За протокола - само един отбор в България е имал 0 (НУЛА) зрители в клетката си при гостуване на дерби! ФАКТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hellyeah написа:Е , аз пък ще се кефя от централната трибуна , като вкараме гол и се изкефя , какво ще ми направите ?
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
ihalamadrid написа:А какво правят фенчетата на Левски които са си закупили билети? Къде ще ги настаним?
Батков се озъби на Сектор Б: Почват да прекаляват с този бойкот
Адвокатът припомни на самозабравилите се фенклубове, че получават пари от Левски
Собственикът на Левски - Тодор Батков се озъби на фенклубовете от синята агитка, които обявиха, че ще бойкотират първия мач от новото първенство и няма да подкрепят тима си при гостуването на Ботев Пд. Нещо повече, организираните ултраси от Сектор Б дори имаха наглостта да обявят, че в неделя ще спират насилствено всеки левскар, който се опита да влезе в сектора за гости на стадион 'Христо Ботев".
Това очевидно никак не се е харесало на шефа на 26-кратните шампиони, който нападна фенклубовете.
"Прекалено е. Аз също мога да бойкотирам. Няма да платя заплати другата седмица и какво ще стане. Да, аз бойкотирам. Не е нормално също да назначават стюарди да блокират сектора и да не допускат тези, които са си купили билети. Такива организации имаше в Германия през 33-та и 45-а година. Ние в тях ли да се превръщаме?", коментира Батков.
Накрая той припомни на самозабравилите се фенклубове, че получават пари от Левски
"Отделно въпросните стюарди получават възнаграждение от субсидиите, които клубът ни отпуска на фенклубовете", добави с ултимативен тон адвокатът.
hellyeah написа:Е , аз пък ще се кефя от централната трибуна , като вкараме гол и се изкефя , какво ще ми направите ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта