Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Re: Феновете на Ботев и Локо се счепкаха в сайта на Астана

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2013 12:19

plovdivram написа:Аз пак да попитам.... като стана въпрос - има ли връзка футбола с "ПОЛИТИКАТА"... То каква е връзката между това:

Основният ремонт на моста над р. Марица по бул. "Васил Априлов" може да започне до края на юли. Две пловдивски фирми - "Пътища Пловдив" АД и "Пътинженеринг", и софийското обединение ДЗЗД "Априлов инфра 2013" с водещ партньор "Интегрирани пътни системи" АД участват в откритата процедура за строително-възстановителните работи на моста. Първите две не бяха допуснати до отваряне на ценовите оферти, заради установени пропуски. При прогнозна стойност до 3.3 млн. лв. без ДДС останалият единствен участник "Априлов инфра 2013" е предложил 3 288 214,53 лв. и срок на изпълнение 21 месеца и 7 дни.

и това:
http://agroplovdiv.bg/3561/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D0%BF/

Къде точно е драмата? В първия случай имаш конкурс и фирми, които го печелят, а във втория статия, писана от някой като вас, който е на хонорар от 50 лева за протест. Това е.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 12:29

И за всички "истински майни"- тая дето ще бутате Цв. Василев е мисия невъзмона. То така се банкрутира банка с 6 милиарда капитал, ми нали ще повлече цялата банкова система в БГ :idea: . Тея дето ви ги обещава Б.Б е мисия абсолютно невъзможна. дори и той го знае много добре. По-добре направете нещо за отбора си, или направете нещо щото богатите хора в БГ да разберат че заслужавате да се инвестира в Локо. Щото Боко ще ви доведе някой като Мареш дето няма да му пука. Всъщност ваша работа де...

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 юли 2013 12:34

bnborisov написа:
plovdivram написа:Аз пак да попитам.... като стана въпрос - има ли връзка футбола с "ПОЛИТИКАТА"... То каква е връзката между това:

Основният ремонт на моста над р. Марица по бул. "Васил Априлов" може да започне до края на юли. Две пловдивски фирми - "Пътища Пловдив" АД и "Пътинженеринг", и софийското обединение ДЗЗД "Априлов инфра 2013" с водещ партньор "Интегрирани пътни системи" АД участват в откритата процедура за строително-възстановителните работи на моста. Първите две не бяха допуснати до отваряне на ценовите оферти, заради установени пропуски. При прогнозна стойност до 3.3 млн. лв. без ДДС останалият единствен участник "Априлов инфра 2013" е предложил 3 288 214,53 лв. и срок на изпълнение 21 месеца и 7 дни.

и това:
http://agroplovdiv.bg/3561/%D1%81%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%82-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0-%D0%B2-%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B2%D0%BE-%D0%B8%D0%BF/

абе пич казах че "ЗА НАС ФЕНОВЕТЕ", вземи влез в разговора най после. иначе добре знам че политиците използват футбола. ми марешки за какво беше при вас? и тея мишоци с двата автобуса кво правеха на магистралата

Ха-ха :mrgreen: .... "ЗА ВАС ФЕНОВЕТЕ"... Сега разбирам.... Значи, когато "Жоро Илиев беше еди-какъв си" беше "друго"... Когато става дума за вас обаче, нещата пак са "РАЗЛИЧНИ" и ние пак трябва да ги "РАЗГРАНИЧАВАМЕ"!!! :mrgreen: ....

Питаш ме постоянно за нашия "платен" (според теб и "вас") ПРОТЕСТ, а вашето "платено" /един вид/ МЪЛЧАНИЕ е друго!!! Ей' за тези СМЕШНИ ситуации говоря майна!!! За този ФАЛШИВ МОРАЛ, който постоянно се опитвате да демонстрирате, а всъщност сте "един-дол-дренки"...
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 02 юли 2013 12:38

Аз писах пък на Иртиш Павлодар да сезират УЕФА за взривения "стадион" в Подуене, който НЕ трябва да има лиценз за каквито и да е официални мачове.
Те още докато правят заход да кацат на летището ще видят отгоре за какво става дума...... :mrgreen:

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 юли 2013 12:41

plovdivram написа:Питаш ме постоянно за нашия "платен" (според теб и "вас") ПРОТЕСТ, а вашето "платено" /един вид/ МЪЛЧАНИЕ е друго!!! Ей' за тези СМЕШНИ ситуации говоря майна!!! За този ФАЛШИВ МОРАЛ, който постоянно се опитвате да демонстрирате, а всъщност сте "един-дол-дренки"...

Раме, мноо си зле :idea: Който от нас иска - протестира КАТО ГРАЖДАНИН, без да го афишира и да демонстрира комплексарщина като вас, платените. Който пък намира причина да НЕ протестира, това си е лично негов, отново граждански, избор. Може би просто тези хора са на позиция, различна от стадото на улицата?! Не ти ли е хрумвало?
Не нас ни водят с платени от Герб рейсове, за да създаваме впечатление за масовка, така че не е много уместно да се пъчите точно с тия протести, при положение, че всички вече ви разбраха и видяха, че ви плащат, за да "изразите гражданската си позиция".
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 12:43

Ха-ха .... "ЗА ВАС ФЕНОВЕТЕ"... Сега разбирам.... Значи, когато "Жоро Илиев беше еди-какъв си" беше "друго"... Когато става дума за вас обаче, нещата пак са "РАЗЛИЧНИ" и ние пак трябва да ги "РАЗГРАНИЧАВАМЕ"!!! ....

