Новият състав на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новият състав на Ботев
17-КАТА ИО кАРЛЕТ - МНОО ХЛЯБ ИМА В ТЯХ! И мноо ми хареса Григоров днес!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
- Контакти:
Морини ми направи много добро впе4атление,а бе за1-2 седмици не могат да се сработят ама играха с желание мом4етата за което браво!а за белите нещастници на терена който се насраха нямам думи
- Fallen_Angel
- Контакти:
Аз смятам, че Тинаци си направи заявка за капитанската лента - супер надъхан, и яко наливаше на всички. Не блестеше с някакви свръх умения, но понякога и само с надъхване помагаш много на отбора.
А и, според мен, той и ТИ си паснаха - особено накрая, при последните положения направо беше като "човека на вишката".
Уви, нашите юноши наистина бяха неадекватни - срамота. Помня в Тримона, на "онази" среща, Велизар подметна слуха, че "нашите" били победили "жабките" с 7 ли, 10 ли на нула. Подмятането беше с цел "за какъв ни водите бабереци от Италия". Салерни му се ухили и го попита "Българите като са толкова добри, защо са с нула точки и 2:18 голова разлика?" В този случай си беше прав...
Пинокио го видях на тренировка. Не знам какъв е бил в Самба, обаче двамата с Бифи яко тренират нашите, и контролират напълно отбора. Никакво отпускане, дисциплина и докато не станат нещата както ги искат те - никакво спиране. Между другото - Бифи е като гаден старшина в армията...
Като цяло - смятам, че ако се стабилизират и финансово нещата, този отбор ще става все по-силен, и ще изненада доста отбори и като гост.
А и, според мен, той и ТИ си паснаха - особено накрая, при последните положения направо беше като "човека на вишката".
Уви, нашите юноши наистина бяха неадекватни - срамота. Помня в Тримона, на "онази" среща, Велизар подметна слуха, че "нашите" били победили "жабките" с 7 ли, 10 ли на нула. Подмятането беше с цел "за какъв ни водите бабереци от Италия". Салерни му се ухили и го попита "Българите като са толкова добри, защо са с нула точки и 2:18 голова разлика?" В този случай си беше прав...
Пинокио го видях на тренировка. Не знам какъв е бил в Самба, обаче двамата с Бифи яко тренират нашите, и контролират напълно отбора. Никакво отпускане, дисциплина и докато не станат нещата както ги искат те - никакво спиране. Между другото - Бифи е като гаден старшина в армията...
Като цяло - смятам, че ако се стабилизират и финансово нещата, този отбор ще става все по-силен, и ще изненада доста отбори и като гост.
- rump_shaker
- Контакти:
Най-доброто впечетление ми направи комуникацията между футболистите. Тинаци, Брици, Морини и Сириняно нон-стоп ръкомахаха и обясняваха как е трябвало да се изиграе дадена ситуация. Дали се дължи на несработването или на неразбирането, няма значение. Важното е че играха като отбор. Никой не беше над другият. Всички бяха като едно.

на мен ми направи впечатление с какъв хъс играят нямат страх в единоборствата и как не се примириха нито за миг a качествата им няма какво да ги коментирам не сме имали по добри чужденци в отбора поне аз не помня
селски вземи си скункса не се сърди
Карлет Морини и Брици са най-добре.Най ми хареса че до края играеха на пас нямаше сватбарски изритвания напред като преди-Лильо я ряпка здраво и квото стане