За "Майкъла" и Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vanko99
Контакти:

Re: За "Майкъла" и Ботев

Мнениеот vanko99 » 28 сеп 2009 00:41

Въпреки, че съм цесекар никога не съм харесвал Майкъла. Той се опитва да бъде "на всяко гърне мерудия". Но в случая явно е прав - стадиона ви не става, както и повечето в България. :mrgreen:

Потребителски аватар
Berserk
Контакти:

Мнениеот Berserk » 28 сеп 2009 02:58

Естествено, че не става стадиона ! 90 % от стадионите в "А" група не стават. Едва ли, обаче, това беше най-голямата нередност в мача, при условие, че през седмицата се тренираше на Голямата къща ! Лош, лош, колко да е бил лош терена ... едва ли колкото на националния след концерта на Мадона ... поне .. Където е текло, пак ще тече ! И ще дойде момента, когато ще помита по пътя си !!! Ботев ! Пловдив ! Вяра ! Борба ! Бран !
Превъзходство на улицата, превъзходство по трибуните, а на терена ... каквото стане !

pavkata77
Контакти:

Мнениеот pavkata77 » 28 сеп 2009 08:22

Точно и аз за това си мисля,те се издъниха с националния стадион,които заприлича на средно статистическа ливада,а тоя се заяжда с нашия стадион?
Не му схващам на Майкъла логиката?
Един е Ботев!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 28 сеп 2009 08:39

Логиката е ясна. Синьо-червената мъгла в София не иска промяна в статуквото :!: Силен БОТЕВ е заплаха за шопските "грандове" ... С идването края на Селската ера , и при перспективата за възраждане на Канарите - тепърва атаките срещу нас ще се засилват. :geek:

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 28 сеп 2009 10:09

zax написа:Маикъла да го духа.... Занимава се с неща ,които не са му в компетенцията. Да си гледа отбора ,които няма да спечели 1 точка в лига Европа (sorry армеиски фенове) и това е. Терена му сега на езика. За днес беше казал ,4е отборчето на Балъков , ако падне с по -малко от 2 гола , не знам какво щяло да стане....Наи-добре да изяде 1 брои на 7дни спорт, тоя симпатяга !!!

Точката вече сме я спечелили, а и убеден съм няма да е само една!
Колкото до Майкъла: той винаги си е такъв - говори по инерция без много, много да му мисли.
Не му се връзвайте толкова ;)

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 28 сеп 2009 11:21

Напълно прав е, на този терен футбол не може да се играе и това трябва да бъде една от първите грижи на новото ръководство, защото срещу Славия ясно се видя, че жабарите са много по технични и се стремят да играят по земя, което при нормално състояние на игрището лесно би матирало белите.
За така самонаричащия се "Майкъл" е напълно нормално да си ни мрази, както впрочем всички сини и червени играчи от поколението на 80-те, защото те бяха редовни абонати на Зико, Пашев, Бенкса и Ко ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Plovdivskia Grand
Контакти:

Мнениеот Plovdivskia Grand » 28 сеп 2009 12:33

Лицето Георги Илиев-Майкъла от години се опитва да имитира големият бивш футболист Паул Брайтнер/не на футболния терен разбира се/.Въпросният Брайтнер след приключване на кариерата си се превърна в яростен критик/особено при неуспехи/на националния тим на Германия,на любимия си "Байерн" Мюнхен, немския футбол като цяло и т.н.Разбира се между големия Брайтнер и лицето Майкъла сравнение не може има.Така нареченият Майкъла освен да словоблудства по страниците на някое спортно вестниче не е направил нищо за Българския футбол или за любимия си "ЦСКА".Накрая за информация на по-младите фенове на футбола които не са имали възможност да гледат въпросния Майкъл като футболист ще цитирам големия Пламен Гетов.Същият Гетов известен и с пристрастията към конния спорт заявява- "никой кон не ме е ритал толкова лошо както навремето ме риташе Георги Илиев"!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 28 сеп 2009 13:02

Видяха, че нещо става в Ботев, че се възражда и започнаха да плюят. Като е голям критик, защо не го каза това по времето на митьовото оправление? Защото тогава Ботев беше, такъв какъвто го искат обезкървен. Пак ще мачкаме да знаете всички майкаловци!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 сеп 2009 14:31

vhpvhp написа:Логиката е ясна. Синьо-червената мъгла в София не иска промяна в статуквото :!: Силен БОТЕВ е заплаха за шопските "грандове" ... С идването края на Селската ера , и при перспективата за възраждане на Канарите - тепърва атаките срещу нас ще се засилват. :geek:

Има някаква логика, защо точно срещу нас беше тая сеч, а 2 кръга преди тва, уж отбор без никакво лоби като Монтана, не беше посечена така. Явно отсега ги хваща страха, въпреки, че не са сработени играчите и за момента е смешно да изпитват страх, ама...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Ботев”