Ботев-Литекс 28.04.13.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Ботев Пд е вече трети в класирането.

Мнениеот Udoji90 » 28 апр 2013 22:30

За това нещо цяла тема ли трябва? По тази логика и следващия кръг ли ще има тема, ако хипотетично ги бием и станем трети?
Иначе с това си представяне "Ботев" заслужават място в евротурнирите и го заслужават повече от нас и може би дори не по-малко от първите 2 отбора. Разбира се аз се надявам да се преобрим с тях за 3-тото място, но пък при определно развитие на Купата и първенството и двата отбора може да играят в Европа. ;) А да не отписваме и "Литекс", които изостанаха, но имат по-лека програма.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Re: Ботев Пд е вече трети в класирането.

Мнениеот rsk » 28 апр 2013 23:00

Raoul_Duke написа:
Седем написа:
Raoul_Duke написа:Синята наглост и безочие не знае граници. В Пловдив втория кръг не ви се чу гласеца, така че не знам какви претенции може да имате. Още повече, че тоя сезон освен на домакинствата ви с ЦСКА и с нас сте пълна трагедия. По 200 човека в сектор б. Пълен смях...
За 8-те човека не знам, ще питам Сараево...

И по 1 човек да има в сектор Б, вашият най-голям успех в близките 15 години ще е 1 победа над Левски. Жалък филиал на цесекато, нищо повече. И така 50 години! Това ви е славният отбор.

С тая победа си "причинихме" душевен оргазъм, нищо повече. Вие сте НИКОИ, за да го броим за някакъв успех. Ако под "славен отбор" разбираш съдийска държанка и протежета на всяка власт - мне, мерси... запазете си го вие това определение. Жалко само, че за пред Сараево и скиорите не вАжи...

Вие кога последно бихте някой силен отбор бе? Питай дядо си, ти със сигурност няма как да помниш :lol: Левски като играеше на 1/4 финал за Европа къде беше отборчето ти? Ние падаме от Сараево, ама вас ви бием като кучета. Шестиците помниш ли ги? Сараево може и повече да ви сложат :|
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

violator
Контакти:

Re: Ботев-Литекс 28.04.13.

Мнениеот violator » 28 апр 2013 23:50

zergRush написа:
violator написа:
zergRush написа:Литекс днеска бяха подкрепени от човек-агитка :Д Даже някой от нашите го спонсорираха вода и семки да запомни Пловдив с добро :)

Винаги ме радват такива дребни душици като теб! 8-)

Кое ми е дребното? Радвам се на човека и респект за него.

Aз други изводи си извадих от "тона" на първото ти мнение, НО ако съм сгрешил, извини ме!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 28 апр 2013 23:59

Кой от медийните отбори игра по-страхотно, че по едно време заспах, пък нямам нерви да го гледам на повторение?
Колко чужденци имаше в състава на Литекс и колко от "децата" са под 20 години?
Да не вземе да легнете на отбора-майка другия кръг... че Европа няма да видите.
...

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 29 апр 2013 02:54

tsonpen написа:Коментирах грешките на мача "Ботев" Пловдив - Лудогорец, но кой да чете! За мен и двете ситуации са спорни, като дузпата е право на съдията, но в никакъв случай не е задължителна, а за гола бих казал, че сте тотално ощетени, ако единият от двамата играчи, които бяха в засада, беше показал, че няма да играе с топката и беше останал на място, както направи другият. Общото мнение за грешките е, че дузпа по-скоро няма, а за гола сте ощетени. Тези грешки, спрямо тези, които се случват в мачове от настоящия полусезон, не са толкова значими. Те ви изглеждат огромни, защото това бяха единствените ви възможности в мача да отбележите гол.
А за Пастата говаря за един друг мач, за който сигурно не искаш да си спомняш. 2012, мач за Купата между "Ботев" Пловдив и Лудогорец. Там съдийската грешка е безспорна, както и ощетяването на Лудогорец. Наказание за Пастата няма, а Лудогорец си вкара други 3 гола и случаят е забравен. Още повече, че Лудогорец няма собствени медии и журналисти да раздухват огъня.
В случая със "Сръбска скара" става дума за една хигиена на общуване, към която трябва да се придържат съдиите. Пламен Гетов е контактен и земен човек. Дори вчера на полувремето, докато слизаше от централната трибуна, го заприказваха през оградата запалянковците от съседния сектор и заедно обсъдиха полувремето.
Никъде не сам казвал, че "Ботев" Пловдив държи възраждането си на Лудогорец! Това е абсурдно, естествено. Имах предвид, че проекти като Литекс и Лудогорец провокират инвеститори да развиват и възраждат и други клубове. Лудогорец и Литекс вдигат нивото и ето, че вашият благодетел вече има друга отправна точка и за инвестиции в база, в ДЮШ, в стадион, а играта на отбора трябва да е по-силна, защото има повече силни отбори и интересът към първенството е по-голям, съответно отличията значат повече.

bulgaro, подкрепям казаното от теб. Заради подобни неща мога да уважавам отбора ви.

greenlandia, така е - не може да стане с магическа пръчица и има доза ентусиазъм. Но политиката на клуба е такава, че се работи нещата да пуснат корени. ДЮШ е приоритет още от влизането на отбора в А група, а отскоро въведоха семейни билети, заради които доста родители водят децата си на стадиона. Тези деца ще са част от фенската маса в бъдеще.

Въпреки че играта с ръка в наказателното поле е чиста дузпа, приемам, че в дадената ситуация рефера е в правото си да реши дали да отсъди или не. В първия си пост ти дадох линк, където може да видиш, че същият съдия свири идентична ситуация по различен начин. В единият случай Тасков свири в полза на Левски, в другия в полза на Лудогорец. Добавяме случката в ресторанта и достигаме до отговора защо има съмнения относно честността на отбора ти.

Що се отнася до мача за купата, там Ботев беше надигран тотално и силно се съмнявам, че ще намериш канар, който да го отрече това. Припомни ми, обаче, вашето ръководство да е отправяло някакви претенции към Таско Тасков след мача? Дори самият ти казваш, че Лудогорец вкарал 3 гола и забравил случая. Кажи ми честно, ако Лудогорец не беше победил, вашето ръководство нямаше ли да предяви претенции към съдийството? За разлика от мача за купата, този през есента беше доста по-оспорван и победата ви беше всичко друго, но не и категорична, а по-скоро съмнителна. И това е така, защото на Ботев не беше свирена дузпа и отмениха редовен гол на Цветков. Как се почувства, когато в Загреб съдията даде 10 минути продължение и ви елиминираха в последната възможна минута?

Не знам какво имаш предвид под хигиена на общуване, но народът ни казва, че всяка жаба трябва да си знае гьола. Съдии и хора от ръководството на футболен отбор нямат място на една маса. Така както управляващите не може да демонстрират топли отношения с висши магистрати.

Разбирам защо споменаваш Литекс и Лудогорец, но се опитваш да им предадеш по-голяма значимост, отколкото всъщност имат. В България има три клуба, които винаги ще стимулират интерес от страна на инвеститори. Пример е самият собственик на Литекс, който преди време имаше сериозен апетит към Ботев Пловдив, но до сделка за добро или лошо не се стигна. Същото не се отнася за отбори като Литекс и Лудогорец, които са по-скоро частни проекти. Разбира се, държа отново да подчертая, че за мен инвестициите в юношески футбол и спортна инфраструктура заслужат само и единствено адмирации, с оглед на окаяното състояние в родината.

Отново завършвам с коментар за мача - бихме, но трудно. Респект за футболистите на Литекс и за фена им! Гледам напред към мача с ЦСКА.

Върни се в “Ботев”