ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Сиренето е с пари сеньори..

Мнениеот hetfield » 09 окт 2009 15:49

Никакви пари за куките,Любо Ушев .... :)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 окт 2009 15:53

botev forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:botev forever,ела сега на контролата да ги видим как ще играят.Ако нещо не е наред може би ще се усети.

Разбира се,че ще съм на мача.Ако ще и с Горно Нанадолнище да играем аз съм на стадиона.

Винаги за състоянието на един отбор можеш да прецениш по играта му.До сега ,ако Славия не бяха си дошли със съдията го отнасяха с три гола разлика.Взехме точка насред София от много добрия отбор на Локо София,като се има в предвид ,ЧЕ ПОВЕДОХМЕ в резултата!!!!

botev forever

Мнениеот botev forever » 09 окт 2009 16:02

PLOVDIV PEE 1912 написа:
botev forever написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:botev forever,ела сега на контролата да ги видим как ще играят.Ако нещо не е наред може би ще се усети.

Разбира се,че ще съм на мача.Ако ще и с Горно Нанадолнище да играем аз съм на стадиона.

Винаги за състоянието на един отбор можеш да прецениш по играта му.До сега ,ако Славия не бяха си дошли със съдията го отнасяха с три гола разлика.Взехме точка насред София от много добрия отбор на Локо София,като се има в предвид ,ЧЕ ПОВЕДОХМЕ в резултата!!!!

Разбери,живеца,който се получи може да рухне всеки момент заради безпаричие.Спомняш си миналата година с еуфория какви успешни мачове направихме и след това какво стана,плондерите,като се отказаха от сделката.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 окт 2009 16:08

Принципно резерви и недоверие има във всеки от нас,но все пак нека изчакаме.Сега да говорим смисъл няма

botev forever

Мнениеот botev forever » 09 окт 2009 16:14

hetfield написа:Принципно резерви и недоверие има във всеки от нас,но все пак нека изчакаме.Сега да говорим смисъл няма

Така е.Имам предвид,че трябва да сме се поучили от тези десет годишни несгоди и на всеки кандидат собственик на клуба ни да му се напомня,че ние сме тук и следим за действията или бездействията им.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 окт 2009 16:18

botev forever написа:
hetfield написа:Принципно резерви и недоверие има във всеки от нас,но все пак нека изчакаме.Сега да говорим смисъл няма

Така е.Имам предвид,че трябва да сме се поучили от тези десет годишни несгоди и на всеки кандидат собственик на клуба ни да му се напомня,че ние сме тук и следим за действията или бездействията им.

След като си постоянно на стадиона знаеш,че Пичони е наясно с това.Ако ни излъже той знае много добре какво следва.Няма смисъл от тези теми поне за сега.

Потребителски аватар
bultras12
Контакти:

Мнениеот bultras12 » 09 окт 2009 17:53

botevist1912 написа:Абе обвинихте го човека за враг, тъп, незадоволен и какъв още беше незнам ама си е прав бе да му еба майката.
И все пак аз съм оптимист и се надявам да сме нормален клуб съвсем скоро.
Но доста неща будят съмнение, например каде го тоз Орнела нема ли да му видим очичките, от каде на каде Пепси Италя ще споносрира отбор в Българиа в това няма никаква бизнес логика. Къде са екипите с логото на тези фирми(да приемем, че се шият) ама да кажат кога ще бъдат готови, защото се предполага, че щом е дадена поръчка шивашката фирма е поела някакъв срок за изпълнение на поръчката. Има още доста въпроси които остват неясни и карат нас феновете да сме недоверчиви.
Единственото положително нещо, е че имаме цял отбор нови футболисти играеши с хъс и желание...но до тук, друго няма.

