Камерунецът Мбамба с първа тренировка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
intheair
Контакти:

Re: Камерунецът Мбамба с първа тренировка

Мнениеот intheair » 07 окт 2009 21:07

В тренировката на „канарчетата” се включиха още двама италиански играчи – вратар и защитник. Стражът се казва Морело и за последно се е подвизавал в Пиза, а бранителят Гонела е играл за Салернитана

http://it.wikipedia.org/wiki/Natale_Gonnella
http://www.tuttocalciatori.net/Morello_Davide

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 07 окт 2009 21:13

PLOVDIV PEE 1912 написа:
JASSA написа:БРЕЙЙЙ А ДАНО СЕ РАЗВИЕТЕ ПОЛОЖИТЕЛНО ЧЕ ДА НАЛОЖИТЕ СТАНДАРТ И ДА ИМА ИНТРИГА :roll:

Бреййййййй,добре че е лупи да източи кремиковци,че да ви вдигне акциите........

ПИЧ АЗ УВАЖАВАМ БОТЕВ И ТО МНОГО НЕ СЪЗДАВАЙ ИНТРИГИ
ВСИЧКИ БОТЕВИСТИ МЕ УВАЖАВАТ КАКТО И АЗ ТЯХ НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ДЪФЧИМ БЕЗ ПОЛЗА :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 07 окт 2009 21:18

Повечето канари също уважават ЦСКА. Аз лично ги уважавам извънредно много като единственият БГ клуб ,чиито игри в ЕКТ са ме карали да се чувствам горд за българския футбол :!: Победите над Аякс , Ливърпул , Нотингам , Реал
Сосиедад , Панатинайкос... още ги помним всички. Именно поради това , защото ЦСКА е най-високия стандарт на БГ футбола , ще бъда радостен и горд да ги треснем примерно с 1-0 ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 окт 2009 21:19

JASSA написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:
JASSA написа:БРЕЙЙЙ А ДАНО СЕ РАЗВИЕТЕ ПОЛОЖИТЕЛНО ЧЕ ДА НАЛОЖИТЕ СТАНДАРТ И ДА ИМА ИНТРИГА :roll:

Бреййййййй,добре че е лупи да източи кремиковци,че да ви вдигне акциите........

ВСИЧКИ БОТЕВИСТИ МЕ УВАЖАВАТ КАКТО И АЗ ТЯХ НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ДЪФЧИМ БЕЗ ПОЛЗА :!:

Добре,карай я по скромно и с повече уважение.Наздраве!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 окт 2009 21:21

vhpvhp написа:Повечето канари също уважават ЦСКА. Аз лично ги уважавам извънредно много като единственият БГ клуб ,чиито игри в ЕКТ са ме карали да се чувствам горд за българския футбол :!: Победите над Аякс , Ливърпул , Нотингам , Реал
Сосиедад , Панатинайкос... още ги помним всички. Именно поради това , защото ЦСКА е най-високия стандарт на БГ футбола , ще бъда радостен и горд да ги треснем примерно с 1-0 ;)

Мен лично ме подразни коментара ти ,но няма нищо............

neoje
Контакти:

Мнениеот neoje » 07 окт 2009 21:23

vhpvhp написа:Повечето канари също уважават ЦСКА. Аз лично ги уважавам извънредно много като единственият БГ клуб ,чиито игри в ЕКТ са ме карали да се чувствам горд за българския футбол :!: Победите над Аякс , Ливърпул , Нотингам , Реал

Луд ли си бре много по престижно е да падаш от Бате,Жилина,Тампере,Дебрецен,Беверен и т.н. :lol: Но шегата настрана,дано този се окаже играч който ще се раздава за Ботев,защото се нагледахме на "класни чужденци" които не си мърдат гъза за българските отбори...А иначе за дербито....все пак мисля че ще ви бием с 1-3 ;)
YNWA!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 07 окт 2009 21:24

Що бе пич ,ти като ботевист да не искаш да паднем ? То сега - уважението си е уважение , но да искаш да победиш шампиона и лидера няма нищо дразнещо според мен... Със здраве. :)

amidnight
Контакти:

Мнениеот amidnight » 07 окт 2009 21:27

vhpvhp, днес си много неадекватен :o Шампиона и лидер.. Да не забравяме колко зло е сторил комунистическото отроче ЦСКА! Дано в този състав, момчетата да ни изкачат отново на полагаемото място, тогава ще видите кой е Евробоеца на България 8-) КОЙ Е ОТБОРА?

Потребителски аватар
JASSA
Контакти:

Мнениеот JASSA » 07 окт 2009 21:31

ВСИЧКИ БОТЕВИСТИ МЕ УВАЖАВАТ КАКТО И АЗ ТЯХ НЕ Е НУЖНО ДА СЕ ДЪФЧИМ БЕЗ ПОЛЗА :!:[/quote]
Добре,карай я по скромно и с повече уважение.Наздраве![/quote]
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 окт 2009 21:31

vhpvhp написа:Що бе пич ,ти като ботевист да не искаш да паднем ? То сега - уважението си е уважение , но да искаш да победиш шампиона и лидера няма нищо дразнещо според мен... Със здраве. :)

Има,има брато.Големите европейски победи на този отбор, създаден половин век след всички останали,знаеш ли от каде са дошли?ОТ БЕЗГРАНИЧНИЯ ДЪРЖАВЕН РЕСУРС!Като помниш много работи,помниш ли колко трофеи сме "здали"заради "отбора на народа"?Колко футболисти ни взеха със заповед?Взеха ли ни квотата за "а "група??Кой ни наложи червени екипи?

Върни се в “Ботев”