Феновете на Ботев пълнят и сектора на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Re: Феновете на Ботев пълнят и сектора на Левски

Мнениеот Invader » 16 юли 2013 14:18

Това, че няма да пътуват по-голямата част от софийските фенове, не значи че секТОРа ще е празен!

За протокола - само един отбор в България е имал 0 (НУЛА) зрители в клетката си при гостуване на дерби! ФАКТ :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
priceles
Контакти:

Мнениеот priceles » 16 юли 2013 14:31

hellyeah написа:Е , аз пък ще се кефя от централната трибуна , като вкараме гол и се изкефя , какво ще ми направите ?

:) :) :) :) дай момче
И днес, като мина през димния Перник,
се спомням стрелците с най-точния мерник
и чувам: „Момчета! – помнете и в ада,
„България пада, но Перник не пада!“

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 16 юли 2013 14:40

А какво правят фенчетата на Левски които са си закупили билети? Къде ще ги настаним? :lol:
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 16 юли 2013 14:58

ihalamadrid написа:А какво правят фенчетата на Левски които са си закупили билети? Къде ще ги настаним? :lol:

Феновете на Левски, които са си закупили билети ще влезнат в схватка със стюардите на националният им фенклуб и с помощта на полицията ще заемат полагащите им се места в сектора за гости. Днес във фенмагазина на Колежа няколко човека закупиха пред мен билети за сектора с гостуваща публика, а с тези билети не могат да влезнат на друго място.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 16 юли 2013 15:18

Батков се озъби на Сектор Б: Почват да прекаляват с този бойкот

Адвокатът припомни на самозабравилите се фенклубове, че получават пари от Левски
Собственикът на Левски - Тодор Батков се озъби на фенклубовете от синята агитка, които обявиха, че ще бойкотират първия мач от новото първенство и няма да подкрепят тима си при гостуването на Ботев Пд. Нещо повече, организираните ултраси от Сектор Б дори имаха наглостта да обявят, че в неделя ще спират насилствено всеки левскар, който се опита да влезе в сектора за гости на стадион 'Христо Ботев".

Това очевидно никак не се е харесало на шефа на 26-кратните шампиони, който нападна фенклубовете.

"Прекалено е. Аз също мога да бойкотирам. Няма да платя заплати другата седмица и какво ще стане. Да, аз бойкотирам. Не е нормално също да назначават стюарди да блокират сектора и да не допускат тези, които са си купили билети. Такива организации имаше в Германия през 33-та и 45-а година. Ние в тях ли да се превръщаме?", коментира Батков.

Накрая той припомни на самозабравилите се фенклубове, че получават пари от Левски

"Отделно въпросните стюарди получават възнаграждение от субсидиите, които клубът ни отпуска на фенклубовете", добави с ултимативен тон адвокатът.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 16 юли 2013 20:19

Аз ще се настаня до някой фен на Левски който може би ме е уцелил в десният крак в предният мач.Заедно ще коментираме недоразумението.Вие в кой свят живеете жалки сини недоразумения.Вие идвате на враждебен стадион и всеки ще е готов да ви пребие.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 16 юли 2013 21:00

hellyeah написа:Е , аз пък ще се кефя от централната трибуна , като вкараме гол и се изкефя , какво ще ми направите ?

Ако желаеш, веднага мога да ти кажа къде ще съм и да се пробваш :mrgreen: Смелчага!

Върни се в “Ботев”