Да и аз мисля по подобен начин.да речем аз искам да си закупя новата тениска на отбора ,та аз дори незнам дали има такава ,коя фирма ще я произведе...и тнт .
Но тва е бял кахър с тениските,къде по плашещо е това ,че въпросният Орнела е супер мистичен герой ,невиждан от никого.
Кога подяволите мисли да се появи ?Какво стана с този млад италянец който уж чякаше жълта карта и оглавяваше класациите за най-переспективен млад играч в Италия?
И при цялото ми уважение към всички фенове на Ботев искам да отбележа ,че неможе да се държите по подобен начин с инакомислещите Ботевисти ,всички сме притеснени,някои повярваха на 100% ,други таят дълбоки резерви към случващото и двете страни са на 100% прави за себе си .Неможе да заклеймим няколко от нас защото изказват своето мнение ,а то е различно от това ,че висчко е идеално щото сме измъкнали точка от Локо София и съдията ни бил порязъл срещу Славия ,а видиш ли ако не го беше сторил щяхме да ги премажем с 3-4 на нула.
Странни дни за Ботев настъпиха и нищо не е така розово както всъщност изглежда!
Пред справедливостта и мирът аз избирам справедливостта дори ако се наложи да ни донесе нова война!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 09 окт 2009 20:02

bultras12 написа:
botevist1912 написа:Абе обвинихте го човека за враг, тъп, незадоволен и какъв още беше незнам ама си е прав бе да му еба майката.
Но доста неща будят съмнение, например каде го тоз Орнела нема ли да му видим очичките, от каде на каде Пепси Италя ще споносрира отбор в Българиа в това няма никаква бизнес логика. Къде са екипите с логото на тези фирми(да приемем, че се шият) ама да кажат кога ще бъдат готови, защото се предполага, че щом е дадена поръчка шивашката фирма е поела някакъв срок за изпълнение на поръчката. Има още доста въпроси които остват неясни и карат нас феновете да сме недоверчиви.
Единственото положително нещо, е че имаме цял отбор нови футболисти играеши с хъс и желание...но до тук, друго няма.

Да и аз мисля по подобен начин.да речем аз искам да си закупя новата тениска на отбора ,та аз дори незнам дали има такава ,коя фирма ще я произведе...и тнт .
Но тва е бял кахър с тениските,къде по плашещо е това ,че въпросният Орнела е супер мистичен герой ,невиждан от никого.
Кога подяволите мисли да се появи ?Какво стана с този млад италянец който уж чякаше жълта карта и оглавяваше класациите за най-переспективен млад играч в Италия?
И при цялото ми уважение към всички фенове на Ботев искам да отбележа ,че неможе да се държите по подобен начин с инакомислещите Ботевисти ,всички сме притеснени,някои повярваха на 100% ,други таят дълбоки резерви към случващото и двете страни са на 100% прави за себе си .Неможе да заклеймим няколко от нас защото изказват своето мнение ,а то е различно от това ,че висчко е идеално щото сме измъкнали точка от Локо София и съдията ни бил порязъл срещу Славия ,а видиш ли ако не го беше сторил щяхме да ги премажем с 3-4 на нула.
Пред справедливостта и мирът аз избирам справедливостта дори ако се наложи да ни донесе нова война!

пЕРСПЕКТИВНИЯТР МЛАД италианец Иларио Лана игра днес през второто полувреме.
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
valyo1912
Контакти:

Мнениеот valyo1912 » 09 окт 2009 20:07

Abbiati написа:
bultras12 написа:

пЕРСПЕКТИВНИЯТР МЛАД италианец Иларио Лана игра днес през второто полувреме.

по важно е кога той и ола ще в играят официалните мачове,
От кой отбор си?

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 09 окт 2009 20:28

Говорих с Ола след мача и каза че ще играе срещу ЦСКА. Нещо друго как да дойдат свежи пари,ами нали знаете че спонсорите наливат по легален начин пари в клубовете и се чака да се обявят а това ще стане преди мача с ЦСКА.Да не искате да ги извади някой от джоба неосчетоводени?
Видяхте днес един нахъсан отбор,без грам колебание че нещо не е наред. Друг е въпроса ,че Родопа не е критерий ,но с Густаф през първото полувреме и с Ола в защита, с Тинаци на мястото на Витанов и с Ребека в средата и Мбамба отпред отбора ще изглежда наистина добре следващата събота.
А и 6 от ЦСКА ще са уморени така че не изкючвам изненада.
Стига песимизъм, подкрепете отбора тръгваме нагоре!

Върни се в “Ботев”