Спрете издевателствата над Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Спрете издевателствата над Ботев!

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 апр 2013 07:19

За гола на Цветков.Засада няма,но страничният е на няколко метра зад линията и не може да прецени.Един футболист със лакът нанася няколко удара,но съдията освен жълт картон с друго не го санкционира.И нас ни ощетяват както и някои други.Тази декларация не е моментно изригване като на домуса ,а плод на доста наблюдения.Нашият собственик може да си купи първенството на което е спонсор,но поиска смяна на бфс и съответната реакция е налице.Ако това статуткво ви оттърва значи сте фенове на един отбор.Вашият.Този който сменят съдии заради неправилно свирене.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 24 апр 2013 14:32

Perroquet написа:
james написа:На Ботев не им прави чест ,че точно с нашия мач се оправдаха. Отмениха им гол ,който беше редовен, но това се случва навсякъде по света а и не повлия на резултата, всички спорни или безспорни ситуации бяха свирени в тяхна полза .Прасето Цветков рии през цялото време със зурла във фланелката на най-близкия му защитник Великият национал Минев през цялото време спореше със съдията и хвърляше тъчовете все едно учи сина си да играе футбол и всичкото това безнаказано.Второто полувреме не посмяха да ни свирят нито един от направените фалове пред наказателното поле на Ботев ,през първото некадърния съдия няколко пъти не ви вдигна засади и добре че нищо не произлезе от това,просто беше много дебел и тромав . Всичко беше в рамките на нормалното ,леко подпираха фаворита което е горе долу нормално ,но в този мач фаворита бяхте вие ако не вярвате вижте класирането.

Ей за такива дебилни мнения наистина заслужавате да изпаднете. Отмениха ни гол , който е редовен , но тази година това се случва за четвърти път срещу нас. Така че не е "случайно" а гадна тенденция срещу БОТЕВ. Целия мач премина при абсолютно и смазващо игрово превъзходство на гостите. Няма как при такава разлика в класите да няма и фалове за тях , въпреки че съдиите спестиха червен картон на тоя ръгач Павлов поне 4 пъти :!: Играта на домакините освен посредствена , беше и крайно груба и неспортсменска - удари с лакти , разбиха зъбите на Минев , окървавиха Огнянов , удар в гърлото на Вандер - просто ужас ! :shock: Гледам мачове в Западна Европа на високо ниво , ако там се появи такъв отбор като Локо Сф - ще дойде полиция да ги арестува за тероризъм ! Това не се случи на Надежда. И причината е ясна - съдиите имат поръчка да режат всеки мач БОТЕВ , когато е възможно , и срещу преки конкуренти за върха /Лудогорец/ , и срещу посредствени тимчета като Локо Сф ... Истинско чудо са точките , които събрахме досега ! Явно БОТЕВ е прекалено силен , за да не ... бъде рязан от БФС Мафията...

И да и не! Прав си, че Ботев в няколко мача го ощетяват, но не съм съгласен, че това се прави умишлено в полза само на Лудогорец! Когато ние играхме с Локо Сф, отборът им игра по познатия за всички вече начини - грубо. Имаше удар с лакът по лицето на Марселиньо, в следващите им мачове това се повторя непрекъснато и с другите отбори. Явно това е стилът им на игра, и го смятат за нещо нормално. Не остана отбор, който да не е изревал от ударите им с лакти и видиш ли ти рендето Марков се чуди защо все им гонят играч. Славия също пропищя, ЦСКА също ето сега и Ботев. Аз лично останах много възмутен от поведението на Павлов и неадекватността на съдията. За мен си беше не 100 а 1000% червен картон. Не знам дали съдиите имат поръчка да режат Ботев не ми се струва вероятно чак до там да оглупеят и да си провалят кариерите. По скоро са некадърни. Ама наистина много некадърни, а това води до много скандали между фенове, клубове, президенти. Най лошото в цялата история е, че се подиграват с труда на много хора.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 24 апр 2013 20:52

fen-fen написа:
Perroquet написа:
james написа:На Ботев не им прави чест ,че точно с нашия мач се оправдаха. Отмениха им гол ,който беше редовен, но това се случва навсякъде по света а и не повлия на резултата, всички спорни или безспорни ситуации бяха свирени в тяхна полза .Прасето Цветков рии през цялото време със зурла във фланелката на най-близкия му защитник Великият национал Минев през цялото време спореше със съдията и хвърляше тъчовете все едно учи сина си да играе футбол и всичкото това безнаказано.Второто полувреме не посмяха да ни свирят нито един от направените фалове пред наказателното поле на Ботев ,през първото некадърния съдия няколко пъти не ви вдигна засади и добре че нищо не произлезе от това,просто беше много дебел и тромав . Всичко беше в рамките на нормалното ,леко подпираха фаворита което е горе долу нормално ,но в този мач фаворита бяхте вие ако не вярвате вижте класирането.

