Бултрасите оттеглиха подкрепата си към "Пловдив 2019"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: Бултрасите оттеглиха подкрепата си към "Пловдив 2019"

Мнениеот Pupper_ » 11 юни 2013 15:49

dunavfc написа:Пич,аз съм съгласен тоя парад да се забрани,въпреки,нито ми пречи,нито виждам нещо фатално в него,но нека се забрани.Обаче утре,друго ще ви притеснява...Ще им разрешат да се женят и пак ще скочат хората,интересно ми е тогава,какво и на кого ще пречи :roll:

Да се женят де. Да си бъркат по дупките, да се червосват, да си слагат цици и вагини, ама да не ми ги навират в лицето!
Аз искам парад на големите цици! Колежката мечтае за парад на големите пишки! Като сме тръгнали да сме толерантни, защо не? И докъде така?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2013 16:00

Pupper_ написа:
dunavfc написа:Пич,аз съм съгласен тоя парад да се забрани,въпреки,нито ми пречи,нито виждам нещо фатално в него,но нека се забрани.Обаче утре,друго ще ви притеснява...Ще им разрешат да се женят и пак ще скочат хората,интересно ми е тогава,какво и на кого ще пречи :roll:

Да се женят де. Да си бъркат по дупките, да се червосват, да си слагат цици и вагини, ама да не ми ги навират в лицето!
Аз искам парад на големите цици! Колежката мечтае за парад на големите пишки! Като сме тръгнали да сме толерантни, защо не? И докъде така?

Значи стигаме до консенсусът,че гейовете не ни пречат,стига да не правят подобни мероприятия ?

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 юни 2013 16:12

dunavfc написа:Значи стигаме до консенсусът,че гейовете не ни пречат,стига да не правят подобни мероприятия ?

Аз съм против показността на това паталогично явление. Това е заболяване на психична основа, за което не може да виним хората. Но и да им позволим, да ни се качат на главата и да си развяват ... "нагона" ... е как да стане?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 11 юни 2013 22:52

Bigtits forever! Време е за парад! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 юни 2013 23:43

sin4ec написа:Bigtits forever! Време е за парад! :)

А, 'що? И тея с малките да дойдат, няма да ги върнем я ;)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 юни 2013 13:21

Руската дума окончателно прие във вторник на второ и трето четене законопроекта за забрана на пропагандата на нетрадиционни сексуални отношения към непълнолетни, съобщи "Летна.ру".
Законът е приет с 436 гласа "за" на трето четене. От първоначалния законопроект е отпаднал терминът "хомосексуализъм", който е заменен с "нетрадиционни отношения". Законът също така предвижда наказания за разпространяване на информация, която има за цел да създава при децата нетрадиционни сексуални разбирания, както и информация, която да създава привлекателност в такива отношения и обърква "представата за социалната пълноценност на традиционните и нетрадиционни отношения".

Ето така се прави! Русия може да е тоталитарна държава, но поне в това отношение показа на света, как трябва да се действа!

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 16 юни 2013 12:44

Ето за това този отбор има най-великите фенове в България!
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 17 юни 2013 18:00

Напълно подкрепям феновете на Ботев, които са против гей парада в София и кинофестивала на същата тема в Пловдив. Градът им е хилядолетен и заслужава да бъде Културна столица на Европа, но без извращения. Защо трябва да афишираме пошлото и грозното? Българина винаги е бил отворен и толерантен към всички нации и религии, но е твърдо стъпил на земята и мрази различните. Самия Пловдив е събрал българи, турци, евреи, протестанти и арменци. Това е един космополитен град и едва обратните ще допринесът с нещо за израстването му. Аз нямам нищо против гейовете, нека всеки да бъде, какъвто си иска, но да не парадира. Още по-лошо е, когато някой си използва задника зада напредва в кариерата, като премазва съперника си-нормален хетеросексуален човек. Все още не сме чак толкова разкрепостени, че да приемаме всичко. Ние сме балканци и моралните ценности са все още живи и те са ни крепяли през вековете. Радвам се, че най-накрая и църквата изказа мнението си и заклейми гей движенията.Това единство между нормалните хора, духовенството и младите показва най-точно мнението на нацията по тези теми!

Върни се в “Ботев”