Ботев Пд - Мечтата на живота ни!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Открито писмо до привържениците на „Ботев” – Пловдив

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 10 окт 2009 13:39

soilwork написа:Тука всичките от форума на Ботев е крайно време да се извините на Пичиони за обидите....не се правете на ударени а си върнете старите постове от преди месец! Сега много го заобичахте....някак си не е честно май

Спокойно брато,всичко е наред ,ние знаем какво да направим.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 10 окт 2009 13:41

Браво на автора!Чудесно писмо.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 10 окт 2009 13:56

PLOVDIV PEE 1912 написа:
soilwork написа:Тука всичките от форума на Ботев е крайно време да се извините на Пичиони за обидите....не се правете на ударени а си върнете старите постове от преди месец! Сега много го заобичахте....някак си не е честно май

Щом казваш-вярвам ти!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 10 окт 2009 18:29

soilwork написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:

Щом казваш-вярвам ти!

Ти що си смени аватара?
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 10 окт 2009 18:34

мен лично ме притесняват нещата със свинята майка и с дребните акционери...някой има ли повече информация как се развиват нещата по тези въпроси :?:

Потребителски аватар
fungus
Контакти:

Мнениеот fungus » 10 окт 2009 20:15

soilwork написа:A същия този където сега публикува Открито писмо.....преди 20 дни беше писал:"ЗА ХОРАТА КОИТО ПОЗАСПАХА ТЕЗИ ДНИ ПРИПОМНЯМЕ,ЧЕ НА МАЧА С МИНЬОР НЯМА ДА СЕ ВЛИЗА. ИТАЛИЯНСКАТА КОЛОНИЯ Е НАТРУПАЛА ГОЛЯМА СУМА В ХОТЕЛ''ИМПЕРИАЛ" И ЧИЧО МИТКО СТИСКА ПАЛЦИ ДА СЪБЕРЕ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ МАЧА,ЧЕ НЯМА С КАКВО ДА ПЛАТИ ЗА ПРЕСТОЯ НА ИТАЛИЯНСКИТЕ ЦИГАНИ..... :evil: :evil:

мустака с нищо не е променил мнението ми за него... за кво да му се извинявам, не виждам повод.

а с този твой цитат, селянино, кво искаш да покажеш? че е трябвало да пълним стадиона и джоба на селския съответно?! ... и къде видя да е същия човек?

VETERANI
Контакти:

Мнениеот VETERANI » 11 окт 2009 08:40

soilwork написа:A същия този където сега публикува Открито писмо.....преди 20 дни беше писал:"ЗА ХОРАТА КОИТО ПОЗАСПАХА ТЕЗИ ДНИ ПРИПОМНЯМЕ,ЧЕ НА МАЧА С МИНЬОР НЯМА ДА СЕ ВЛИЗА. ИТАЛИЯНСКАТА КОЛОНИЯ Е НАТРУПАЛА ГОЛЯМА СУМА В ХОТЕЛ''ИМПЕРИАЛ" И ЧИЧО МИТКО СТИСКА ПАЛЦИ ДА СЪБЕРЕ НЯКОЙ ЛЕВ ОТ МАЧА,ЧЕ НЯМА С КАКВО ДА ПЛАТИ ЗА ПРЕСТОЯ НА ИТАЛИЯНСКИТЕ ЦИГАНИ..... :evil: :evil:

Колега,спи спокойно,това не съм го писал аз,просто такива сърцераздерателни творения няма как да измисля.Просто го качих на сайта за удоволствие на човека който го е написал.
Относно сделката още ми е съмнителна,до като не се изплатят заплатите и не видим новите екипи няма да повярвам.На този етап освен да подкрепяме отбора нищо друго не можем да направим.

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 11 окт 2009 18:12

ПОКЛОН ПРЕД ТАКИВА БОТЕВИСТИ. В събота всички на стадиона.Не се притеснявайте нито от дребните акционери нито от дебелата.Всичко е ОК.тазе седмица и заплати ще има.Нека първо покажем на Орнела за какво става въпрос и после да искаме от него.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 11 окт 2009 20:11

БОТЕВЬ написа:ПОКЛОН ПРЕД ТАКИВА БОТЕВИСТИ. В събота всички на стадиона.Не се притеснявайте нито от дребните акционери нито от дебелата.Всичко е ОК.тазе седмица и заплати ще има.Нека първо покажем на Орнела за какво става въпрос и после да искаме от него.

++++++++++++++

п.п.Декларира ли сме пълна подкрепа!!!Ако нещо се обърка ,ще решаваме.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Цял свят пее: ВИВА КАНАРИ

Мнениеот Hacko1912 » 17 окт 2009 13:51

ША ЛА ЛА ЛА

Настана големият ден. Сигурен съм, че е пълно с ботевисти по света, които биха дали мило и драго, за да са на стадион Ботев точно днес. Но уви. Много от нас са пръснаити по света, немили, клети недраги. Но както казват старите хора първата любов (особено изстраданата) ръжда не хваща. Та аз, наедно със стотици и хиляди по света, ще сме с всички вас на стадиона, па макар и само духом. Ще гледаме, слушаме и следим мача със затаени сърца и с една новоизлюпена радост и надежда, че Ботев пак оцеля и пак ще е голям. Както е голяма нашата любов.

А от любов се ражда любов - нали Отче 8-)

Върни се в “Ботев”