Batkoto написа:добре е, че Ботев заместват ЦСКА, обаче те нямат коефициент за да са поставени във втори квалификационен кръг, малко се премълчава този факт ..
Като го премълчават, ти как го разбра...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Batkoto написа:добре е, че Ботев заместват ЦСКА, обаче те нямат коефициент за да са поставени във втори квалификационен кръг, малко се премълчава този факт ..
pens написа:емо73канар написа:Ама и на тез казаци ли трябва да се обясняваме??? Иначе нЕма проблем,и само да ги попитъм,как страна от Азия,участва в Европеискй турнир.
Човекът тук е прав. Винаги съм мразил Ботев, особено след като ми строшиха тиквата на две места през пролетта, и то с павета. Но чий го крепи некъв измислен азиатски отбор в турнирите на УЕФА и защо, по дяволите, си позволява да се изказва. Даже тези два мача са им даром. Още малко да поплямпат и ще бъда за първи път в живота си за друг български тим, освен "синия".
BLUE CHAMPIONS написа:Show Must Go On написа:Какъв е проблема на привържениците на другите БГ отбори ?????
Завист, яд, гняв или какво????
Ще играем, защото са ни разрешили - как и защо (УЕФА решава). Тук само "капацитети" и простаци
Ще си сърбате попарата, нЕма начин! Сега поне 1 година "сините" БФС и УЕФА стават жАлти!
smo написа:В случая казахстанците имат право.
pens написа:емо73канар написа:Ама и на тез казаци ли трябва да се обясняваме??? Иначе нЕма проблем,и само да ги попитъм,как страна от Азия,участва в Европеискй турнир.
Човекът тук е прав. Винаги съм мразил Ботев, особено след като ми строшиха тиквата на две места през пролетта, и то с павета. Но чий го крепи некъв измислен азиатски отбор в турнирите на УЕФА и защо, по дяволите, си позволява да се изказва. Даже тези два мача са им даром. Още малко да поплямпат и ще бъда за първи път в живота си за друг български тим, освен "синия".
uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта