Значи продажбата на ЦСКА на Титан премина в рамките на 6 месеца!!!! Голямата пресконференция беше в ктрая на този период от 6 месеца.
Ето казаха кои са и с какво се занимават нашите.
-Франческо Салерно е импресарио на Рамазоти и той всъщшност събира този консорциум
-Черньото е дипломиран човек, знае се кой, бил е анализатор
- Реалният собственик, забравих му името, е човек с заводи за компютърни компоненти, пак е реален човек
- Също така обявиха, че другите са собствениците на кафе Мока!
Ето, всичките тези субекти се идентефицираха, реални хора са. Какво още искам да чуем. Казаха че като финализират сделката, ще да дадът пресконференция. Клуба не се продава за 1 час и хоп пресконференция и след 35 мин пампиони. Дай малко пореално!
Литекс - Ботев Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Литекс - Ботев Пловдив
Ми и аз това казвам - сделка още няма. И вий дайте по-сдържано и с по-малко кьор фишеци. Ще видим със Славия що за стока са жабарите играчи...
- PLOVDIV PEE 1912
vhpvhp написа:Ми и аз това казвам - сделка още няма. И вий дайте по-сдържано и с по-малко кьор фишеци. Ще видим със Славия що за стока са жабарите играчи...
Hvp,спокойно братле.През кура ми е кое е истина.На мен пердето ми е паднало и ако селянина остане в Ботев ще ида и ще му смачкам физиономията.Ако има промяна в отбора ще се усети.
искате ли снимка с фенове на ботев от мача с литекс !
ако е пусна ще помислите,че се ебавам за това първо питам
ако е пусна ще помислите,че се ебавам за това първо питам

ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!