Локо Сф-Ботев [мнения]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Локо Сф-Ботев [мнения]
http://www.botev1912.com/news2411.htm ; A иначе по темата: Браво на нашите!
О, БОТЕВ ПЛОВДИВ - НАЙ ВЕЛИКИЯТ !!!!

За урбано и тракиеца-

И ние ще запеем, ще запеем песента ...
ВИИВА КААААНАРИИИ
ШААА ЛААА ЛА ЛА
ВИИВА КААААНАРИИИ
ШААА ЛААА ЛА ЛА
Първата точка на новия БОТЕВ ! Ай , канари-и-и-и-и-и-и-и-и-

Искам да благодаря на момчетата , които се раздадоха на терена през целия мач.Когато гледаш че всеки един дава всичко от себе си през всичките 90 мин. , дори и да загубят няма как да не си доволен. Имахме и голяма доза късмет , но на фона на загубените не без съдийска помощ предни две срещи , днес съдбата реши да се усмихне и на нас.
Благодаря и на невероятната ни публика , която беше дошла да подкрепя отбора и не спря да го прави през целия мач.Горд съм че съм един от вас !
Благодаря и на невероятната ни публика , която беше дошла да подкрепя отбора и не спря да го прави през целия мач.Горд съм че съм един от вас !
- yasen_ov4arov
BPFC1912 написа:Искам да благодаря на момчетата , които се раздадоха на терена през целия мач.Когато гледаш че всеки един дава всичко от себе си през всичките 90 мин. , дори и да загубят няма как да не си доволен. Имахме и голяма доза късмет , но на фона на загубените не без съдийска помощ предни две срещи , днес съдбата реши да се усмихне и на нас.
Интересното е ,че някакви макарони,на които още не мога да запомня имената се раздават като за последно,а наши момчета играеха без сърца

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
- Fallen_Angel
- Контакти:
yasen_ov4arov написа:BPFC1912 написа:Искам да благодаря на момчетата , които се раздадоха на терена през целия мач.Когато гледаш че всеки един дава всичко от себе си през всичките 90 мин. , дори и да загубят няма как да не си доволен. Имахме и голяма доза късмет , но на фона на загубените не без съдийска помощ предни две срещи , днес съдбата реши да се усмихне и на нас.
Интересното е ,че някакви макарони,на които още не мога да запомня имената се раздават като за последно,а наши момчета играеха без сърца.
Тъжно е, не "интересно"...
yasen_ov4arov написа:BPFC1912 написа:Искам да благодаря на момчетата , които се раздадоха на терена през целия мач.Когато гледаш че всеки един дава всичко от себе си през всичките 90 мин. , дори и да загубят няма как да не си доволен. Имахме и голяма доза късмет , но на фона на загубените не без съдийска помощ предни две срещи , днес съдбата реши да се усмихне и на нас.
Интересното е ,че някакви макарони,на които още не мога да запомня имената се раздават като за последно,а наши момчета играеха без сърца.
За сметка на това ако ги пуснеш в Папараци или Планета - познай кои ще се раздават повече...