factotum написа:tsonpen написа:luxorus написа:Искрене,Христо Ботев е колкото на ПФК "Ботев" ПД,толкова и на ПФК "Скрита сила" с.Мъдрево.Сещаш ли се за какво ти говоря?
![]()
Но пък ПФК "Ботев" Пловдив би могъл да се бори за свободата си. Но на сития често не му е до такива работи
Беше повече от смущаващо да чуя жълтата публика да скандира "Цветан Василев" точно във времето на протести, започнали от назначението на сподвижника му Делян Пеевски за шеф на ДАНС...
Като бяхме бедни и във В група бяхме по-симпатични. Ех, пусти българи...
Не че е по темата, но точно фен на Лудогорец да говори за ситост и свобода...
Забележката ти е неуместна. Аз съм фен на актуалния Лудогорец и не се налага да правя компромиси със съвестта си. Собственикът на Лудогорец не е фактор в политиката. Наистина ми е интересно как разграничавате нещата. От една страна обкръжението на Василев и образа му на близък до ДПС, собственик на малка частна банка, в която доскоро се намираха голяма част от държавните пари и подкрепата за отбор с име на български революционер и твърдения за това, че в определени моменти сте били непреклонни, когато се е налагало. Няма ли поне едно течение при вас, което да е против Василев?
Има и още нещо - Разград като малък град предполага хора, които са повече концентрирани в ежедневието си. В Пловдив трябва да сте по-смели и по-свободолюбиви, дори и само защото сте повече.