Ако направят това което говорят наистина ще се радват на всеобща обич,ами с кака Галка кви ще ги вършите?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Модератор ЛокоПД написа:[quote="PLOVDIV PEE 1912"
Е тва момче ще го черпа едно 12-годишно.....
1912BOTEV написа:Не подценявайте и другите трибуни! Колежа не е само трибуна изток! Целият стадион е храм за ботевистите! Та нали някой трябва да отговори на въпроса на ТИ "От кой отбор си?"
Да напълним стадиона в събота и нека е празник в града! Само Ботев!!!!!!!!!!!!
rump_shaker написа:пуфер имаш 35 години на разположение да ти се сбъдне подписа!
puffer написа:rump_shaker написа:пуфер имаш 35 години на разположение да ти се сбъдне подписа!
rump_shaker- едвали галя има психиката на селския(то като се замисля ,май е само той на планетата)Имали желаещ да ни купи, Галчето е пътник
PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз си мислех за Blue Label ,но както искаш........
rump_shaker написа:puffer написа:rump_shaker написа:пуфер имаш 35 години на разположение да ти се сбъдне подписа!
rump_shaker- едвали галя има психиката на селския(то като се замисля ,май е само той на планетата)Имали желаещ да ни купи, Галчето е пътник
Мммм не. Не си запознат с някои неща. Имаше желаещи но няма да ти казвам кои са. Но Галка малка обяви 6 мильона евро. Преди има няма 3 седмици се случи това. Така че се готви за дълъг перид на властване на Галка. Още повече че май не тя е галватаря. Май някой друг дърпа конците и този някой друг си спечели концесията. Кажи ми как да я даде сега на някой друг, като тази концесия ще му изкара много пари. Особеноа ако "поазбрави" да спонсорира отбора!!!!!
Модератор ЛокоПД написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Аз си мислех за Blue Label ,но както искаш........
Няма да спорим.Ще го уточним,"като му дойде времето"Успех и дано да имате късмет с тия новите,щото...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта