Юношата на "Левски" - Домо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Re: Юношата на "Левски" - Домо

Мнениеот ivan40 » 07 юли 2013 20:26

nik_bg1 написа:
raikonen22 написа:Домо стана играч в Левски, така че жълтурите да не се надуват, а просто да се радват, че ще имат много класен играч в редиците си!

Съгласен съм, от това следва,че Г.Аспарухов стана играч в "Ботев"Пд. Така, че синкавите да не се надуват, а просто да се радват, че са имали много, много класен играч в редиците си!

:lol: А сега де :oops:

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 07 юли 2013 20:33

Епа нема проГлени, кво като е играл в Лески?
Миналия път-син треньор+син Вуйчо= ЗЕМИ тва дърво между рогата, ако Домо направи същото-жив и здрав....
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Потребителски аватар
rabira4at
Контакти:

Мнениеот rabira4at » 07 юли 2013 20:59

от никки1912 на 07 Юли 2013 17:26

stanislav89 написа:

rabira4at написа:Аз съм фен на Левски и никога няма да омаловажавам успехите на по малките отбори в изграждането на футболисти/както правят тия дето сега пред закриване/.Така,че Домо няма начин да се каже,че не е юноша на Марица.Аз също съм юноша на Марица от средата на 80-те години и знам,че от Марица са много играчите с качества играли в Левски,цска и националния.
А по случая не мога да разбера какво иска вторият отбор на Левски.

Сега като ви бием пак, съвсем спокойно можете да започнете да се наричате 2-ят отбор на Ботев ;)

А ти разбирачо, щом си юноша на Марица Пловдив и си фен на Левски, виждаме що за морал имаш. ;)

Той не е разбирач a е рабира4. :lol: Сигурно е умен колкото е грамотен. :lol:

Сега съм доволен от печабалта си от баса с един приятел,че ще има умници,които ще си помислят,че съм искал да напиша разбирач/това е просто комбинация от три думи,които значат нещо,а именно ра-Бог Ра,другата е любимото ми питие "бира",а чат-а си е чат,важен за мен по сантиментални причини.
Сега Ви благодаря за спечелената каса бира.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юли 2013 21:47

Sofia_1914 написа:Първият смислен отбор на Ботев от приблизително 2 десетлилетия насам е воден от син треньор, син изпълнителен директор и син нападател, а сега идва още един син нападател.Факт. Така че не се напичайте толкова ;)

И спонсориран досущ като Левски - от Делян Пеевски и приятелчето му двойник на Ганя - Цветан Василев - типичната двойка Баждеков-Батков - съотношението дебелак и Мустак е спазено. :!:

samatoranaga
Контакти:

Мнениеот samatoranaga » 07 юли 2013 22:08

Левскарите се усетиха, че са ни сателити и почнаха като македонците да посиняват всичко, ама на никой не му пука. Факт е, че Батков и Гунди са ботевисти, оттам нататък няма какво да коментираме повече.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 08 юли 2013 09:14

Sofia_1914 написа:Първият смислен отбор на Ботев от приблизително 2 десетлилетия насам е воден от син треньор, син изпълнителен директор и син нападател, а сега идва още един син нападател.Факт. Така че не се напичайте толкова ;)

Една подробност-"синият" директор и "синият" нападател са пловдивчани и са направили първите крачки във футбола в Пловдив.
Факт!
Така,че не се спичай и ти.
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 08 юли 2013 10:42

samatoranaga написа:Левскарите се усетиха, че са ни сателити и почнаха като македонците да посиняват всичко, ама на никой не му пука. Факт е, че Батков и Гунди са ботевисти, оттам нататък няма какво да коментираме повече.

Явно в Майнатаун слънцето не прощава на никой, щом си написал такава чутовна глупост, че Гунди бил ботевист...

Авторът и другите жълтури да кажат какво разбират под юноша? Играл ли е Домовчийски при юношите на Левски? Меси юноша на Барселона ли е?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 08 юли 2013 12:11

botevforever написа:

Една подробност-"синият" директор и "синият" нападател са пловдивчани и са направили първите крачки във футбола в Пловдив.
Факт!
Така,че не се спичай и ти.

В допълнени само на тия анимационните отгоре да им кажа че Иван няма нищо общо с Лески! При вас игра едва няколко месеца и вие му се изплюхте по най-долния начин в лицето, така както и с много други като Мариан. Вие вашо нямате господа! Всичко ви идва на тепсия от "селата". Вие сте ялови...

Потребителски аватар
Adrian Monk
Контакти:

Мнениеот Adrian Monk » 08 юли 2013 15:22

Да не забравяме и ломското цигане. То като дойде в София прескачаше трамвайните релси, за да не го хване ток, но после в "Левски" се ошлайфа. За "Ботев" пък е направо идеално (пък и в Пловдив няма трамваи). :lol:
"... Знаете, че преди победата на деветосептемврийската революция в спорта и най-вече във футбола преобладаваха буржоазно-фашистки елементи. Народната власт не можеше да допусне това. Затова създадохме нашия ЦСКА". Д. Джуров

Потребителски аватар
El Grande

Мнениеот El Grande » 08 юли 2013 15:25

Adrian Monk написа:
Sofia_1914 написа:но после в "Левски" се ошлайфа.

Така се ошлайва че беше умрел за футбола преди да дойде при нас,ахахаха,деба смешните говеда,само заслуги си приписват...
1.Вичев,2.Пачев,3.Младенов,4.Кочев,5.Раков,6.Бакалов,7.Костадинов,8.Георгиев,9. Пехливанов, 10.Зехтински, 11.Пашев...

Върни се в “Ботев”