Ей за такива дебилни мнения наистина заслужавате да изпаднете. Отмениха ни гол , който е редовен , но тази година това се случва за четвърти път срещу нас. Така че не е "случайно" а гадна тенденция срещу БОТЕВ. Целия мач премина при абсолютно и смазващо игрово превъзходство на гостите. Няма как при такава разлика в класите да няма и фалове за тях , въпреки че съдиите спестиха червен картон на тоя ръгач Павлов поне 4 пъти :!: Играта на домакините освен посредствена , беше и крайно груба и неспортсменска - удари с лакти , разбиха зъбите на Минев , окървавиха Огнянов , удар в гърлото на Вандер - просто ужас ! :shock: Гледам мачове в Западна Европа на високо ниво , ако там се появи такъв отбор като Локо Сф - ще дойде полиция да ги арестува за тероризъм ! Това не се случи на Надежда. И причината е ясна - съдиите имат поръчка да режат всеки мач БОТЕВ , когато е възможно , и срещу преки конкуренти за върха /Лудогорец/ , и срещу посредствени тимчета като Локо Сф ... Истинско чудо са точките , които събрахме досега ! Явно БОТЕВ е прекалено силен , за да не ... бъде рязан от БФС Мафията...

И да и не! Прав си, че Ботев в няколко мача го ощетяват, но не съм съгласен, че това се прави умишлено в полза само на Лудогорец! Когато ние играхме с Локо Сф, отборът им игра по познатия за всички вече начини - грубо. Имаше удар с лакът по лицето на Марселиньо, в следващите им мачове това се повторя непрекъснато и с другите отбори. Явно това е стилът им на игра, и го смятат за нещо нормално. Не остана отбор, който да не е изревал от ударите им с лакти и видиш ли ти рендето Марков се чуди защо все им гонят играч. Славия също пропищя, ЦСКА също ето сега и Ботев. Аз лично останах много възмутен от поведението на Павлов и неадекватността на съдията. За мен си беше не 100 а 1000% червен картон. Не знам дали съдиите имат поръчка да режат Ботев не ми се струва вероятно чак до там да оглупеят и да си провалят кариерите. По скоро са некадърни. Ама наистина много некадърни, а това води до много скандали между фенове, клубове, президенти. Най лошото в цялата история е, че се подиграват с труда на много хора.

Не е баш така,на вас ви помогна съдията в няколко мача :idea: още в началото за груба игра се вадеше червен картон :arrow: не се прави на Стиви Уондър :oops:

Потребителски аватар
ogg
Контакти:

Мнениеот ogg » 26 апр 2013 08:14

fen-fen написа: Прав си, че Ботев в няколко мача го ощетяват, но не съм съгласен, че това се прави умишлено в полза само на Лудогорец! Когато ние играхме с Локо Сф, отборът им игра по познатия за всички вече начини - грубо. Имаше удар с лакът по лицето на Марселиньо, в следващите им мачове това се повторя непрекъснато и с другите отбори.

Когато ти отменят един чист гол, може да е случайно, да. Но когато се случи 3 или 4 пъти - тогава вече е тенденция. В един от въпросните случаи беше точно във ваша полза. И гол ни отмениха, и дузпа не ни свириха.
Конкретно за мача с Локо Сф. При вас извадиха червен картон за въпросния удар с лакът, а при нас имаше цели 4 (!!!) такива ситуации, както е видно и от клипа, а реакция - никаква. Това ако не е тенденция, какво е?
Но съм съгласен за едно - не е САМО в полза на Лудогорец. Четирите отбора, които беше планувано тази година да играят в Европа бяха Лудогорец, Левски, ЦСКА и Славия. След вчерашния полуфинал обаче, нещата малко се попромениха. Да видим сега, какви нови схеми ще измислят ония гнусари от бфс, за да изхвърлят Ботев и Литекс - двата отбора, които реално заслужават най-много. Просто защото играят най-добре за момента.
Единственото, което се е случило в Пловдив през 1926 е, че Ботев става първенец на града за пореден път. Всичко останало са митове и легенди...

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 26 апр 2013 21:16

Вече се образува тенденция, която може да ескалира публиката в някой важен мач, като например този който идва в софия срещу цска, ако отново ни порежат и загубим точки в този двубой, може да се случат много неприятни неща от които да пострада реномето на клуба и публиката ни.

Върни се в “Ботев”