Защо всички подписват договори само за по година?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: защо всички подписват договори само за по година
И кое и е тайнственото? Не мога да ви разбера какво искате?Хората дойдоха представиха се.А може би искате да ви кажат колко им струва?Всеки нормален фен на Ботев живее и се надява че има сделка.Всичко останало са буферски провокации защото са се на.....ли от страх.Кой дава гаранции че след 1 година Гигов ще е в Локомотив или Гриша Ганчев в Ловеч,а вие вече правите сметки дали италианците ще са тук след 1 година.
-
- Контакти:
За мен лично има 2 варианта !
1-или това е временно закърпване на положението
2-или цялата тази клоунада е предвидено да трае една годинка и след това всички си тръгват по живо по здраво
1-или това е временно закърпване на положението
2-или цялата тази клоунада е предвидено да трае една годинка и след това всички си тръгват по живо по здраво
БОТЕВЬ написа:И кое и е тайнственото? Не мога да ви разбера какво искате?Хората дойдоха представиха се.А може би искате да ви кажат колко им струва?Всеки нормален фен на Ботев живее и се надява че има сделка.Всичко останало са буферски провокации защото са се на.....ли от страх.Кой дава гаранции че след 1 година Гигов ще е в Локомотив или Гриша Ганчев в Ловеч,а вие вече правите сметки дали италианците ще са тук след 1 година.
НЕ Е ЗЛЕ ДА ВКАРАТ И 100 ЕВРО В КЛУБА
- Lord VOODOO
Re: Защо всички подписват договори само за по година?
Стига паника! И не си бутайте фитилите излишно!
Толкова ли не разбрахте, че италианците в отбора ви идват по социална програма от Италия? Това са все играчи от дивизия С (Це) или по-долна, които нямат договори с отбори! А подписват договори с Ботев за 1 година, защото толкова позволява самата социална програма!
Тук се получава една много странна врътка, дето не ми е много ясна, но от това, което съм чел излиза следното: дефакто играчите не са собственост на Ботев Пловдив! Въпреки, че са свободни агенти те идват един вид под наем, а заплатите им ги плаща Италианският футболен съюз..., след това мисля, че отбора вече може да ги привлече и официално играчите да станат собственост на отбора ви.
Толкова ли не разбрахте, че италианците в отбора ви идват по социална програма от Италия? Това са все играчи от дивизия С (Це) или по-долна, които нямат договори с отбори! А подписват договори с Ботев за 1 година, защото толкова позволява самата социална програма!
Тук се получава една много странна врътка, дето не ми е много ясна, но от това, което съм чел излиза следното: дефакто играчите не са собственост на Ботев Пловдив! Въпреки, че са свободни агенти те идват един вид под наем, а заплатите им ги плаща Италианският футболен съюз..., след това мисля, че отбора вече може да ги привлече и официално играчите да станат собственост на отбора ви.
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Lord VOODOO, виждам си информиран, затова искам да те попитам. Как федерацията решава на кой колко пари да дава, че Морини взима 12к, а другите различни суми?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
А на Караманов кой му плаща заплатата? Италианския футболен съюз?
- Lord VOODOO
veseo написа:Lord VOODOO, виждам си информиран, затова искам да те попитам. Как федерацията решава на кой колко пари да дава, че Морини взима 12к, а другите различни суми?
Мога само да гадая! Но най-вероятната причина е, че въпросните играчи имат някакви договори с Италианският футболен съюз (или с друга организация) и явно в тези договори си има ясно посочени суми!
Да разбирам ли, че отричаш публично известният факт, че жабарите в отбора ви са тук по социална програма?
Май си забравил това:
Alternative написа:Във втората част от интервюто, което даде за Гонг италианският журналист Дженаро Д`Амброзио от сайта calciomercato.com, става дума за Ботев Пд и италианската инвазия, която е факт в нашия клуб напоследък.
...........
- А има ли социална програма за безработни в Италия, по която идват всички тези футболисти в България?
- Да, има. Не знам точно, какви са ни отношенията с България, но у нас има центрове за футболисти без договори. Там те тренират и поддържат форма. Там им се дават и консултации, за да могат да си намерят отбори и да сключат договори. Може наистина да става дума за асоциации от този тип в случая, които да са се свързали с чужди страни, за да предложат тези играчи. В Италия има толкова много играчи без договори, че биха могли да напълнят цялото ви първенство. Те са неизчерпаеми
Според мен лично италианските играчи имат договори с тези въпросните центрове...

Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Отричам го, защото на безработни се плаща една и съща минимална заплата. Не на Пенко 300лв, на Гошко 800, на Иваничка 2000.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veseo написа:Отричам го, защото на безработни се плаща една и съща минимална заплата. Не на Пенко 300лв, на Гошко 800, на Иваничка 2000.
Зависи от трудовия стаж и на колко си осигоряван!
- Lord VOODOO
veseo написа:Отричам го, защото на безработни се плаща една и съща минимална заплата. Не на Пенко 300лв, на Гошко 800, на Иваничка 2000.
Пич това да не ти е бюрота по труда?!
Все пак изтъкнах още един вариант...