ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Re: Новите собственици на Ботев: Купихме окончателно отбора!

Мнениеот yasen_ov4arov » 04 окт 2009 09:30

plan-2012 написа:Новите шефове на “канарчетата” строят стадион за 25 000 фенове

Ултрамодерен стадион с 25 хиляди места ще строят италианските собственици на “Ботев” , обяви изпълнителният директор Франческо Салерно. Новото съоръжение можело да бъде на различно място от сегашния стадион.

Адвокат Паоло Бакардо декларира, че “Ботев” вече има нови собственици, контролният пакет акции е в италиански ръце и има постигната договорка и с дребните акционери в АД-то. Заради различни бюрократични спънки сделката все още не е минала през нотариус. Италианците обаче уточнили всички детайли и сумата с настоящия собственик Димитър Христолов.

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=243541

Ммм дааа.Земята под стадиона е много скъпа.Ще построят новия стадион някъде на майната си ,за да може наместо Христо Ботев на има още един мол :( .За мен всякакъв друг вариант освен стадион Пловдив е лоша новина-да не забравяме колко хубави моменти ни е донесъл стадион Христо Ботев.
Както и да е.Какво стана с новите екипи с пепсито на тях?Срещу ЦСКА-то поне ще ги има ли?Италианците на Сельо почват с бая познат манталитет :roll: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

kanar02
Контакти:

Re: Франческо Салерно: Сделката е на етап нотариус

Мнениеот kanar02 » 04 окт 2009 09:36

Напомня ми за Васко Нинов :lol:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 окт 2009 10:46

Да и на мен колежа ми е скъп, ама извинявай това не е стадион. Това е бетон излят върху скосена поляна. Арсенал, МанСити, Байерн.... са с нови стадиони, Ливърпул, Валенсия и още много други очкават да имат нови стадиони. Това е! Трябва да свикваме с промените в живота. А понякога и това е пормяна. Да се смени мястото на клубният стадион.

Я си предстаави стадион, с паркинг, магазини, кафенета, тоалетни, игрища и тренировъчна база. Стадион който да си личи че е дом на професионален ФК.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 04 окт 2009 10:53

rump_shaker написа:Да и на мен колежа ми е скъп, ама извинявай това не е стадион. Това е бетон излят върху скосена поляна. Арсенал, МанСити, Байерн.... са с нови стадиони, Ливърпул, Валенсия и още много други очкават да имат нови стадиони. Това е! Трябва да свикваме с промените в живота. А понякога и това е пормяна. Да се смени мястото на клубният стадион.

Я си предстаави стадион, с паркинг, магазини, кафенета, тоалетни, игрища и тренировъчна база. Стадион който да си личи че е дом на професионален ФК.

Една корекция - Колежа е земен насип :!: Не отговаря на никакви съвременни стандарти за спортно съоръжение. За да се направи нов стадион на същото място , всичко трябва да се заравни със земята и да се строи отново. Което е по-скъпо от това - да се построи нов стадион на празно място.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 04 окт 2009 11:04

Италианците са емоционална нация. Аз мисля ,че вчерашната подкрепа на публиката дълбоко ги развълнува и ги е убедила ,че са дошли на "правилното място" за голям футбол http://www.youtube.com/watch?v=AgWd-qCPu60 ...http://www.youtube.com/watch?v=GkSOJ5MSiEE

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 04 окт 2009 11:11

И според мене ще е по добре стадиона да е на друго място, някаде в тракия например кадето има доста свободни площи ще може да се направи и паркинг какъвто сега липсва както и допълнителни тренировачни игрища.
Но тия италиянци толкова сладко говорят, че направо незнам какво да си мисля ,дано да не излезе някаква партенка всичко това.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 04 окт 2009 11:18

kanar02 написа:Напомня ми за Васко Нинов :lol:

Ами Васко Нинов като разбра, че не става ситуацията в Ботев, просто културно хвърли кърпата и си тръгна - с този си жест възстанови поне малко уважение към себе си.

Иначе психологическия момент тук е много сериозен - явно хората знаят за какво иде реч.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 04 окт 2009 15:18

ТАЗИ СУТРИН КЪМ 4.30 СЕ ПРИБИРАХ С ПРИЯТЕЛИ И ВЪРВЯХМЕ В ПОСОКА ЕВМОЛПИЯ И ОТ ДРУГАТА СТРАНА НА ТРОТОАРА КОЙ ДА ВИДИМ!САЛЕРНО,МАЛУ...ВСИЧКИ ОТИВАХА В ПОСОКА...ПРЕДПОЛАГАМ ТРИМОНЦИУМ...КАТО ГИ ВИДЯХМЕ И СЕ РАЗПЯХМЕ :) !ПОЗДРАВИХМЕ ГИ,МНОГО СЕ ЗАРАДВАХА И КАЗАХА:"ЗДРАВЕЙ БОТЕВ"! :)
Изображение
Изображение

Ecchi
Контакти:

Кой е Марко Орнела?

Мнениеот Ecchi » 04 окт 2009 20:15

Интересно е че все още не сме видяли Марко Орнела пред камери.Той на 2 пъти обеща че ще даде презконференция,и двата пъти не се яви.За него няма нищо в интернет,в уики педиа или в някой чуждестранен сайт.Единствено е споменаван от българските сайтове,като купувач на Ботев...Не е ли малко странно това,Вие какво мислите?!Не ме разбирайте погрешно върл фен съм на Ботев,за него милея,но след 3 седмици обещания вече започнах да се притеснявам и съмнявам...Вашето мнение?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Кой е Марко Орнела?

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 04 окт 2009 20:20

Факт е ,че нещо става и то се вижда на терена. Тоя пич си нямам представа кой е,а и не ме интересува стига Ботев да върви.

Върни се в “Ботев”