БОТЕВ - СЛАВИЯ /26.09.09/ 17:00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ще влизаме ли на мача със Славия?

Мнениеот POPCORN » 21 сеп 2009 10:48

Е аз мисля, че имате вече нови собственици!Не вярвам и вас да са ви изиграли така като Батков :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 21 сеп 2009 10:50

По-добре да си подкрепите отбора, да не мислите, че на момчетата им е лесно да гледат пусти трибуни, загубихте достатъчно точки като домакини, сега идва поредният подходящ съперник за набиране на актив. Трябва да се направи опит тимът да се спаси от изпадане, по-добре 13-и в "А", отколкото да се загуби още 1 г.

emo_cska1
Контакти:

Мнениеот emo_cska1 » 21 сеп 2009 10:58

POPCORN написа:Е аз мисля, че имате вече нови собственици!Не вярвам и вас да са ви изиграли така като Батков :lol: :lol:

Междо другото излиза от печат "ИСТОРИЯ НА КУХОРОГИТЕ" в четири тома за "успехите" на говедата в евро турнирите. :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;)
ЦСКА ЗАВИНАГИ !!!

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 21 сеп 2009 10:58

Не виждате ли че Селския ви разиграва и прави така че да виждате и чувате точно каквото искате.Искахте да го няма и ето показват се уж новите собственици,които казват че Митьо вече няма нищо общо-пак точно каквото вие искате да чуете вече 10 г.Искам да ви попитам ако вие решите да си купите отбор няма ли поне да отидете на 1-2 негови мача да се запознаете с обстановката,града,стадиона,феновете,задължения и т.н,още повече че и акциите са му запорирани.Кацнаха и купиха Ботев,не стават така нещата,а и Селския не иска да продава не ви ли стана ясно,той ако искаше досега имаше много варианти,но той не иска прави си далаверките и това е.Естествено обещания за гръмки селекции и челни места без които не може да мине една продажба,пълна пародия.Защо точно италианци?Всички знаем,че Селския е поставено лице именно на тях.Вижте на какво заприлича отбора ви само смешни италианци и смешен треньор-това не е Ботев,Пловдив е футболен град от който излизат може би най-много футболисти,нима няма по-добри от тези италианци и по-добър треньор които да милеят за отбора и които знаят какво е Ботев за БГ футбола?Така,че не се заблуждавайте,че сте се оттървали от него,сега даже ще ви е още по-трудно защото той се покри като уж е продал отбора.Не знам какво трябва да направите за да го махнете,вие най-добре си знаете,но още не сте приключили с него,а ако сега му повярвате значи ви е надхитрил.Успех срещу Селския,защото Бг футбола има нужда от Ботев и то от силен Ботев,но не и този който е в момента пълен с някви недоказани и взети на килограм италианци,смешни треньори и уж нови собственици.

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 21 сеп 2009 11:06

Пичове,аз съм славист и ще се радвам да напълните стадиона. Ама тая сделка на вашия - СЕЛСКИЯ, не ви ли мирише на мухал бе! Вие сега знаете ли имената на поне 10 души от тия за които ще викате? Дано скоро да видите Ботев такъв, какъвто искате, ама с 10 анонимни пицаджии, не ми се вярва. Късмет- уважавам ви

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 21 сеп 2009 11:28

ivaylito написа:Не виждате ли че Селския ви разиграва и прави така че да виждате и чувате точно каквото искате.Искахте да го няма и ето показват се уж новите собственици,които казват че Митьо вече няма нищо общо-пак точно каквото вие искате да чуете вече 10 г.Искам да ви попитам ако вие решите да си купите отбор няма ли поне да отидете на 1-2 негови мача да се запознаете с обстановката,града,стадиона,феновете,задължения и т.н,още повече че и акциите са му запорирани.Кацнаха и купиха Ботев,не стават така нещата,а и Селския не иска да продава не ви ли стана ясно,той ако искаше досега имаше много варианти,но той не иска прави си далаверките и това е.Естествено обещания за гръмки селекции и челни места без които не може да мине една продажба,пълна пародия.Защо точно италианци?Всички знаем,че Селския е поставено лице именно на тях.Вижте на какво заприлича отбора ви само смешни италианци и смешен треньор-това не е Ботев,Пловдив е футболен град от който излизат може би най-много футболисти,нима няма по-добри от тези италианци и по-добър треньор които да милеят за отбора и които знаят какво е Ботев за БГ футбола?Така,че не се заблуждавайте,че сте се оттървали от него,сега даже ще ви е още по-трудно защото той се покри като уж е продал отбора.Не знам какво трябва да направите за да го махнете,вие най-добре си знаете,но още не сте приключили с него,а ако сега му повярвате значи ви е надхитрил.Успех срещу Селския,защото Бг футбола има нужда от Ботев и то от силен Ботев,но не и този който е в момента пълен с някви недоказани и взети на килограм италианци,смешни треньори и уж нови собственици.

Точно за това до вчера се карахме.Няма как-част от феновете вярват и ще влезнем-няма да се цепим от колектива...
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 21 сеп 2009 11:34

абе чекайте да дойде сряда ,четвъртак . да видим как се развиват нещата . ако сделката е факт . сме на стадиона ,не виждам пречина защо да не сме !!ако не , пак сме около стадиона и така ...
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
slavia_forever