Феновете на Ботев с организирана екскурзия за мача с Локо Со
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Феновете на Ботев с организирана екскурзия за мача с Локо Со
В СОФИЯ ЩЕ ПРИСТИГНЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ
- Един град-един отбор
- Контакти:
Yobs1912 написа:В СОФИЯ ЩЕ ПРИСТИГНЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ
Всичките пияни като г*зззззззззззззззззззззззззззззззззззззззз ....

БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
И ние сме с влакА
Мощно всички и да си прекараме страхотно !!! Няма да е лошо някой от Софето да каже с какво най-лесно можем да стигнем от гарата до стадиона, чееее тази Шопия не я познавам хич ... 
По принцип до стадиона ходеше трамвай 12, но сега заради строежа на метрото мисля ,че е заменен с автобус 12 ТМ. За всеки случай си питай пак преди да се качиш на някой от тях!

По принцип до стадиона ходеше трамвай 12, но сега заради строежа на метрото мисля ,че е заменен с автобус 12 ТМ. За всеки случай си питай пак преди да се качиш на някой от тях!

Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
- Един град-един отбор
- Контакти:
А иначе далеч ли е жп гарата от стадиона ... имам в предвид може ли да се отиде с такси ...
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
- PLOVDIV PEE 1912
Един град-един отбор написа:А иначе далеч ли е жп гарата от стадиона ... имам в предвид може ли да се отиде с такси ...
Ша ти резнат главата брат,по добре се качи в кола или се запиши за екскурзията.
- Един град-един отбор
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Един град-един отбор написа:А иначе далеч ли е жп гарата от стадиона ... имам в предвид може ли да се отиде с такси ...
Ша ти резнат главата брат,по добре се качи в кола или се запиши за екскурзията.
И аз така си помислих ... ами ще видим как ще дойдем нашата компания ... важното е, че ще сме там !!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
tony1977 написа:И ние сме с влакАМощно всички и да си прекараме страхотно !!! Няма да е лошо някой от Софето да каже с какво най-лесно можем да стигнем от гарата до стадиона, чееее тази Шопия не я познавам хич ...
Точно с трамвай 12 е най-добре. Ако идвате по-рано, обадете се на някой от СКБ - да запием дружно...
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!
Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството ,Успех
Ние вече си взехме билети за екскурзията. Давайте кой с квото може да идва и мощно на мача. Надявам се, че ще успеем да се съберем колкото може повече хора и да изригнем мощно. Радостното според мен е, че тея италианци не се притесняват от гостуванията и не са обременени като нашите футболисти. Така че нека да ги накараме да се чувстват така все едно, че са на Колежа, защото не се съмнявам, че ще сме повече от феновете на Локо Сф.
- yasen_ov4arov
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството ,Успех
Лол ,респект за признанието наистина

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.