Пич в офиса съм сам, и имам мноооого време, и много ми се спори, честно :) обаче много ми е трудно с тебе. не те разбирам, пишеш несвързани неща, който най-вероятно си ги разбираш сам за себе си, но аз много се мъча(най-вероятно не съм ти на акъла) ... отказвам се (въпреки че ще умра от скука)

Speedking
Контакти:

Мнениеот Speedking » 02 юли 2013 12:43

Имам един въпрос към ботевистите:
Къде е този сайт, независимия?

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 юли 2013 12:52

bnborisov написа:
Ха-ха .... "ЗА ВАС ФЕНОВЕТЕ"... Сега разбирам.... Значи, когато "Жоро Илиев беше еди-какъв си" беше "друго"... Когато става дума за вас обаче, нещата пак са "РАЗЛИЧНИ" и ние пак трябва да ги "РАЗГРАНИЧАВАМЕ"!!! ....

Пич в офиса съм сам, и имам мноооого време, и много ми се спори, честно :) обаче много ми е трудно с тебе. не те разбирам, пишеш несвързани неща, който най-вероятно си ги разбираш сам за себе си, но аз много се мъча(най-вероятно не съм ти на акъла) ... отказвам се (въпреки че ще умра от скука)

Вие ли не разбирате?!! :mrgreen:
Всичко много, много добре разбирате... Но обичате да "спорите" само когато можете да покажете нещо като онова от "торбата" на Баерков, за "Бонев и феновете от ромските квартали".... като нещо, като онова за "Жоро и Буда-бар".... за "шатрите на Зеки Байрам".... за "Зрънкови".... за "Черешарите".... за "стоте липи".... за "пийняците".... за "таксито на Вълчо".... за "Бошко Балабан"... А!!! Като стана въпрос за "Бошко Балабан" и превръщането му в "национален герой" от вас заради головете, които ни вкара и ВЪЗПЯВАНЕТО му дори в песни... предполагам, че ако някой измежду нас вземе, че се израдва по някакъв, пъ' било то и скромен начин на някакво ваше евентуално отпадане... то най-вероятно .... даже - не най-вероятно... ами със сигурност :mrgreen: ще бъде обявен за НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!! :mrgreen:

Така че....СИГУРЕН СЪМ!!! Много добре ме разбирате!!!
Последна промяна от plovdivram на 02 юли 2013 12:53, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 02 юли 2013 12:53

plovdivram написа:
bnborisov написа:

Всичко много, много добре разбирате... Но обичате да "спорите" само когато можете да покажете нещо като онова от "торбата" на Баерков, за "Бонев и феновете от ромските квартали".... като нещо, като онова за "Жоро и Буда-бар".... за "шатрите на Зеки Байрам".... за "Зрънкови".... за "Черешарите".... за "стоте липи".... за "пийняците".... за "таксито на Вълчо".... за "Бошко Балабан"... А!!! Като стана въпрос за "Бошко Балабан" и првръщането му в "национален герой" от вас заради головете, които ни вкара и ВЪЗШЯВАНЕТО му дори в песни... предполагам, че ако някой измежду нас вземе, че се израдва по някакъв, пъ' било то и скромен начин на някакво ваше евентуално отпадане... то най-вероятно .... даже - не най-вероятно... ами със сигурност :mrgreen: ще бъде обявен за НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!! :mrgreen:

OK

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 02 юли 2013 12:57

bnborisov написа:
plovdivram написа:
bnborisov написа:

Всичко много, много добре разбирате... Но обичате да "спорите" само когато можете да покажете нещо като онова от "торбата" на Баерков, за "Бонев и феновете от ромските квартали".... като нещо, като онова за "Жоро и Буда-бар".... за "шатрите на Зеки Байрам".... за "Зрънкови".... за "Черешарите".... за "стоте липи".... за "пийняците".... за "таксито на Вълчо".... за "Бошко Балабан"... А!!! Като стана въпрос за "Бошко Балабан" и првръщането му в "национален герой" от вас заради головете, които ни вкара и ВЪЗШЯВАНЕТО му дори в песни... предполагам, че ако някой измежду нас вземе, че се израдва по някакъв, пъ' било то и скромен начин на някакво ваше евентуално отпадане... то най-вероятно .... даже - не най-вероятно... ами със сигурност :mrgreen: ще бъде обявен за НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!! :mrgreen:

OK

Надявам се, че не си един от "вашите", който казва "ОК" с един ник, а след това с друг продължава?!! :mrgreen:
Ако не е така... Значи сме се разбрали!!!
Изображение

Върни се в “Ботев”