Бойко Борисов обещал да съсипе Ботев Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stioks
Контакти:

Re: Бойко Борисов обещал да съсипе Ботев Пловдив

Мнениеот stioks » 02 юли 2013 22:33

dunavfc написа:За пореден път не схващате,че се опитват да ви разделят..Виждат,че в София нещата няма как да се получат,защото масата е прекалено голяма,въпреки,че се опитват.В Пловдив,протестите са доста по малобройни и там по може да вирее такава селска и елементарна манипулация. Майните сте сериозни и интелигентни хора,не допускайте да ви разделят за глупости. Когато е поставена България,клубната принадлежност не е никакъв фактор,хората в Турция го доказаха нагледно ;)

то се вижда кой иска да запази статуквото и кой не :) няма какво да се хабиш за неградските, на тях им е добре така. Щом мафията им дава пари, значи всичко е ок.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2013 22:34

stioks написа:Щом мафията им дава пари, значи всичко е ок.

Е, това беше много нагло, г-н 50 лева.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юли 2013 22:34

dunavfc написа:За пореден път не схващате,че се опитват да ви разделят..Виждат,че в София нещата няма как да се получат,защото масата е прекалено голяма,въпреки,че се опитват.В Пловдив,протестите са доста по малобройни и там по може да вирее такава селска и елементарна манипулация. Майните сте сериозни и интелигентни хора,не допускайте да ви разделят за глупости. Когато е поставена България,клубната принадлежност не е никакъв фактор,хората в Турция го доказаха нагледно ;)

Брейййй , веднъж да съм съгласен с теб :lol: :lol:

Потребителски аватар
UDO
Контакти:

Мнениеот UDO » 02 юли 2013 22:36

dunavfc написа:@Inex
Значи виж,за това съм съгласен,такъв закон,трябваше да бъде приет и тук.Но не смятам,че в момента,всички политици са еднакви маскари. Във всяка партия,може би без АТАКА има и кадърни,честни и почтени хора,а къде са повече,всеки сам си преценява,когато отива да гласува ;)

Кой от ДПС е кадърен,честен и почтен?
Restless&Wild

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2013 22:37

UDO написа:
Значи виж,за това съм съгласен,такъв закон,трябваше да бъде приет и тук.Но не смятам,че в момента,всички политици са еднакви маскари. Във всяка партия,може би без АТАКА има и кадърни,честни и почтени хора,а къде са повече,всеки сам си преценява,когато отива да гласува ;)

Аян Садъков :?
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 02 юли 2013 22:38

Значи виж,за това съм съгласен,такъв закон,трябваше да бъде приет и тук.Но не смятам,че в момента,всички политици са еднакви. Във всяка партия,може би без АТАКА има и кадърни,честни и почтени хора,а къде са повече,всеки сам си преценява,когато отива да гласува ;)

То няма нормален човек ,който да не би се съгласил ,но вече е прекалено късно. Политиката отдавна е на съвсем друго ниво от партийното. Партиите са само пешките в играта ,глобално корпорациите диктуват правилата. Лошото при нас е ,че тоталитарните кадри ги държат с компромати и са зависими от чужди интереси. В другите държави пак корпорациите взимат решенията ,но едно е да решаваш за собствена си държава ,а съвсем друго е както при нас да се взимат решения отвън без грам сaнтименти. Нали знаеш "чуждата п.тка кокали няма" изнасилват ни държавата това е.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 02 юли 2013 22:40

UDO написа:

А , кой от БСП , ГЕРБ , СДС , АТАКА е такъв :?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юли 2013 22:40

UDO написа:

Хасан Адемов ми се струва такъв,има и други,които са ми правили добро впечатление,но съм им забравил имената.
Лютви Местан също е такъв,въпреки,че има други неща,които страшно много дразнят,но те не са фатални...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 юли 2013 22:42

Inex написа:
Значи виж,за това съм съгласен,такъв закон,трябваше да бъде приет и тук.Но не смятам,че в момента,всички политици са еднакви. Във всяка партия,може би без АТАКА има и кадърни,честни и почтени хора,а къде са повече,всеки сам си преценява,когато отива да гласува ;)

То няма нормален човек ,който да не би се съгласил ,но вече е прекалено късно. Политиката отдавна е на съвсем друго ниво от партийното. Партиите са само пешките в играта ,глобално корпорациите диктуват правилата. Лошото при нас е ,че тоталитарните кадри ги държат с компромати и са зависими от чужди интереси. В другите държави пак корпорациите взимат решенията ,но едно е да решаваш за собствена си държава ,а съвсем друго е както при нас да се взимат решения отвън без грам сaнтименти. Нали знаеш "чуждата п.тка кокали няма" изнасилват ни държавата това е.

Нещата ще се оправят,но трябва време,трябва по естествен път,кукловодите да си отидат ;) ЕС няма да остави положението,така прекалено дълго,но наистина трябват да минат години ;)

Потребителски аватар
Inex

Мнениеот Inex » 02 юли 2013 22:43

dunavfc написа:
UDO написа:

Хасан Адемов ми се струва такъв,има и други,които са ми правили добро впечатление,но съм им забравил имената.
Лютви Местан също е такъв,въпреки,че има други неща,които страшно много дразнят,но те не са фатални...

Агент Павел...ама ти сериозно ли мислиш за този че е почтен :shock:

Върни се в “Ботев”