za nas e toj religiq написа:Искам да попитам кой е готов да се хванем на бас и да си заложим колите , че няма да намеря камък на неговия стадионКато гледам на 90% от пишещите проблема им е в главите ! Наказанието е малко и за двата отбора , друг е въпроса че за сините трябва да е доста по сурово ! Биле сме организатори и за това трябва и ние да си платим ! Интересно ми е обаче , след като клуба плаща на полицията за организацията и реда на стадиона , защо те не платят глобата за това че са допуснали ексцесии и пиротехника на стадиона ? Или поне да върнат парите които са взели след като не са си свършили работата ! В случая излиза че хем си платил за нещо , хем и глоба плащаш ,че на тия които си платил не са си свършили работата
Отделно сините моми вместо да се засрамят , се опитват да донесат от 100 кладенеца вода само и само да омаловажат постъпката на техните привърженици ! Нали сте голяма публика ? Какво гледате в на другите канчето , какво те биле правили ??? За мен не сте фенове , още по малко пък пример за нещо си ! Ако сте мъже , фенклуба трябваше да драсне 2 реда и да се разграничи от тия 50 олигофрена и твърдо да покаже че не толерира подобни действия
А вместо това не само прецедателя на фенклуба застава зад тях , ами дори и от ръководството ги подкрепят! СРАААААМ сте вие
От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени ! Сори че говоря за всички ви , ама явно разумните и мислещите са изчезващо малцинство ! Футбола е за нас бе хора ! И щом се търси оправдание за действие застрашило здравето на друг човек , значи сте едно към едно с тези които са го извършили
Не ме вълнуват излиянията на група дечковци във форума , кой бил , по - по - най , вълнува ме че болшинството мислят като тях ( че дори и аз им се връзвам по някога
) Дайте да разкараме тия изроди от стадионите , и да коментираме това , а не кой какъв бил и какво направил
Подкрепям на 100%! Някой да знае как мога да се свържа по интернет с БФС?