песен преди 20-на години. Просто ми писна да дуднеш едни и същи неща като развален грамофон... Каза ги веднъж, втори път, но на сто двадесет и шестия път малко писва да ти се четат "витамините" и "минералната вода".

П.С. За теб думата "интелектуалец" обида ли е?

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 окт 2009 21:47

Дудна ги за такива като теб,защото точно такива ентусиасти като теб докараха селяка и палиха инако мислещи вестници.Хубаво би било човек да разсъждава върху фактите,а не върху думи,които би искал да чуе.

Модератор Ботев

Мнениеот Модератор Ботев » 11 окт 2009 21:49

Fallen_Angel и botev forever - крайно време е да спрете. Ако имате някакви лични закачки, не занимавайте целия форум с това.

Благодаря.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 11 окт 2009 21:51

botev forever написа:Дудна ги за такива като теб,защото точно такива ентусиасти като теб докараха селяка и палиха инако мислещи вестници.Хубаво би било човек да разсъждава върху фактите,а не върху думи,които би искал да чуе.

Аз РАБОТЕХ в "инакомислещия" запален вестник, така че не ми говори на мен дали съм докарал нечовека или не.

Смятам да послушам мод-а и наистина преставам да ти пиша. Хайде, остани със здраве.

botev forever

Мнениеот botev forever » 11 окт 2009 21:52

Модератор Ботев написа:Fallen_Angel и botev forever - крайно време е да спрете. Ако имате някакви лични закачки, не занимавайте целия форум с това.

Благодаря.

Нищо лично нямам моде към когото и да е фен на "Ботев"Пд.Просто гледни точки....

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 11 окт 2009 22:06

Форевър в края на краищата не разбрах какво предлагаш ?

Върни се в “Ботев”