Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bojobg написа:Тука един пише с аватар на коч, а дали знаете коя религия има цял празник посветена на коча?
uppercut написа:bojobg написа:Тука един пише с аватар на коч, а дали знаете коя религия има цял празник посветена на коча?
Ти явно много добре знаеш щото това на снимката е овен и ти го знаеш много добре........ ама нали си фен на дпс отбор ти се привиждат кочове за пореден път ще ви попитам........ одобраявате ли назначението на човек на дпс за областен на Пловдив???? одобрявате ли назначението на пеевски за шев на данс ........защо няма ваши фенове на протестите ????? ЗАЩО ИЗБЯГВАТЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ господа бултра$$$$$$и
uppercut написа:bojobg написа:Тука един пише с аватар на коч, а дали знаете коя религия има цял празник посветена на коча?
Ти явно много добре знаеш щото това на снимката е овен и ти го знаеш много добре........ ама нали си фен на дпс отбор ти се привиждат кочовеза пореден път ще ви попитам........ одобраявате ли назначението на човек на дпс за областен на Пловдив???? одобрявате ли назначението на пеевски за шев на данс ........защо няма ваши фенове на протестите ????? ЗАЩО ИЗБЯГВАТЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ господа бултра$$$$$$и
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
KingKenny написа:uppercut написа:bojobg написа:Тука един пише с аватар на коч, а дали знаете коя религия има цял празник посветена на коча?
Ти явно много добре знаеш щото това на снимката е овен и ти го знаеш много добре........ ама нали си фен на дпс отбор ти се привиждат кочовеза пореден път ще ви попитам........ одобраявате ли назначението на човек на дпс за областен на Пловдив???? одобрявате ли назначението на пеевски за шев на данс ........защо няма ваши фенове на протестите ????? ЗАЩО ИЗБЯГВАТЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ господа бултра$$$$$$и
И като излезем на протест си мислиш, че Цв. Василев ще си събори базата и стадиона ли, бе, господин ъперкът ? Ето за тези невероятно безмозъчни спорове става на въпрос.... Що не ги говорихте тея глупости като бяхме в "Б" група и когато ПАК СЪЩИЯ МАЗЕН ДОЛЕН ДПС-АР ЦЕЦО ВАСИЛЕВ НИ БЕШЕ СОБСТВЕНИК ?? Страхотни мазняри сте, страхотни, ама няма нищо то всичко се връща и под всичко се връща имам предвид, че може да останете без социални след 92(деветдесет и второто) дете... жалко за вас, ама вие сте си такива - жалкари.
uppercut написа:KingKenny написа:uppercut написа:bojobg написа:Тука един пише с аватар на коч, а дали знаете коя религия има цял празник посветена на коча?
И като излезем на протест си мислиш, че Цв. Василев ще си събори базата и стадиона ли, бе, господин ъперкът ? Ето за тези невероятно безмозъчни спорове става на въпрос.... Що не ги говорихте тея глупости като бяхме в "Б" група и когато ПАК СЪЩИЯ МАЗЕН ДОЛЕН ДПС-АР ЦЕЦО ВАСИЛЕВ НИ БЕШЕ СОБСТВЕНИК ?? Страхотни мазняри сте, страхотни, ама няма нищо то всичко се връща и под всичко се връща имам предвид, че може да останете без социални след 92(деветдесет и второто) дете... жалко за вас, ама вие сте си такива - жалкари.
Това не са глупости а факти........ жалки сте бие..... крадеца вика дръжте крадеца
..това ви е запазена марка ............много добре знаете за какво става въпрос ама се правите на луди
п.п на истина всичко се връща
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта