Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Re: Ботев връчи още една калъфка на Левски,Бултрасите се гаврят

Мнениеот messi7 » 27 май 2013 00:19

ShooterMan написа:Искам да попитам съвсем сериозно....Възможно ли е някак си БФС да прати Левски да играе в мача за Суперкупата?За да направят невероятния ТРЕБЪЛ от калъфки :mrgreen:

А вие кво спечелихте бе, остроумнико. Много е яко на другите да им е зле, нали... То простотията няма край. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 май 2013 00:20

Поредната безумна тема ,и защо не се захвърля в кошчето много ми е интересно,а иначе тези с Ъ-ТО накрая, някой брои ли ги за живи, с двете титли до сега които имате с Разград сте си лика -прилика,намерил се кой да се присмива,когато постигнете една трета от успехите на ЛЕВСКИ тогава имате право на мнение иначе засега сте в миманса и не можете да претендирате за нищо и всичкото което казвате е за тоалетната,аз разбирам да сте пред нас в класиране или нещо да сте спечелили, с това 4 място от 20 години най-силно класиране какво сте тръгнали да се пяневите и да се правите на интересни .Иначе ми е под достойнството да ви коментирам то какво да ги коментираш такива слабаци ама гледам че много сте се наперушинили трябва някой да ви смъкне на земята и да подреже крилцата.Който си търси нещо най накрая си го намира рано или късно,подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с глупости и провокации.
Последна промяна от grasiani на 27 май 2013 00:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 27 май 2013 00:20

Бой по нашият отбор може да помниш, но се съмнявам че е нанесен от твоят.

е, аз и друг път съм го казвал че до един сте олигофрени, хайде да не ме занимаваш с себе си , а

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 27 май 2013 00:23

bnborisov написа:
Бой по нашият отбор може да помниш, но се съмнявам че е нанесен от твоят.

е, аз и друг път съм го казвал че до един сте олигофрени, хайде да не ме занимаваш с себе си , а

В трети клас, ще се научиш ли да пишеш главни букви, неолигофрен.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
buenavista
Контакти:

Мнениеот buenavista » 27 май 2013 00:24

onceMORT написа:
buenavista написа:
Pupper_ написа:
onceMORT написа:Левски е преименуван от тоталитарна партия, нали Тракия, докато вие като паралии просто нямахте пари за да си вземете лиценза от Христолов.

Сигурно не е имало защо да го преименуват? Прищявка на Джуров викаш? Гордейте се, но не ни занимавайте и нас с подобни горделиви постъпки!

Говедата са ментално-осакатени! "Тоталитарната" партия ги преименувала...И ИМ ПОДАРИЛА СТАДИОН(РАКОВСКИ), БАСЕИН, 8 ЗАЛИ...какъв ужас!!!!!!!!Лицемерници мръсни...После Джуров им виновен! За какво бе? Джуров отърва всичките говеда от наказанията от 85-та...Джуров дори не е в България по време на налагане на наказанията, Генерала е на събрание на Варшавския договор. Като се прибира...всичко е приключило, наказанията са факт! Няколко месеца по-късно ЛИЧНО ГЕНЕРАЛ ДЖУРОВ помилва говедата, под предтекст, че ще играят на Мексико'86. В този момент влиза в конфликт с други членове на ЦК...и удържа позицията си! Ако рогата не са наясно, нека го научат, и нека да знаят, кой ги извади...

И, не на последно място: ТРАКИЯ ШАМПИОН 1985! ИСКАМЕ СИ ТИТЛАТА! Говеда, тази титла е НАША!

Левски има стадион, който е отнет от държавата, дали го знаете в провинцията е друг въпрос? Подаряване и отдаване за ползване/независимо, дали е възмездно или безвъзмездно/са различни термини е носят различно значение, но разбира се вие другарю литерат може и да го знаете. През 86 година в Мексико на световното първенство, националният тим на България за първи път преминава груповата фаза на световно първенство. Един от българите отбелязали на това първенство е и единственият български футболист отбелязвал на две световни първенства. Това че бихте взели една служебна титла прави ли ви повече отбор? Ментално осакатен предполагам е термин който си научил от медицинският си картон, поздравления за което.

БОТЕВ(Тракия) ШАМПИОН 1985-та! Време е справедливостта да възтържествува. Не може обора да престъпва законите а после наказанието да се отменя. Няма такъв случай в Европейския футбол.

БОТЕВ ШАМПИОН 1985-ТА!

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 27 май 2013 00:24

поправяй с червено госпожо :mrgreen:

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 27 май 2013 00:27

bnborisov написа:

поправяй с червено госпожо :mrgreen:

Защо да не е с бяло, при теб червеното само си идва на всеки лунен месец, госпожице.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 27 май 2013 00:32

grasiani написа:Поредната безумна тема ,и защо не се захвърля в кошчето много ми е интересно,а иначе тези с Ъ-ТО накрая, някой брои ли ги за живи, с двете титли до сега които имате с Разград сте си лика -прилика,намерил се кой да се присмива,когато постигнете една трета от успехите на ЛЕВСКИ тогава имате право на мнение иначе засега сте в миманса и не можете да претендирате за нищо и всичкото което казвате е за тоалетната,аз разбирам да сте пред нас в класиране или нещо да сте спечелили, с това 4 място от 20 години най-силно класиране какво сте тръгнали да се пяневите и да се правите на интересни .Иначе ми е под достойнството да ви коментирам то какво да ги коментираш такива слабаци ама гледам че много сте се наперушинили трябва някой да ви смъкне на земята и да подреже крилцата.Който си търси нещо най накрая си го намира рано или късно,подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с глупости и провокации.

Че вие знаете ли какво е достойнство :lol: :lol: :lol: И какъв си ти пък да определяш кой има право на мнение :? Така и не проумяхте че не се обиждаме на титли и купи :lol: Просто си обичаме отбора където и да е , добре ще е да го проумеете за да не се напъвате всеки път да ни засягате с голи приказки за отминалото ви величие :lol:

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 27 май 2013 00:34

Много ми е интересно от Ботевъ какво толкова ги интересува и вълнува че Левски са загубили титла или купа,нито за едното са се борили нито за другото нито сте някакъв фактор къде сте тръгнали и вие барабар Петко с мъжете да коментирате, я се скрийте по- добре че с тези "гаври" ставате смешни а най малко ви прилича точно вие да се подигравате.като от толкова години никой не ви броеше за живи и ви нямаше на футболната карта.

Върни се в “Ботев”