Камерунецът Мбамба с първа тренировка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

dib
Контакти:

Re: Камерунецът Мбамба с първа тренировка

Мнениеот dib » 07 окт 2009 22:54

rump_shaker написа:
dib написа:мбамба последните 2 години има 5 мача в сингапур и кореа и никога не е играл в нациуналния отбор

мен ми стигат 80-те мача за Витория Сетубал и мачовете му за Витезе. Тези два отбора се състезават в много по силни първенства от нашето, на терени и стадиони които са европейски. В тези отбори се тренира по европейски. Затова искам Мбамба да играе а не някий си който не е бил на серьозна тренировка през животва си и се мисли за футболист!

това е било преди 5 години

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 07 окт 2009 22:54

Незнам, затова, колко им е класата на нашите момчета, мога да ви кажа само едно: играчите на ЦСКА ще се чувстват в ада щом докоснат топката. Нашето предимство е публиката ;) , затова Ботев винаги си е имал шансовете у дома, срещу който и да е играл. Да се постараем да налеем бетон в краката на червените, пък нашите, колкото могат да го дадат всичкото.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 22:57

dib написа:
rump_shaker написа:
dib написа:мбамба последните 2 години има 5 мача в сингапур и кореа и никога не е играл в нациуналния отбор

мен ми стигат 80-те мача за Витория Сетубал и мачовете му за Витезе. Тези два отбора се състезават в много по силни първенства от нашето, на терени и стадиони които са европейски. В тези отбори се тренира по европейски. Затова искам Мбамба да играе а не някий си който не е бил на серьозна тренировка през животва си и се мисли за футболист!

това е било преди 5 години

Ми даде, наште нападатели за 5 години кво направиха. Етов е от 3 години в отбора още незне кво да прави на терена. Или Борис Благоев - Фиго. Пича дебютира преди 5-6 години и от тогава развитието му е толкоз силно че се наложи да влезне като смяна и бе сменен по късно. Невроятни са
ИзображениеИзображение

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:04

ил на серьозна тренировка през животва си и се мисли за футболист![/quote]
това е било преди 5 години[/quote]
Ми даде, наште нападатели за 5 години кво направиха. Етов е от 3 години в отбора още незне кво да прави на терена. Или Борис Благоев - Фиго. Пича дебютира преди 5-6 години и от тогава развитието му е толкоз силно че се наложи да влезне като смяна и бе сменен по късно. Невроятни са[/quote]
прав си но нека да гледаме по реално на нещата

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:06

мда. Виж, ако бяхме на нивото на Локо Сф, Черно Море, Литекс.... да тогава бих се двуомил за този играч. Да ама в момента ние сме разбита команда, и си мисля че всичко което е играло профисонален футбол е доборе дошло при нас. Това. Трябва ни време да се стабилизраме и да започнем да имаме "капризи" за играчите които пристигат в отбора
ИзображениеИзображение

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:07

rump_shaker написа:мда. Виж, ако бяхме на нивото на Локо Сф, Черно Море, Литекс.... да тогава бих се двуомил за този играч. Да ама в момента ние сме разбита команда, и си мисля че всичко което е играло профисонален футбол е доборе дошло при нас. Това. Трябва ни време да се стабилизраме и да започнем да имаме "капризи" за играчите които пристигат в отбора

съгласен съм

Потребителски аватар
apapa
Контакти:

Мнениеот apapa » 07 окт 2009 23:14

вече се изработва времева рамка и при подаден сигнал да се реагира - т.е. с такива добри футболисти мачовете ще изглеждат кат с шопската железница - забавен противник и време да се реагира не в текуща печалба а в краен успех вследствие на другото лице на по-добрите футболисти а не на досега безразличните :) - та чорбата не случайно трябва да дочуят и за загуба :)

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 07 окт 2009 23:16

реално локото можеха да ни вкарат 5-6 гола

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 07 окт 2009 23:16

apapa написа:вече се изработва времева рамка и при подаден сигнал да се реагира - т.е. с такива добри футболисти мачовете ще изглеждат кат с шопската железница - забавен противник и време да се реагира не в текуща печалба а в краен успех вследствие на другото лице на по-добрите футболисти а не на досега безразличните :) - та чорбата не случайно трябва да дочуят и за загуба :)

уоу!!! я дай пак :)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Мнениеот spartaka » 07 окт 2009 23:22

А дано да е истина и да вземете още такива футболисти,откога чакам някой пловдивски отбор да си дойде там,където му е мястото,супер,нека тая година е за обиграване, а догодина.....,кой знае,само си представете Ботев в евротурнирите,лудница,Пловдив ще е на стадиона,ето това заслужава нашият град,до съвсем скоро един силен отбор,а дано след време и другите,успех на Ботев,само напред ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Върни се в “Ботев”