Обзело ме е някакво вълнение като малко дете пред коледна елха. Дано да не се окаже поредната лъжа всичко, защото разочерованието ще е голямо. Яд ме е...няма да мога да отида на мача но дерете гърло до последно, нека ние покажем що за публика сме пък да става каквото ще...
УСПЕХ КАНАРИ
Изненадата за петък вечер, се оказаха екипите на Ботев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- botevist1912
- Контакти:
- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Изненадата за петък вечер, се оказаха екипите на Ботев
botevist1912 написа:Обзело ме е някакво вълнение като малко дете пред коледна елха. Дано да не се окаже поредната лъжа всичко, защото разочерованието ще е голямо. Яд ме е...няма да мога да отида на мача но дерете гърло до последно, нека ние покажем що за публика сме пък да става каквото ще...
УСПЕХ КАНАРИ
Ако се разсъхне хавата и този път - ще има насилие. Поне двама човека познавам, на които ще им падне пердето...
АЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ
- yasen_ov4arov
ОТ КОЙ ОТБОР СИ???
Ей изтрещявам вече,хайде да става 4.30 да тръгвам
.
Ей изтрещявам вече,хайде да става 4.30 да тръгвам

Ние пак ще се върнем на върха!!!
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Какъв ли уникален състав ще вадим
Резултата не ме вълнува особено , дано да има добри новини ,че досега - нищо оптимистично... 

Последните преговори по продажбата на Ботев Пловдив ще се водят тази вечер в града под тепетата.
Лансираният за нов президент на „канарчетата” Марко Орнела каца на летище София в 17:30 часа днес. Там ще го очаква шофьора на Димитър Христолов, който ще го докара в Пловдив.
След двубоя между Ботев и Славия ще започнат преговорите, след които се очаква Христолов вече да не е президент на „канарчетата”.
В средата на седмицата спортният директор на Ботев Малу Мпасинкату предупреди, че през уикенда феновете на „канарчетата” ги очаква приятна изненада. Конгоанецът няма да присъства на мача днес, тъй като замина за Африка, където ще оглежда футболисти за Ботев.
Лансираният за нов президент на „канарчетата” Марко Орнела каца на летище София в 17:30 часа днес. Там ще го очаква шофьора на Димитър Христолов, който ще го докара в Пловдив.
След двубоя между Ботев и Славия ще започнат преговорите, след които се очаква Христолов вече да не е президент на „канарчетата”.
В средата на седмицата спортният директор на Ботев Малу Мпасинкату предупреди, че през уикенда феновете на „канарчетата” ги очаква приятна изненада. Конгоанецът няма да присъства на мача днес, тъй като замина за Африка, където ще оглежда футболисти за Ботев.