grasiani написа:Поредната безумна тема ,и защо не се захвърля в кошчето много ми е интересно,а иначе тези с Ъ-ТО накрая, някой брои ли ги за живи, с двете титли до сега които имате с Разград сте си лика -прилика,намерил се кой да се присмива,когато постигнете една трета от успехите на ЛЕВСКИ тогава имате право на мнение иначе засега сте в миманса и не можете да претендирате за нищо и всичкото което казвате е за тоалетната,аз разбирам да сте пред нас в класиране или нещо да сте спечелили, с това 4 място от 20 години най-силно класиране какво сте тръгнали да се пяневите и да се правите на интересни .Иначе ми е под достойнството да ви коментирам то какво да ги коментираш такива слабаци ама гледам че много сте се наперушинили трябва някой да ви смъкне на земята и да подреже крилцата.Който си търси нещо най накрая си го намира рано или късно,подкрепяйте си отбора и не се занимавайте с глупости и провокации.
Че вие знаете ли какво е достойнство

И какъв си ти пък да определяш кой има право на мнение

Така и не проумяхте че не се обиждаме на титли и купи

Просто си обичаме отбора където и да е , добре ще е да го проумеете за да не се напъвате всеки път да ни засягате с голи приказки за отминалото ви величие