Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:За преди мача можем да кажем: И преди, и сега шампион е ЦСКА!![]()
Betchualeng Arnaikem написа:Троен мач. ЦСКА били слаби, бездушни, недоразумения.. хм, да ама няма да е за първи път точно в такъв момент да треснат някой от конкурентите. Особено когато може да се окаже, че престоя им в ЕКТ зависи от това. Ония там.. Гърнето и другия ръб може да не държат да са шампиони, ама все пак сигурно искат излаз в ЕКТ - някой лев отгоре, малко шанс някой футболист да бъде видян от повече мениджъри или дори.. малко черно тото. Защото аз още се чудя възможно ли е ЦСКА дори с 11 играча (общо) да не може да бие словенските вафли, че са слаби слаби са ама чак толкова?
А за Ботев ясно - играят прилично, макар да не са тоя дрийм тим, който опитват да ги изкарат и въпреки редовния рев от поредния съдия имат достатъчно футболни аргументи, за да могат да бият всеки в България, който не си е написал домашното. И ако няма някаква врътка ще опитат да го направят, би им дало предимство пред ЦСКА в борбата за ЕКТ, което е много важно, тъй като имат мач с Лудогорец нататък и там както може да бият, така може да загубят 3 точки, което ако стане може да бъде компенсирано май само с победа над ЦСКА преди това.
На мен затова ще ми е интересен тоя мач, поне преди да е започнал ВСИЧКО е възможно.
КироВарна написа:polit56 написа:Между другото, отборът майка е Ботев Пловдив, защото именно на негово място се появява ЦСКА в "А" група, но да не забравяме, че Ботев Пловдив е БАЩА НА ВСИЧКИ ДРУГИ ОТБОРИ.......1912 година!!:))))
Желая успех на Ботев.Сигурен съм,че ще биете чорбата.Но по повод на бащинството искам да ви припомня един страхотен български филм,от златната ера на нашето кино-"ВИЛНА ЗОНА".Та там между многото крилати фрази,има една много подходяща за случая."СЪДЪТ НА СВИДЕТЕЛИ ЛИ ЩЕ ВЯРВА,ИЛИ НА ДОКУМЕНТИ?" Нямаше да е лошо,като се имате за БАЩА НА ВСИЧКИ ДРУГИ ОТБОРИ,някакво документче да покажете.Иначе децата ви се смеят,с малките си задничета.
polit56 написа:КироВарна написа:polit56 написа:Между другото, отборът майка е Ботев Пловдив, защото именно на негово място се появява ЦСКА в "А" група, но да не забравяме, че Ботев Пловдив е БАЩА НА ВСИЧКИ ДРУГИ ОТБОРИ.......1912 година!!:))))
Желая успех на Ботев.Сигурен съм,че ще биете чорбата.Но по повод на бащинството искам да ви припомня един страхотен български филм,от златната ера на нашето кино-"ВИЛНА ЗОНА".Та там между многото крилати фрази,има една много подходяща за случая."СЪДЪТ НА СВИДЕТЕЛИ ЛИ ЩЕ ВЯРВА,ИЛИ НА ДОКУМЕНТИ?" Нямаше да е лошо,като се имате за БАЩА НА ВСИЧКИ ДРУГИ ОТБОРИ,някакво документче да покажете.Иначе децата ви се смеят,с малките си задничета.
Желая и аз успех на Тича в борбата за оцеляване! Майката на всички отбори! Къде се състезават те в момента??? Има ли "документче", че Тича= Черно Море??? Вярвам, че с Гонзо на чело, човек който цяла България цени, Черно Море ще остане в "А" група!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта