БОТЕВ: От Голгота към Свобода
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: БОТЕВ: От Голгота към Свобода
Пожелавам пълен крах на филмчето щом авторът му го свързва с "Ботев" Пд
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...
сините в атака написа:много избирателно мислят,жълтурчетата.едните са олигарси в лошия смисъл на думата,а Караибрахим е г-н Василев.Освен това не ги интересувало друго,нали всичко с любимия им Металик е наред.А Христо Ботев е на всички българи не на феновете на един или друг отбор.
Хахаха, 'щото на Борат, парите са му от банички

-
- Контакти:
Pupper_ написа:сините в атака написа:много избирателно мислят,жълтурчетата.едните са олигарси в лошия смисъл на думата,а Караибрахим е г-н Василев.Освен това не ги интересувало друго,нали всичко с любимия им Металик е наред.А Христо Ботев е на всички българи не на феновете на един или друг отбор.
Хахаха, 'щото на Борат, парите са му от баничкиПрисмял се хърбел на щърбел!
само дето вие много си го харесвате и му скандирате името,подмазвате се лекичко така..нали?удобно някак си?аз понеже много съм слушал фенове на БОТЕВ да коментират и плюят ЛЕВСКИ и по конкретно Батков та за тва сега ми е интересно как интерпретират същото положение,но така с една гордост с едно уважение към г-н цв.василев.Интересно...
сините в атака написа:Pupper_ написа:сините в атака написа:много избирателно мислят,жълтурчетата.едните са олигарси в лошия смисъл на думата,а Караибрахим е г-н Василев.Освен това не ги интересувало друго,нали всичко с любимия им Металик е наред.А Христо Ботев е на всички българи не на феновете на един или друг отбор.
само дето вие много си го харесвате и му скандирате името,подмазвате се лекичко така..нали?удобно някак си?аз понеже много съм слушал фенове на БОТЕВ да коментират и плюят ЛЕВСКИ и по конкретно Батков та за тва сега ми е интересно как интерпретират същото положение,но така с една гордост с едно уважение към г-н цв.василев.Интересно...
виж бе цървул, не си блъскай главата със сложна материя... кажи по-добре как е крава на европейски, тръгнал да коментира Цв. Василев, не ти ли миришат чорапите бе сульо
-
- Контакти:
bnborisov написа:сините в атака написа:Pupper_ написа:сините в атака написа:много избирателно мислят,жълтурчетата.едните са олигарси в лошия смисъл на думата,а Караибрахим е г-н Василев.Освен това не ги интересувало друго,нали всичко с любимия им Металик е наред.А Христо Ботев е на всички българи не на феновете на един или друг отбор.
виж бе цървул, не си блъскай главата със сложна материя... кажи по-добре как е крава на европейски, тръгнал да коментира Цв. Василев, не ти ли миришат чорапите бе сульо
то като не можеш да отговориш адекватно на въпросите почваш с агресията нали?отворен кажи си адреса да се видим да ми го кажеш лично.ааа,и мога да си коментирам които пожелая а вие папагалчета дерзаите че сте мноооооого назад във исторически план.ся кажи майна г-н василев месия ли е?
-
- Контакти:
Христо Ботьов Петков е символ на всички българи и патрон на популярен отбор който носи името му.Има и други.Впрочем всички отбори в началото си носят имена на патриоти.Защото става след Освобождението и Съединението.После се създават абвеатури със съветски имена и такива на превозни средства,части от двигатели и имена на сезонни месеци.Енергия,Партиазани,Динамо,Колектор,Локомотив.И всички са наследници на пролетарията на Партията.
stn написа:Пожелавам пълен крах на филмчето щом авторът му го свързва с "Ботев" Пд
И как точно авторът го е свързал с ПФК Ботев Пловдив? Аман от комплексари като теб, за които всичко свързано с жълто-черните е лошо, пък дори когато става дума и за филм за патрона на отбора - великия Христо Ботев.
сините в атака написа:само дето вие много си го харесвате и му скандирате името,подмазвате се лекичко така..нали?удобно някак си?аз понеже много съм слушал фенове на БОТЕВ да коментират и плюят ЛЕВСКИ и по конкретно Батков та за тва сега ми е интересно как интерпретират същото положение,но така с една гордост с едно уважение към г-н цв.василев.Интересно...
Построи ни база, за която дори вие в Левски, завистливо цъкате с език. Започна и мащабен ремонт по стадиона. Привлече много добри специалисти в ДЮШ. Хората работещи в клуба са оставени на спокойствие. Разликата с Батков е очевидна. Приличат си по мустака, но нашия собственик, не се изживява като мениджър, нали? И да попитам, сега ако сте "на нож" с Батков, каква бе ситуацията 2008-ма? Борат не е от вчера в клуба! Тактично сменихте плочата, след три години на тотален провал, но когато ви вкара в групите на ШЛ, всички на опашка се редяхте, да го носите на ръце.
-
- Контакти:
Pupper_ написа:сините в атака написа:само дето вие много си го харесвате и му скандирате името,подмазвате се лекичко така..нали?удобно някак си?аз понеже много съм слушал фенове на БОТЕВ да коментират и плюят ЛЕВСКИ и по конкретно Батков та за тва сега ми е интересно как интерпретират същото положение,но така с една гордост с едно уважение към г-н цв.василев.Интересно...
Построи ни база, за която дори вие в Левски, завистливо цъкате с език. Започна и мащабен ремонт по стадиона. Привлече много добри специалисти в ДЮШ. Хората работещи в клуба са оставени на спокойствие. Разликата с Батков е очевидна. Приличат си по мустака, но нашия собственик, не се изживява като мениджър, нали? И да попитам, сега ако сте "на нож" с Батков, каква бе ситуацията 2008-ма? Борат не е от вчера в клуба! Тактично сменихте плочата, след три години на тотален провал, но когато ви вкара в групите на ШЛ, всички на опашка се редяхте, да го носите на ръце.
проблема не е Батков,а това,че Караибрахим с пари си си купува от вас уважение.
сините в атака написа:проблема не е Батков,а това,че Караибрахим с пари си си купува от вас уважение.
Много повърхностно майна! Батков с френска любов ли спечели вашето уважение?
Василев може да е всякакъв, но със сигурност не се занимава с наркотици, трафик на жени, убийства, изнасилвания ... Олигарх бил! Че той световния футбол се държи от олигархията

Василев спонсорира и волейбола и леката атлетика. И от тях ли си купува уважение?