БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00

Мнениеот veseo » 27 сеп 2009 16:43

Viktor4o_Rs написа:Значи , мой човек , първо си направи труда да ми видиш ника , после ми говори , че съм шоп и така нататак :) В никакъв случай не ни бутат срещу споменатите от теб отбори , просто нямаме съдийско лоби за мое огромно съжаление ;)Ако толкова искаш ще се разровя и ще ти измъкна от миналия сезон сума ти доказателства, нямаш никакъв проблем ;) Поне 1 фен се намери да каже , че не Генов ви е виновен , за което го поздравявам :!: Много добре знам , че бойкотирахте мача с Перник , старая се да следя всичко , което става в БГ и световният футбол . По същият начин много бели привърженици бойкотират домакинските ни мачове и са се зарекли да не стъпят , докато СИК държи Славия . И това не го казват софийските медии , или пък вестник "Марица" , това е самата реалност и истината :!: Нас , драги ботевисте , 4,5 или 6-то място не ни задоволява и никога няма да ни задоволи , дали сме 6 или 10-ти - все едно ни е ... А ти иначе си мисли каквото искаш :roll: Що се отнася до Сашо Диков , той изпитва откровена ненавист към Славия и сега ви отърва да го цитирате ... Но когато заради негови записи са ви наказвали или пък когато разследва уговорката Ботев - Беласица /5:0/ го псувахте нали :?:

Не, не го псувахме, защото и нас ни унижаваше поредния селски цирк на христолов, докато вие се гордеете със селската победа от вчера. А фен на отбора, на който треньор е малкия вуцан, да каже че нямат съдийско лоби е... абе, нищо лично, ама мислил ли си за професионална помощ? Лобито си го имате дотолкова че ви е гарантирано място между 5 и 8. Затова и тая година няма да отпаднете, въпреки че след като ви гледах вчера сте за там. А че венцитУ няма мерак за повече - това си е ваша война да водите.

А всъщност защо "бойкотирането" ви не се чува никъде, няма плакати, няма "атентати" срещу венцитУ, така тихичко "бойкотиране" от вкъщи малко звучи като "абе тая Славия като не е в топ3, не е моята Славия" ? Слависти ли сте, или сте трофейни фенове? Това, което направихме досега (дай боже наистина да има ефект, още ме е страх да говоря в минало време за изчадието™) и това, което почват/опитват да правят Локо - това е протест. Вашето си е пренасочване към силния на деня, или заебаване на "любимия отбор" (колко е любим само явно...).
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 сеп 2009 17:01

Не знам кой има нужда от лечение , за да ми говорите точно вие , че сме за изпадане :lol: То бива бива наглост ,ма айде ... Това , че не си чул за протестите , декларациите и бойкотите си е изцяло твой проблем , може би ако си извадиш главата от задника , ще чуеш и ти, знам ли :roll: Трофейни фенове също не сме , нито се ориентираме към силните на деня , но е факт , че искаме отборът ни да печели и да участва в евротурнирите , ако на вас ви харесва живуркането в А група и 6-тото място , това си е ваш проблем :!: Нямам намерение повече да ви отговарям и да се занимавам с вас , вярвайте си , че Генов и световната конспирация ви попречи вчера , а еврейското лоби е виновно да имате 0 точки :!: Уважавам Ботев и се кефех за новото ви ръководство , но след тези изказвания искрено се надявам от Овча купел да си тръгнете с повече от обичайните 3-4 парцала :!: Със здраве ;)
САМО СЛАВИЯ :!:
Изображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 27 сеп 2009 17:04

Viktor4o_Rs написа:Не знам кой има нужда от лечение , за да ми говорите точно вие , че сме за изпадане :lol: То бива бива наглост ,ма айде ... Това , че не си чул за протестите , декларациите и бойкотите си е изцяло твой проблем , може би ако си извадиш главата от задника , ще чуеш и ти, знам ли :roll: Трофейни фенове също не сме , нито се ориентираме към силните на деня , но е факт , че искаме отборът ни да печели и да участва в евротурнирите , ако на вас ви харесва живуркането в А група и 6-тото място , това си е ваш проблем :!: Нямам намерение повече да ви отговарям и да се занимавам с вас , вярвайте си , че Генов и световната конспирация ви попречи вчера , а еврейското лоби е виновно да имате 0 точки :!: Уважавам Ботев и се кефех за новото ви ръководство , но след тези изказвания искрено се надявам от Овча купел да си тръгнете с повече от обичайните 3-4 парцала :!: Със здраве ;)
САМО СЛАВИЯ :!:

Не ни харесва и направихме (направиха други, не си приписвам заслуги...) нещо по въпроса. А вие?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 27 сеп 2009 17:07

Оставете го тоя бял десперадо... Нека се радва на жалката им "победа" с другите 7 фена на Славия... ако дойде да празнува и Генов със страничните - правят цяла маса за банкет ! :oops: Няма по-жалка картина от стадионите в Овча Купел и Надежда. Това е смъртта на футбола. :evil: За неколцината им фенове няма по-голямо наказание от това - цял живот да не са виждали пълен стадион с фенове... 8-)

Върни се в “Ботев”