Ботев спретна контрола с Родопа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ботев - Родопа 6:0
тия италянци не е лошо да вкарат някои лев в клуба че българите няма какво да ядат
Parlament написа:Какво ще ги правите тези италианци? Ще играят ли като истински ботевисти,ще се раздават ли за фланелката? Незнам,стувами се че ще я патите пак,но ХРИСТОЛОФ,няма място в Ботев!
Тва клише го знаем отдавна, ама дойдоха италианци, от които повечето (да не казвам всички) не са чували за отбора и се раздават повече не само от нашите юноши, а и от всички бг отбори, които съм гледал в последните няколко години...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
Re: Ботев спретна контрола с Родопа
Луис е уникален, Ребека също ми хареса, а отзад с Гулстав и Ола, който дойде към края на мача, ще сме доста стабилни.
На стадиона се говореше, че следващата седмица ще плащат на българите. Предполагам, че това ще стане след окончателното финализиране на сделката. Ама теб Боби този въпрос явно много те вълнува щом и под тази тема отново поставяш въпроса за плащането.
dib написа:тия италянци не е лошо да вкарат някои лев в клуба че българите няма какво да ядат
На стадиона се говореше, че следващата седмица ще плащат на българите. Предполагам, че това ще стане след окончателното финализиране на сделката. Ама теб Боби този въпрос явно много те вълнува щом и под тази тема отново поставяш въпроса за плащането.
- rump_shaker
- Контакти:
norim написа:аз съм доволен и от луис, кочев,мпока ,ребека и густав.за морини и карле спор няма. но от мбамба не много-очаквах повече, доста несериозно подхождаже в някои от ситуациите. но все пак това му е първия мач, въпреки че и на луис, ребека и густав бе първия, но се справиха доста добре.харесаха ми и че отправяха удари от далечно разстояние- така паднаха и два от головете-дано да продължат да стрелят така.но в защита сме още зле. изненада ме появата на мпока, както и това че не игра Ола-някой знае ли нещо?
За мен Мапока беше един от най-добрите след Морини разбира се. А и Пичоне го беше сложил дефанзивен халф и мисля че се справи много добре. Доста технично отиграваше ситациите

rump_shaker написа:norim написа:аз съм доволен и от луис, кочев,мпока ,ребека и густав.за морини и карле спор няма. но от мбамба не много-очаквах повече, доста несериозно подхождаже в някои от ситуациите. но все пак това му е първия мач, въпреки че и на луис, ребека и густав бе първия, но се справиха доста добре.харесаха ми и че отправяха удари от далечно разстояние- така паднаха и два от головете-дано да продължат да стрелят така.но в защита сме още зле. изненада ме появата на мпока, както и това че не игра Ола-някой знае ли нещо?
За мен Мапока беше един от най-добрите след Морини разбира се. А и Пичоне го беше сложил дефанзивен халф и мисля че се справи много добре. Доста технично отиграваше ситациите
Абсолютно съм съгласен за Мапока, може да ни свърши много работа.
Някой има ли инфо, как се е отразил мача на тревното покритие?
105 години / 4 поколения ботевисти!
- rump_shaker
- Контакти:
ми то тревното покритие си беше направо като житно поле на пролет. 10 санта трева неподстригана. Явно го захранват сега и на мача с чорбичките ще го окосят.