Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:Е аз мисля, че имате вече нови собственици!Не вярвам и вас да са ви изиграли така като Батков![]()
ivaylito написа:Не виждате ли че Селския ви разиграва и прави така че да виждате и чувате точно каквото искате.Искахте да го няма и ето показват се уж новите собственици,които казват че Митьо вече няма нищо общо-пак точно каквото вие искате да чуете вече 10 г.Искам да ви попитам ако вие решите да си купите отбор няма ли поне да отидете на 1-2 негови мача да се запознаете с обстановката,града,стадиона,феновете,задължения и т.н,още повече че и акциите са му запорирани.Кацнаха и купиха Ботев,не стават така нещата,а и Селския не иска да продава не ви ли стана ясно,той ако искаше досега имаше много варианти,но той не иска прави си далаверките и това е.Естествено обещания за гръмки селекции и челни места без които не може да мине една продажба,пълна пародия.Защо точно италианци?Всички знаем,че Селския е поставено лице именно на тях.Вижте на какво заприлича отбора ви само смешни италианци и смешен треньор-това не е Ботев,Пловдив е футболен град от който излизат може би най-много футболисти,нима няма по-добри от тези италианци и по-добър треньор които да милеят за отбора и които знаят какво е Ботев за БГ футбола?Така,че не се заблуждавайте,че сте се оттървали от него,сега даже ще ви е още по-трудно защото той се покри като уж е продал отбора.Не знам какво трябва да направите за да го махнете,вие най-добре си знаете,но още не сте приключили с него,а ако сега му повярвате значи ви е надхитрил.Успех срещу Селския,защото Бг футбола има нужда от Ботев и то от силен Ботев,но не и този който е в момента пълен с някви недоказани и взети на килограм италианци,смешни треньори и уж нови собственици.
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост