Феро вс. Мъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Popokatepetal
Контакти:

Re: Феро вс. Мъри

Мнениеот Popokatepetal » 24 май 2013 21:40

ogrizko написа:Успехите са нещо много хубаво на Мъри. Само дето са постигнати с Левски. А дето се вика ако не е Левски ще е ЦСКА. Сега вече и други отбори поглеждат сериозно към първите места, но успехите с Левски в България не ми изглеждат нещо кой знае какво. За ШЛ изкарахте късмет, че изкараха италианските отбори от елита. Или не е така? А успехите в Европа като цяло се дължат на много, много силната игра на Даниел Боримиров, който беше истински лидер на отбора! Внасяше спокойствие, сигурност, качество, мотивация, лидерство ...и то на тази възраст! Но такъв играч рядко се среща. Нещо като Кривия за Черно море преди няколко сезона! В момента Иван Цветков е нещо подобно, обаче е вече на възраст и ще става по-бавен (а и вече е) и т.н. Т.е. ще трябва да му се търси заместник, а това няма да е лесно, защото си е класа макар недостатъците - бързина и години. Мъри ще го призная, ако спечели с Ботев Пд титлата, с Левски ми се струва твърде лесно, за да го броя за някакво кой знае какво постижение. В Ботев Пд има големи шансове да го направи - страхотна публика, страхотен собственик, финансови средства ...ако не успее, значи си е некадърник :!:
Гонзо тепърва се развива като треньор. Мисля, че достатъчно добре се справи :idea:

Още колко пъти ще напишете тази лъжа с късмета ни с италиянските отбори за Шампионската лига. Запомнете най-накрая, че Левски беше сред подставените отбори в последния кръг и Киево бяха възможно най-сериозния отбор, който можеше да ни се падне. Това, че наказаха Ювентус и другите италиянски отбори ама въобще не ни бъркаше, защото ако те участваха вместо Киево, щяха да са в същата урна при жребия, в която бяхме и ние. Ех, тази червена пропаганда как ви е промила мозъците.

А сега по темата. Обърнете внимание какво беше поведението на Ботев на Ферарио, при домакинството на Цска през първия полусезон - поведоха в резултата и от там до края се игра в тяхната половина. Само гредите тогава помогнаха на пловдивчани да не загубят срещата. А сега се сетете какво беше поведението на същия този отбор при домакинството им срещу Левски, при Мъри. Отново поведоха с 1-0, но начина им на игра след това беше съвършено различен, което им донесе и напълно заслужената победа.не се върнаха да бранят крехката преднина, нямаше паника в защита. Аз дори не се сещам да имахме чисто положение в този мач. Не помня друг отбор така да ни е надигравал в последните 5 години. Ето това е разликата между двамата. единия е кадърен, но страхлив, в следствие на което никога няма да постигне нещо голямо. Мъри от друга страна, може да бъде обвиняван във всякакви грехове, но иситната е, че не се страхува от никого, не налага измекярски футбол, отборите които води се стремят да градят играта, а не да я рушат. Вие сами си отговорете с кой от двамата, канарчетата имат по-големи шансове да направят нещо.

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 26 май 2013 23:59

Феро = Мъри

това можем да кажем, и двамата почнаха добре и двамата завършиха зле, сега 2-ят ще получи времето, което и първият заслужаваше и ще се развие! Защото Ботев трябва да има постоянен треньор, а не да се сменя на 6 месеца.

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 01 юни 2013 23:46

Определено бях против смяната,но сега имам друго мнение.Върна се играта,заради която съм фен на Ботев.Атрактивен и нападателен футбол.Коцето,Пашата,Антим,Бат Петьо...Ех, спомени...

carlsberg
Контакти:

Мнениеот carlsberg » 01 юни 2013 23:52

blue avalanche написа:Когато ръководството е решило.че НЕ ИСКА да играе в ЕКТ,ако ще и Хайнкес да докарат с Клоп за пом.треньор-все тая!!!
Ботев при Стоилов бил играел агресивно...Еми гледах най-важния мач за полусезона,с който можеше да се "бетонира" на 3-то място-срещу ЦСКА.Егати и агресията!Да не говорим,че не извади най-доброто,с което разполага.Това за какво говори?

====================
Подкрепям.Явно не сме готови за ЕКТ...

Върни се в “Ботев”