Най-доброто от бултрасите през сезона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Най-доброто от бултрасите през сезона

Мнениеот slash1912 » 17 юни 2013 09:12

Sofia_1914 написа:
Снимка от ваше гостуване на Герена. Фактите са си факти. Не ме интересува селски, градски- в София дълго време повече от 3 автобуса не идвахте!

Пич,погледни си домакинската агитка на кандидат шампиона :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 17 юни 2013 09:46

Raoul_Duke написа:Ами вземи направо да се преместиш на сметището зад ВСИ, щом толкова са те изкефили вазелините.

Защо да трябва да се местя където и да било, казах само, че не ми харесва това, че не сме единни.
Нима на вас ви харесва това което се случва в държавата?
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1912_plovdiv
Контакти:

Мнениеот 1912_plovdiv » 17 юни 2013 09:58

joring написа:Аз като фен на Ботев съм oгорчен от поведението на фенклуба на Ботев Пловдив, не може в държавата да има масови протести, а фенклуба да си мълчи като п*ткa, че дори от тъпите буфери да търпим упреци, защото всичките им 200 фенове били на протестите!
Е драги буфери, аз съм жАлт и днеска бях на протеста, бяха и много мои приятели, всичките до един все фенове на Ботев!
Ботев е религия, но България е нашата родина и не можем да стоим безучастно когато шайка престъпници се гаврят с майка България!

Пич, какво общо има ГРАЖДАНСИ протест с фен клуба ??? На протеста изказваме позиция като БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ, а не като футболни ФЕНОВЕ :idea:

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 17 юни 2013 12:20

Raoul_Duke написа:
joring написа:Аз като фен на Ботев съм oгорчен от поведението на фенклуба на Ботев Пловдив, не може в държавата да има масови протести, а фенклуба да си мълчи като п*ткa, че дори от тъпите буфери да търпим упреци, защото всичките им 200 фенове били на протестите!

Ами вземи направо да се преместиш на сметището зад ВСИ, щом толкова са те изкефили вазелините. Единствената група... хора (трудно е да се използва тази дума в случая), която отива на общонационален протест, демонстрирайки клубни пристрастия. Отиват, за да протестират против... "жАлтите". И тая кретения те кефи? Кефи те това, че са политически изтривалки с морал, колкото на една тоалетна чиния? До оня ден им нареждаха за гласуват за Марешки, правиха подписки, кълняха му се във вярност, а днес новият им идол стана Шланга. Същият, против когото издигаха транспаранти навремето и против когото преди 2 години (случаят Катуница) всички ние скандирахме: "Бойко Борисов п......, п.......". Щом те кефи магистралното поведение на ненужните, породено естествено от неизлечимите им комплекси, присъедини се спокойно към тях. Ние, ботевистите, оставаме политически необвързани. Да се кланят на мутри и ченгета оставяме на тях!

А сега на кой се кланяш?
Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 17 юни 2013 12:36

No Pyro No Fun написа:
Raoul_Duke написа:

Ами вземи направо да се преместиш на сметището зад ВСИ, щом толкова са те изкефили вазелините. Единствената група... хора (трудно е да се използва тази дума в случая), която отива на общонационален протест, демонстрирайки клубни пристрастия. Отиват, за да протестират против... "жАлтите". И тая кретения те кефи? Кефи те това, че са политически изтривалки с морал, колкото на една тоалетна чиния? До оня ден им нареждаха за гласуват за Марешки, правиха подписки, кълняха му се във вярност, а днес новият им идол стана Шланга. Същият, против когото издигаха транспаранти навремето и против когото преди 2 години (случаят Катуница) всички ние скандирахме: "Бойко Борисов п......, п.......". Щом те кефи магистралното поведение на ненужните, породено естествено от неизлечимите им комплекси, присъедини се спокойно към тях. Ние, ботевистите, оставаме политически необвързани. Да се кланят на мутри и ченгета оставяме на тях!

А сега на кой се кланяш?

А нужно ли е непременно да се кланяш на някого? Ако ти имаш влечение към приведените пози, не всички сме така. Аз не се кланям на никого, не симпатизирам на никого! Не са го заслужили. Нито едните, нито другите.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 17 юни 2013 19:22

Нивото на ултрас-сцената в А-група се вдигна доста със завръщането на бултрасите, факт! :) Силни гостувания, 4-5 пъти пълен ултрас-сектор на Колежа, момчетата от Seven Hills пък изготвяха клипчета за агитката на наистина световно ниво. На бялото не можеш да казаш черно. :) Крайно време ви е вече да ходите в крайния сектор на стадиона, което вярвам, че ще се случи на новото съоръжение.

До нови срещи, поне четири на брой този сезон. Лудница! :)

Върни се в “Ботев”