Viktor4o_Rs написа:Значи , мой човек , първо си направи труда да ми видиш ника , после ми говори , че съм шоп и така нататакВ никакъв случай не ни бутат срещу споменатите от теб отбори , просто нямаме съдийско лоби за мое огромно съжаление
Ако толкова искаш ще се разровя и ще ти измъкна от миналия сезон сума ти доказателства, нямаш никакъв проблем
Поне 1 фен се намери да каже , че не Генов ви е виновен , за което го поздравявам
Много добре знам , че бойкотирахте мача с Перник , старая се да следя всичко , което става в БГ и световният футбол . По същият начин много бели привърженици бойкотират домакинските ни мачове и са се зарекли да не стъпят , докато СИК държи Славия . И това не го казват софийските медии , или пък вестник "Марица" , това е самата реалност и истината
Нас , драги ботевисте , 4,5 или 6-то място не ни задоволява и никога няма да ни задоволи , дали сме 6 или 10-ти - все едно ни е ... А ти иначе си мисли каквото искаш
Що се отнася до Сашо Диков , той изпитва откровена ненавист към Славия и сега ви отърва да го цитирате ... Но когато заради негови записи са ви наказвали или пък когато разследва уговорката Ботев - Беласица /5:0/ го псувахте нали
Не, не го псувахме, защото и нас ни унижаваше поредния селски цирк на христолов, докато вие се гордеете със селската победа от вчера. А фен на отбора, на който треньор е малкия вуцан, да каже че нямат съдийско лоби е... абе, нищо лично, ама мислил ли си за професионална помощ? Лобито си го имате дотолкова че ви е гарантирано място между 5 и 8. Затова и тая година няма да отпаднете, въпреки че след като ви гледах вчера сте за там. А че венцитУ няма мерак за повече - това си е ваша война да водите.
А всъщност защо "бойкотирането" ви не се чува никъде, няма плакати, няма "атентати" срещу венцитУ, така тихичко "бойкотиране" от вкъщи малко звучи като "абе тая Славия като не е в топ3, не е моята Славия" ? Слависти ли сте, или сте трофейни фенове? Това, което направихме досега (дай боже наистина да има ефект, още ме е страх да говоря в минало време за изчадието™) и това, което почват/опитват да правят Локо - това е протест. Вашето си е пренасочване към силния на деня, или заебаване на "любимия отбор" (колко е любим само явно...).