Астана - Ботев - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Астана - Ботев | 04.07.2013 | 16:00ч.
Ясно е, че ще има стриймове в нета, но дали някоя българска телевизия ще предава мача? ТВ7 би трябвало да се постараят...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Дано се изсипете поне стабилна бройка и да ги насерете тия резняци.
[img]http://bgshare.1gb.bg/82410/2rykkef[1].gif[/img]
Много ме дразни отношението на всички отбори към жребия. почваме от най-ниското ниво- 1-ви предварителен кръг! по-слаби отбори просто няма, защото интертото вече не съществува. какво толкова ги киприм казахстанците не знам. дава ли били много пари за играчи, треньори и бази. ок, но на иртиш голмайстора бил българче преди два сезона, на който никой не беше чувал името, докато не го пуснаха по дарик за коментар. за такива си дават парите там. какво сме се стегнали, та чак се налагат словесни еквилибристики от рода на труден съперник, само да ги преодолеем и ще мечтаем, тежко гостуване, няма полети, и какво ли още не. това, колеги, показва само едно- колко много ни е паднал гардът. преди 6-7 години литекс падна от зимбру молдова, който сигурно е с класи на казахите, но беше гигаизненада и резил. днес два от най-великите бг тимове ще срещнат два азиатски отбора и треперят като брезов лист, да не би да не се класират за други банцигари и гатеристи от западните балкани. осъзнайте се, хора, общественото мнение трябва да заставя отборите да поддържат някакво реноме и стандарт на поведение, а не да се застраховат предварително, ако се нацапат. подкрепяйте си отборите и изисквайте от тях. трябват по две победи и в двата сблъсъка и това е най-малкото, което може да се изисква. ако ние, феновете, им покажем, че вярваме в успеха и го искаме, те, отборите, ще тръгнат решително към едно наистина стойностно представяне това лято в турнирите(есента е много далече още
). имаме национали, имаме опитни играчи, имаме сърцати футболисти, няма как астана да се нещо повече от нас. арената им няма да вкарва голове, че да ни респектира. Успех на ботев и на всички, които ще представят българия!

България има много отбори, но "Ботев" Пловдив е само един!
- ihalamadrid
- Контакти:
Да другиден ще се играе мача а още не се знае по коя телевизия ще е ...

uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

Отбора на Астана е малко различен. Това е един клуб който е създаден през 2009. Там са наляти много, ама много пари. За тях важи че ако не става с пари, става с много пари. Те до сега не са участвали в ЛЕ и като прибавиш и факта, че коефицента на Казакстан е нисък ти се дава отговор защо почват от 1-вия кръг. Отделно на това 7 от играчите им са титуляри в националния и имат 2-ма сносни чужденци. Иначе, да и аз мисля че нямат нужната класа, но пък ние сме назад в кондиционно отношение. Прогноза 1:2
За ТВ излъчването. По това което знам е че все още не се знае дали ще има излъчване по казакстанска телевизия (което нзачи,че може да няма и стиймове), за да има транслация на сигнала до БГ. Ако се излъчва там, то ТВ7 щего излъчват и тук.
За ТВ излъчването. По това което знам е че все още не се знае дали ще има излъчване по казакстанска телевизия (което нзачи,че може да няма и стиймове), за да има транслация на сигнала до БГ. Ако се излъчва там, то ТВ7 щего излъчват и тук.
-
- Контакти:
Графът написа:Много ме дразни отношението на всички отбори към жребия. почваме от най-ниското ниво- 1-ви предварителен кръг! по-слаби отбори просто няма, защото интертото вече не съществува. какво толкова ги киприм казахстанците не знам. дава ли били много пари за играчи, треньори и бази. ок, но на иртиш голмайстора бил българче преди два сезона, на който никой не беше чувал името, докато не го пуснаха по дарик за коментар. за такива си дават парите там. какво сме се стегнали, та чак се налагат словесни еквилибристики от рода на труден съперник, само да ги преодолеем и ще мечтаем, тежко гостуване, няма полети, и какво ли още не. това, колеги, показва само едно- колко много ни е паднал гардът. преди 6-7 години литекс падна от зимбру молдова, който сигурно е с класи на казахите, но беше гигаизненада и резил. днес два от най-великите бг тимове ще срещнат два азиатски отбора и треперят като брезов лист, да не би да не се класират за други банцигари и гатеристи от западните балкани. осъзнайте се, хора, общественото мнение трябва да заставя отборите да поддържат някакво реноме и стандарт на поведение, а не да се застраховат предварително, ако се нацапат. подкрепяйте си отборите и изисквайте от тях. трябват по две победи и в двата сблъсъка и това е най-малкото, което може да се изисква. ако ние, феновете, им покажем, че вярваме в успеха и го искаме, те, отборите, ще тръгнат решително към едно наистина стойностно представяне това лято в турнирите(есента е много далече още). имаме национали, имаме опитни играчи, имаме сърцати футболисти, няма как астана да се нещо повече от нас. арената им няма да вкарва голове, че да ни респектира. Успех на ботев и на всички, които ще представят българия!
Това е най-точното мнение, което съм чел в този форум от доста време насам. Трябва да се знае, че 99% от българките треньори и ръководители са едни заплатаджии, мижитурки, които изкуствено занижават критериите ни към тях, с цел да не им се търси сметка и отговорност при евентуален провал. Затова през последните години всеки сезон слушаме за невероятната класа на отбори като Сараево, Мура, Кура и т.н. Лошото е, че това примиренчества се предава и на футболистите, в следсвие на което те играят със страх и без никакво самочувствие. И няма как иначе да е, като по цял ден слушат как собствения им треньор ги сравнява с някакви дървета-дебютанти.
- Себастиан Фетел
- Контакти:
3:0 първо полувреме.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]
Себастиан Фетел написа:3:0 първо полувреме.
Залагай смело, тъкмо ще "загрееш" за сезона в А група! Тотото пак е на мода. Разкриват се пунктове до Лаута. Може и на полувремето да пускате фишове!
Нямам търпение да почват мачовете на нашите отбори... Другите футболни първенства са просто между другото!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Само една поправка мача от 17 Българско време!