za nas e toj religiq написа:Ами точно , не ми пука кой и на кого го слага ! За какво трябва да ми се пъчат вижте ме , на мен го слагатКато искат да си избират някоя поляна и да си го слагат масово ! За какво пък точно в центъра на града трябва да ми се размятат , за да ги видят всички ??? Да се събират някъде в края на града къв им е проблема , след като не рекламират нищо
Пич,говорим за събитие провеждащо се 1 път на година !!! Ако ще да се ебат на сцената,подяволите те,веднъж в годината е !!! Просто не носи децата си на такова събитие,толкова ли е трудно ? Аз примерно не искам моите деца,да бъдат привърженици на хеви метъл ( не,че ако са,ще е някакъв проблем ),ама трябва ли да се спре хеви метъла в България за да съм спокоен аз ? Просто не ги водя на такива събитие и проблема ми е решен...
Един човек,ако чисто природно го влече обратната резба,ако ще в манастир да го закотвиш,файда никаква...
Хомосексуалисти е имал и в най-тежките режими на света,но и тези режими не са го изкоренили и няма и как да го направят.Никой не може да се бори срещу природата..