Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Смях: Рожден ден спира излъчването на мача между Ботев и Аст

Мнениеот pampi » 03 юли 2013 12:03

dunavfc написа:Моето дете,парите на са всичко и който не го е разбрал,значи няма никаква ценностна система...И в Саудитска Арабия са пълни с пари,би ли живял там ? Казахстан,може да са на светлини години от нас само на тема,полезни изкопаеми,за другото имаш много поздрави ;)
А повтарям,ако в тази новина има някаква истина,не ми говорете що за държава е...
Китайската икономика също се цели в първото място,но погледни как живеят обикновените китайци,не гледай Пекин и Хонг Конг...

Пази боже, сляпо да прогледа! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 03 юли 2013 12:06

Ми нема как да го разберат, когато си израснал свободен в свободна държава не разбираш колко е ценна тя! Приемаш я като даденост а не като нещо за което си струва да се бориш! Когато ценностите ти са чалга, силикон, БМВта, Мерцедеси, кючеци, маенета, гюбеци и азис това няма как да го разбереш никога! Тази халтура е нещото което най-вреди на хората днес тук, не самата музика, музиката си е музика а това което се върти около нея! Хората в България нямат нормалните християнски ценности и морал! Комунизма и чалга халтурата след нея ебаха майката на целата поста, а после искаме политиците ни да имат морал и ценности! Как те да имат като дори ние немаме, щом за хората парите са най-важното нещо днес и чак след тях идва всичко друго! Така и така хората трябва да разберат, че парите са средство а не цел! Но както се казва в една реклама свободата Санчо не е като салама! ;)
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 03 юли 2013 12:09, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 12:07

pampi написа:
bnborisov написа:
pampi написа:
dunavfc написа:Не знам,дали е вярно,но ако е представете си за каква страна,става въпрос ;) Парите не могат да купят всичко...

Бре, колко заблудени хора има в нашата държава!
Мой колега вече 7 година работи в Казахстан, на кладенци на " Шеврон". Кладенци там имат и останалите световни петролни акули. В страната има работници от над 100 националности. Казахите в момента са на светлини години от нас.
Пусто българско байганьовско самочувствие. Кога най-после ще разберете, че хората вървят напред, докато ние си бъркаме по дупките! 8-)

прав си, обаче за да вървят напред те бъркат в едни дупки дето ние ги нямаме ;) иначе човека нямаше предвид материалното им положение, макар че богатствата на държавата едва ли са в джоба на народа.

Пак, повтарям, та белким схванете и спрете да разтягате локуми, във всяко едно отношение са по-напред от нас! А техният президент, спрямо нашия пожарникар и неговия паж Цецко е света вода ненапита. Не съм чул да го предлагат за футболист на годината или нещо подобно. Още ли не сте разбрали, че толкова уродливо политическо управление, като нашето, рядко се среща.Тази масова еуфория и подценяване силно ме притесняват, дано да поне във футбола са по-назад от нас! 8-)

Щом започнахме да се сравняваме с Казахстан,значи най-добре да я затваряме тая нашата татковина....Не знам.кой е Бай Ганьо,ама да имаш толкова ниско самочувствие е повече от притеснително...

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 03 юли 2013 12:07

по-добре се радвайте, като не го гледате от колкото да страдате гледайки!!!
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 03 юли 2013 12:17

Avanti_Ragazzi написа:Ми нема как да го разберат, когато си израснал свободен в свободна държава не разбираш колко е ценна тя! Приемаш я като даденост а не като нещо за което си струва да се бориш! Когато ценностите ти са чалга, силикон, БМВта, Мерцедеси, кючеци, маенета, гюбеци и азис това няма как да го разбереш никога! Тази халтура е нещото което най-вреди на хората днес тук, не самата музика, музиката си е музика а това което се върти около нея! Хората в България нямат нормалните християнски ценности и морал! Комунизма и чалга халтурата след нея ебаха майката на целата поста, а после искаме политиците ни да имат морал и ценности! Как те да имат като дори ние немаме, щом за хората парите са най-важното нещо днес и чак след тях идва всичко друго! Така и така хората трябва да разберат, че парите са средство а не цел! Но както се казва в една реклама свободата Санчо не е като салама! ;)

Това :idea:
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 03 юли 2013 12:20

nicromanser написа:по-добре се радвайте, като не го гледате от колкото да страдате гледайки!!!

