36' Берое има надмощие през последните 10 минути.
33' Галчев комбинира с Анисе, който продължи към Ромарио, но той загуби топката от Коробкин.
32' Нова добра атака за Ботев, последният пас на Ромарио към Вандер обаче не бе точен.
30' Натиск на Ботев в последните пет минути.
Това по-горе са коментарите в GONG LIVE. За 6 минути Ботев стана Берое. Значи е верен слоганът "Нема твойе, нема мойе, всичко е Беройе"
Астана - Ботев - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Линкове за мача на Ботев
El Grande написа:Drunken_Master написа:ай гледай си скапания отбор...не ме нерви,да не те плесна
БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, мое да ме плеснеш само с гол гъз по мъдите сфиньо проста.
В група за вас,вашто мами розово комунистическо!
хахаха

- Drunken_Master
- Контакти:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Глупака си ти !Не съм казал че по-голямата част е в Европа.Казах че 39% от територията на Европа е заета от Русия.Имаш си представа какво е 40% нали?!-значи малко по-малко от половината на континента е руска.Освен това почти всички руски отбори участващи в ЕКТ са от европейската част.А че по-голямата част от Русия е в Азия-в това няма спор.Но не е и 95% както казваш
проценти изобщо не съм споменавал
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Червени Воини написа:sangio написа:Този пробвахте ли го : http://www.hahasport.com/c-1.html
Мерси тръгна без проблем!
Ето линк, пича казва, че върви ... Аз лично не мога да кажа, защото съм с др проксита на машината и не мога да ги сменя ( на работа съм ) ... Успех ...

Последна промяна от durex на 04 юли 2013 17:42, променено общо 1 път.
Re: Астана - Ботев | 04.07.2013 | 17:00ч.
Като се разреди народа и се пооправи картината,Добра атака на Вандер ,но в аут !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Толкова тъпи може ли да сте/темата е друга/ако някой намери работещ линк да го сподели
Drunken_Master написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Глупака си ти !Не съм казал че по-голямата част е в Европа.Казах че 39% от територията на Европа е заета от Русия.Имаш си представа какво е 40% нали?!-значи малко по-малко от половината на континента е руска.Освен това почти всички руски отбори участващи в ЕКТ са от европейската част.А че по-голямата част от Русия е в Азия-в това няма спор.Но не е и 95% както казваш
проценти изобщо не съм споменавал
Той говори на мен, ама се оплетохте малко

Аз петте процента ги извлякох от турската територия, на руснаците да е към 20.
Re: Астана - Ботев | 04.07.2013 | 17:00ч.
percival написа:Като се разреди народа и се пооправи картината,Добра атака на Вандер ,но в аут !
За да не се бутаме пред телевизора що не вземеш да разказваш какво става, а? Така през минута две може да казваш какво дават