ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Re: Сиренето е с пари сеньори..

Мнениеот intheair » 09 окт 2009 14:03

От доста години почти всекидневно съм на колежа и доста неща от кухнята на отбора стигат до мен.Ще ти кажа най-елементарното,работниците събират пари за бензин,които след време евентуално им възстановяват.Преди около 10 дни бе спрян тока на стадиона за едно денонощие заради неплатени сметки.Знаеш за телефони заплати,интернет и медикаменти...
.

а водата ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

botev forever

Мнениеот botev forever » 09 окт 2009 14:08

intheair написа:
От доста години почти всекидневно съм на колежа и доста неща от кухнята на отбора стигат до мен.Ще ти кажа най-елементарното,работниците събират пари за бензин,които след време евентуално им възстановяват.Преди около 10 дни бе спрян тока на стадиона за едно денонощие заради неплатени сметки.Знаеш за телефони заплати,интернет и медикаменти...
.

а водата ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Смешно ти е,но и тя е на дневен ред.....

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 окт 2009 14:23

Aз съм новия собственик на Ботев.Не желая да давам заплати на никой ,който съм заварил в клуба,влючително и на персонала на стадиона ,който според мен е некадърен.След като реша от кой имам нужда ,тогава ще плащам заплати.Всички останали могат да напуснат,и футболисти и персонал.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 09 окт 2009 14:45

Нищо не става за ден-два или двадесет, особено ако става въпрос за футболен клуб с много задължения и неясноти по собствеността на акциите...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Мнениеот bismarck » 09 окт 2009 14:46

Някой да знае все пак със сигурност къде и от колко часа ще е контролата с Родопа днес?Благодаря предварително!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 09 окт 2009 14:52

bismarck написа:Някой да знае все пак със сигурност къде и от колко часа ще е контролата с Родопа днес?Благодаря предварително!

http://sport.plovdiv24.com/113501.html

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 окт 2009 15:09

Подобряването на тревата е с пари все някой ги е дал,имат някаква екипировка все пак,позволяват си вече да си хвърлят фланелките и гащетата.При селския всичко това го нямаше.Верно е ,че искаме още,но да изчакаме.А и камерунския национал едва ли идва по италианската програма за безработни

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 09 окт 2009 15:11

Абе обвинихте го човека за враг, тъп, незадоволен и какъв още беше незнам ама си е прав бе да му еба майката.
И все пак аз съм оптимист и се надявам да сме нормален клуб съвсем скоро.
Но доста неща будят съмнение, например каде го тоз Орнела нема ли да му видим очичките, от каде на каде Пепси Италя ще споносрира отбор в Българиа в това няма никаква бизнес логика. Къде са екипите с логото на тези фирми(да приемем, че се шият) ама да кажат кога ще бъдат готови, защото се предполага, че щом е дадена поръчка шивашката фирма е поела някакъв срок за изпълнение на поръчката. Има още доста въпроси които остват неясни и карат нас феновете да сме недоверчиви.
Единственото положително нещо, е че имаме цял отбор нови футболисти играеши с хъс и желание...но до тук, друго няма.

botev forever

Мнениеот botev forever » 09 окт 2009 15:14

hetfield написа:Подобряването на тревата е с пари все някой ги е дал,имат някаква екипировка все пак,позволяват си вече да си хвърлят фланелките и гащетата.При селския всичко това го нямаше.Верно е ,че искаме още,но да изчакаме.А и камерунския национал едва ли идва по италианската програма за безработни

Сигурно не си чел:Парите за тревата са от КЦМ.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 09 окт 2009 15:19

botev forever написа:
hetfield написа:Подобряването на тревата е с пари все някой ги е дал,имат някаква екипировка все пак,позволяват си вече да си хвърлят фланелките и гащетата.При селския всичко това го нямаше.Верно е ,че искаме още,но да изчакаме.А и камерунския национал едва ли идва по италианската програма за безработни

Сигурно не си чел:Парите за тревата са от КЦМ.

Но дали КЦМ или който и да било би дал на селския?А и това е само от нещата за които се сетих

Върни се в “Ботев”