Локо Сф-Ботев [мнения]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: Локо Сф-Ботев [мнения]

Мнениеот Тракиец 1912 » 03 окт 2009 22:49

http://www.botev1912.com/news2411.htm ; A иначе по темата: Браво на нашите!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 03 окт 2009 22:56

О, БОТЕВ ПЛОВДИВ - НАЙ ВЕЛИКИЯТ !!!! :) :) :)

bambam

Мнениеот bambam » 03 окт 2009 22:57

За урбано и тракиеца- :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 03 окт 2009 23:06

И ние ще запеем, ще запеем песента ...

ВИИВА КААААНАРИИИ
ШААА ЛААА ЛА ЛА

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 03 окт 2009 23:13

Първата точка на новия БОТЕВ ! Ай , канари-и-и-и-и-и-и-и-и- :) :) :)

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 03 окт 2009 23:50

Искам да благодаря на момчетата , които се раздадоха на терена през целия мач.Когато гледаш че всеки един дава всичко от себе си през всичките 90 мин. , дори и да загубят няма как да не си доволен. Имахме и голяма доза късмет , но на фона на загубените не без съдийска помощ предни две срещи , днес съдбата реши да се усмихне и на нас.
Благодаря и на невероятната ни публика , която беше дошла да подкрепя отбора и не спря да го прави през целия мач.Горд съм че съм един от вас !

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 04 окт 2009 00:05

BPFC1912 написа:Искам да благодаря на момчетата , които се раздадоха на терена през целия мач.Когато гледаш че всеки един дава всичко от себе си през всичките 90 мин. , дори и да загубят няма как да не си доволен. Имахме и голяма доза късмет , но на фона на загубените не без съдийска помощ предни две срещи , днес съдбата реши да се усмихне и на нас.
Благодаря и на невероятната ни публика , която беше дошла да подкрепя отбора и не спря да го прави през целия мач.Горд съм че съм един от вас !

Интересното е ,че някакви макарони,на които още не мога да запомня имената се раздават като за последно,а наши момчета играеха без сърца :roll: .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 04 окт 2009 00:12

yasen_ov4arov написа:
BPFC1912 написа:Искам да благодаря на момчетата , които се раздадоха на терена през целия мач.Когато гледаш че всеки един дава всичко от себе си през всичките 90 мин. , дори и да загубят няма как да не си доволен. Имахме и голяма доза късмет , но на фона на загубените не без съдийска помощ предни две срещи , днес съдбата реши да се усмихне и на нас.

Интересното е ,че някакви макарони,на които още не мога да запомня имената се раздават като за последно,а наши момчета играеха без сърца :roll: .

Тъжно е, не "интересно"...

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 04 окт 2009 01:19

yasen_ov4arov написа:

За сметка на това ако ги пуснеш в Папараци или Планета - познай кои ще се раздават повече...

Върни се в “Ботев”