може и да е прав колегата :)

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Мнениеот ihalamadrid » 03 юли 2013 12:21

rstein написа:Уважаемые любители футбола!
Смотрите трансляции матчей казахстанских клубов в Лиге Европы:
«Астана» — «Ботев» (Болгария), 4 июля, 20.00, «ФФК-ТВ»,
«Гандзасар» (Армения) — «Актобе», 4 июля, 21.00, «KAZsport»
* Указано время Астаны.

К сожалению, по техническим причинам, планируемая на телеканале «Ел Арна» трансляция матча «Левски» (Болгария) — «Иртыш» (Павлодар), не состоится.
http://tv.ffk.kz/

И к'во сега, останахме без мачове?
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 03 юли 2013 12:26

dunavfc написа:
pampi написа: Пак, повтарям, та белким схванете и спрете да разтягате локуми, във всяко едно отношение са по-напред от нас! А техният президент, спрямо нашия пожарникар и неговия паж Цецко е света вода ненапита. Не съм чул да го предлагат за футболист на годината или нещо подобно. Още ли не сте разбрали, че толкова уродливо политическо управление, като нашето, рядко се среща.Тази масова еуфория и подценяване силно ме притесняват, дано да поне във футбола са по-назад от нас! 8-)

Щом започнахме да се сравняваме с Казахстан,значи най-добре да я затваряме тая нашата татковина....Не знам.кой е Бай Ганьо,ама да имаш толкова ниско самочувствие е повече от притеснително...

А бе, ти не се ли умори да пишеш свободни съчинения! Ти ще ми говориш, кой имал ниско самочувствие, ти, дето си един от най-големите комплексари във форума.
Ти правиш сравнение, а аз констатирам факти. Типично, плещиш, а даже не си стъпвал там. Щом не вярваш на очевидци, вместо да използваш Интернета само да си чешеш егото, вземи та се ограмоти малко. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 03 юли 2013 12:29

pampi написа: Пак, повтарям, та белким схванете и спрете да разтягате локуми, във всяко едно отношение са по-напред от нас! А техният президент, спрямо нашия пожарникар и неговия паж Цецко е света вода ненапита. Не съм чул да го предлагат за футболист на годината или нещо подобно. Още ли не сте разбрали, че толкова уродливо политическо управление, като нашето, рядко се среща.Тази масова еуфория и подценяване силно ме притесняват, дано да поне във футбола са по-назад от нас! 8-)

И аз ненавиждам пожарникаря, обаче... Да сравняваш чувството за хумор на народа в шеговита класация с издигане на собствени паметници и задължаване на всички медии да празнуват рождения ти ден една седмица, без дори да е клъгла годишнина... :roll: Политическите ти ценности явно са също толкова объркани колкото и футболните. :oops:

Пак да повторим, белким схванеш, че никой не оспорва, че Казахстан е по-богата и икономически стабилна държава от нашата. ;) Белким схванеш, че се месиш в тема за ценности, които човек с червена петолъчка върху сърцето трудно може да осъзнае. :oops:
Последна промяна от Blue1914 на 03 юли 2013 12:34, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 юли 2013 12:29

@Казахстанска Перло
Колко си дебилен само 8-) На мен ми даваш определение,че съм бил Бай Ганьо с ниско самочувствие на база ? На теб,обаче ако някой ти каже нещо,било свободни съчинения,доволно неадекватен си :mrgreen: Аз комплексар не съм,но виж,така като те гледам,ти май си ;)
Ти май също не си стъпвал там,нали ? Обаче се считаш за компетентен по темата,повярвай далеч си от истината ;)

Върни се в “Ботев”