Бултрасите оттеглиха подкрепата си към "Пловдив 2019"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Бултрасите оттеглиха подкрепата си към "Пловдив 2019"

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2013 01:00

za nas e toj religiq написа:Ами точно , не ми пука кой и на кого го слага ! За какво трябва да ми се пъчат вижте ме , на мен го слагат :?: Като искат да си избират някоя поляна и да си го слагат масово ! За какво пък точно в центъра на града трябва да ми се размятат , за да ги видят всички ??? Да се събират някъде в края на града къв им е проблема , след като не рекламират нищо :?:

Пич,говорим за събитие провеждащо се 1 път на година !!! Ако ще да се ебат на сцената,подяволите те,веднъж в годината е !!! Просто не носи децата си на такова събитие,толкова ли е трудно ? Аз примерно не искам моите деца,да бъдат привърженици на хеви метъл ( не,че ако са,ще е някакъв проблем ),ама трябва ли да се спре хеви метъла в България за да съм спокоен аз ? Просто не ги водя на такива събитие и проблема ми е решен...
Един човек,ако чисто природно го влече обратната резба,ако ще в манастир да го закотвиш,файда никаква...
Хомосексуалисти е имал и в най-тежките режими на света,но и тези режими не са го изкоренили и няма и как да го направят.Никой не може да се бори срещу природата..

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 11 юни 2013 08:59

Сега ако и "любителите" на едър рогат добитък решат да правят парад...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 юни 2013 11:32

Аааа, никави гей паради в Русе. :mrgreen: Или да си ги организират между Чародейка и Касева чешма.

Аз не знам защо майните не ударят Калигула. На много централно място бе хора.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 юни 2013 11:51

dunavfc написа:
za nas e toj religiq написа:Ами точно , не ми пука кой и на кого го слага ! За какво трябва да ми се пъчат вижте ме , на мен го слагат :?: Като искат да си избират някоя поляна и да си го слагат масово ! За какво пък точно в центъра на града трябва да ми се размятат , за да ги видят всички ??? Да се събират някъде в края на града къв им е проблема , след като не рекламират нищо :?:

Пич,говорим за събитие провеждащо се 1 път на година !!! Ако ще да се ебат на сцената,подяволите те,веднъж в годината е !!! Просто не носи децата си на такова събитие,толкова ли е трудно ? Аз примерно не искам моите деца,да бъдат привърженици на хеви метъл ( не,че ако са,ще е някакъв проблем ),ама трябва ли да се спре хеви метъла в България за да съм спокоен аз ? Просто не ги водя на такива събитие и проблема ми е решен...
Един човек,ако чисто природно го влече обратната резба,ако ще в манастир да го закотвиш,файда никаква...
Хомосексуалисти е имал и в най-тежките режими на света,но и тези режими не са го изкоренили и няма и как да го направят.Никой не може да се бори срещу природата..

Абе какво СЪБИТИЕ е тоя парад ? Какво ознаменува ? Какво показва ? Никой не им пречи да си живуркат , но за какво трябва факта че са педа.и да се изтъква най показно ???????? Къде да водя детето си като аз живея на центъра ??? Пак те питам какво показват с тоя парад ??? За мен това си е една реклама на педера,тията и не я искам дори една хилядна в годината , камоли цял ден !!! Нито съм тръгнал да трепа , нито да ги изкоренявам , обаче не искам и да ми се рекламират !!!!!!!!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 юни 2013 12:06

Препоръчвам горещо един сръбски филм по темата.Казва се "Парадът".Разказва се за това,какво се случва,когато някой е решил да прави гей-парад в центъра на Белград.
http://zamunda.net/details.php?id=349859&hit=1
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 юни 2013 12:12

Как е възможно дори, да се обсъжда подобна подкрепа?!? :shock: Разбирам патологията и отклонението на тези хора и не ги съдя, но не приемам под никаква форма показността на гей-парадите! С какво ще им помогне едно шествие по централните улици на педера.ите? Ще се излекуват ли? Ще им олекне ли? Не! А дали ще навреди на социалното общество? Със сигурност! Допускайки гей-активистите да налагат отклоненията си като норма и давайки им широки привилегии, основани на патологичната им сексуалност, на практика се отваря възможност всякакви извращени да придобият същия статут! Садо-мазо, педофили, изнасилвачи, скоро и те ще поискат паради! С какво се различават връзките между еднополови, от тези между възрастен и непълнолетен? И двете са патология, нали? Този въпрос ще бъде зададен съвсем скоро! Да спрем всичко това, докато е време!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 юни 2013 14:14

za nas e toj religiq написа:
dunavfc написа:

Абе какво СЪБИТИЕ е тоя парад ? Какво ознаменува ? Какво показва ? Никой не им пречи да си живуркат , но за какво трябва факта че са педа.и да се изтъква най показно ???????? Къде да водя детето си като аз живея на центъра ??? Пак те питам какво показват с тоя парад ??? За мен това си е една реклама на педера,тията и не я искам дори една хилядна в годината , камоли цял ден !!! Нито съм тръгнал да трепа , нито да ги изкоренявам , обаче не искам и да ми се рекламират !!!!!!!!

Пич,аз съм съгласен тоя парад да се забрани,въпреки,нито ми пречи,нито виждам нещо фатално в него,но нека се забрани.Обаче утре,друго ще ви притеснява...Ще им разрешат да се женят и пак ще скочат хората,интересно ми е тогава,какво и на кого ще пречи :roll:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 юни 2013 15:38

Въобще не ми дреме какво ще правят , като искат да се женят ! Единственото което не искам е да им се позволява да осиновяват деца , както и да парадират с тия панаири ! Та по темата , обясни ми къде е мястото на един такъв панаир в месеца на културата ? От кога хомосексуализма е изкуство , култура , рилигия и ....... :?:
Та за какво трябва да му се отрежда място и ден в тая програма :?: Ако това се позволи да се случи , ще е просто поредната педе,астка история :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 11 юни 2013 15:48

Има нещо много сбъркано в българската демокрация. Пушенето е забранено, но не е забранено да излъчват гей филми и да има гей паради и п.едерастия по улиците и заведенията. Според мен п.едерастията е много по-вредно явление за обществото, отколкото пушенето.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Върни се в “Ботев”