Честита победа на Ботев. Днес видях един български отбор, който се справя по надлежен начин с отбор от Казахстан.
Този мач ми връща надеждата, че скоро БГ отборите ще заемат полагащото ни се място в класациите на УЕФА.
Странно ми е едно обаче. Как така отбор, който можеше и да не заиграе в турнирите на Юръпа тази година, на практика се превърна в
най-успелия ( като игра и резултат) отбор. Явно има нещо гнило в нашето първенство и крайното му подреждане.
Още веднъж честито на Ботев, неговите фенове и българския футбол...Честната и достойна игра все някога излиза
победител над онова фалшивото, което се разиграва под масите в родното ни първенство.
ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ: Ботев Пловдив-Астана
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
South_Park написа:минимум 6:0
БРАВО НА ТЕБ, ПОЧТИ ПОЗНА!!! ТИ СИ ГЕНИЙ!!! ДАВАЙ ПРОГНОЗИ И ДРУГ ПЪТ!!!:))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
ntodorov написа:Честита победа на Ботев. Днес видях един български отбор, който се справя по надлежен начин с отбор от Казахстан.
Този мач ми връща надеждата, че скоро БГ отборите ще заемат полагащото ни се място в класациите на УЕФА.
Странно ми е едно обаче. Как така отбор, който можеше и да не заиграе в турнирите на Юръпа тази година, на практика се превърна в
най-успелия ( като игра и резултат) отбор. Явно има нещо гнило в нашето първенство и крайното му подреждане.
Още веднъж честито на Ботев, неговите фенове и българския футбол...Честната и достойна игра все някога излиза
победител над онова фалшивото, което се разиграва под масите в родното ни първенство.
Мога да ти отговоря веднага, колко мача ни рязаха и колко точки изгубихме, по едно време бяхме близо да се борим и за първо място, но ако ти изброя мачовете...защото хартиените тигри без окраска, трябваше да са преди нас. За това няма първенство тук и се потъпкват таланти...
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
ntodorov написа:Честита победа на Ботев. Днес видях един български отбор, който се справя по надлежен начин с отбор от Казахстан.
Владееха топката и се движеха много повече и по-добре от Левски. Нямам предвид толкова количеството, колкото качеството. Това за мен е по-добре провеждана подготовка. Плюс това можехме да чуем Станимир Стоилов на моменти. Човекът може да си навлича и негативни коментари, но е треньор. Дава указания, вероятно заедно с екипа си разучава добре и слабите и силните страни на противника и т.н.. Докато в Левски слушаме само едно: по-силни сме, побеждаваме на 100% и т.н.. Няма отношение, няма дисциплина на поведението. Да не говорим за треньорите им в последно време, чиито указания обикновено се въртят около думите "Айде, айде"

Както Иртиш, така и Ботев спечелиха с умна и добре построена игра. Очевидно Ботев е по-класния отбор, но в интерес на истината и Левски не е по-слаб от Иртиш. Просто там няма хора, които да вливат малко разум и идея. Това е моето обяснение.

-
- Контакти:
Извинявам се че се откланям от темата,но в коментарите за успеха на Ботев не виждам коментари на един фен на Ботев,който е много активен във форума на ЦСКА,а именно Джони.Очаквах да се радва на успеха на канарите,но нещо изчезна,да не страда заради Левски и затова да се е покрил.
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
peliforewer написа:Извинявам се че се откланям от темата,но в коментарите за успеха на Ботев не виждам коментари на един фен на Ботев,който е много активен във форума на ЦСКА,а именно Джони.Очаквах да се радва на успеха на канарите,но нещо изчезна,да не страда заради Левски и затова да се е покрил.
Може би в момента празнува победата в Бургас и му е през к*ра за форумни глупости?

kartago написа:obi-wan kenobi написа:motg написа:Доволен съм че не играем в Европа тази година, с оглед на събитията от последните месеци, спестихме си едно излагане, а ни замести отбор с голямо желание за доказване.
И следващият съперник е лесен, след това идват мачовете на истината, не се главозамайвайте, тези казахтанци са си полуаматьори, ниво Б група.
Успех.
Какви полуаматьори бе човек,тези имат бюджет колкото първите четири отбора взети заедно, виж им стадиона само имат и 7 нацонала а наскоро взеха и доста добри футболисти, но не успяха да ги картотекират не ги подценявайте толкова.
На мен лично ми се струва, че този човек не знае ама абсолютно нищо за Казахстан! Нито за спорта им, нищо!
Факт, факт! Последните години се изливат огромни пари там! Не само за футбол, не само за спорт.
Бтв показателен е факта, че анонимен отбор победи 2-я в България. Това че, днес спечелихме е страхотно разбира се. Обаче може да дойде времето и те да се смеят на нас, а не ние на тях.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Re: ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)
Абе Астана не са мерило. В смисъл в Казахстан планират футбола да стане СЕРИОЗЕН чак след 5-10 години. Вкарват се кинти, градят се школи ала бала но инак още са в начален етап.
Обаче Ботев си ги попреби стабилно. Сигурно за това ПЕТ на нула роля изигра и факта, че три от головете дойдоха така набързо и това е сринало казахите но.. има го и тоя момент. Ботев просто игра разумно, имаха ден, падна им шанса и го използваха и разнебитиха Астана. То така се прави..
Аз лично очаквах 1,2:0 и ако не беше изненадващата тройка голове за броени минути сигурно можеше и да позная, ама и на 5:0 не се сърдя :D
Стига да не се сдухат (а няма защо да го правят) или да не подценят следващия противник (поради сериозната победа днес) мисля, че ще отстранят поне още 1 противник.
Демек отбора, който не искаше да играе в ЕКТ като че ли ще вземе най-много точки в ЕКТ от българските отбори.
Обаче Ботев си ги попреби стабилно. Сигурно за това ПЕТ на нула роля изигра и факта, че три от головете дойдоха така набързо и това е сринало казахите но.. има го и тоя момент. Ботев просто игра разумно, имаха ден, падна им шанса и го използваха и разнебитиха Астана. То така се прави..
Аз лично очаквах 1,2:0 и ако не беше изненадващата тройка голове за броени минути сигурно можеше и да позная, ама и на 5:0 не се сърдя :D
Стига да не се сдухат (а няма защо да го правят) или да не подценят следващия противник (поради сериозната победа днес) мисля, че ще отстранят поне още 1 противник.
Демек отбора, който не искаше да играе в ЕКТ като че ли ще вземе най-много точки в ЕКТ от българските отбори.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
snakebite написа:доста слаба игра на Ботев до момента..добре е че Астана остана с човек по-малко !
Лиспва Цветков от това което виждам..
И квоуууууууу?
-
- Контакти:
Re: ЛЕ: Ботев Пловдив - Астана - 5:0 FT (6:0 agg)
Betchualeng Arnaikem написа:Абе Астана не са мерило. В смисъл в Казахстан планират футбола да стане СЕРИОЗЕН чак след 5-10 години. Вкарват се кинти, градят се школи ала бала но инак още са в начален етап.
Абе те Иртиш, Мура, Сараево и особено Бате не бяха мерило но виж ги къде са. Престанете с това надценяване на Бг футбола, че затова я докархме до тук коефицента ни в Европа е красноречив. И това, че нечии нацонален отбор е слаб не значи че и клубния им е слаб виж Англия Русия и др. Просто някои отбори в България трябва да спрът да разчитат на другите начини( не визирам един клуб а трите преди нас