Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Гочето1913

Re: "Ботев" наказан един мач без публика

Мнениеот Гочето1913 » 11 мар 2013 20:58

za nas e toj religiq написа:Искам да попитам кой е готов да се хванем на бас и да си заложим колите , че няма да намеря камък на неговия стадион :?: Като гледам на 90% от пишещите проблема им е в главите ! Наказанието е малко и за двата отбора , друг е въпроса че за сините трябва да е доста по сурово ! Биле сме организатори и за това трябва и ние да си платим ! Интересно ми е обаче , след като клуба плаща на полицията за организацията и реда на стадиона , защо те не платят глобата за това че са допуснали ексцесии и пиротехника на стадиона ? Или поне да върнат парите които са взели след като не са си свършили работата ! В случая излиза че хем си платил за нещо , хем и глоба плащаш ,че на тия които си платил не са си свършили работата :?: Отделно сините моми вместо да се засрамят , се опитват да донесат от 100 кладенеца вода само и само да омаловажат постъпката на техните привърженици ! Нали сте голяма публика ? Какво гледате в на другите канчето , какво те биле правили ??? За мен не сте фенове , още по малко пък пример за нещо си ! Ако сте мъже , фенклуба трябваше да драсне 2 реда и да се разграничи от тия 50 олигофрена и твърдо да покаже че не толерира подобни действия :!: А вместо това не само прецедателя на фенклуба застава зад тях , ами дори и от ръководството ги подкрепят! СРАААААМ сте вие :!: От оня ден съм видял не повече от 5 сини които да се възмутят и разграничат от действията на тези лумпени ! Сори че говоря за всички ви , ама явно разумните и мислещите са изчезващо малцинство ! Футбола е за нас бе хора ! И щом се търси оправдание за действие застрашило здравето на друг човек , значи сте едно към едно с тези които са го извършили :!: Не ме вълнуват излиянията на група дечковци във форума , кой бил , по - по - най , вълнува ме че болшинството мислят като тях ( че дори и аз им се връзвам по някога :oops: ) Дайте да разкараме тия изроди от стадионите , и да коментираме това , а не кой какъв бил и какво направил :!:

Подкрепям на 100%! Някой да знае как мога да се свържа по интернет с БФС?

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 11 мар 2013 20:59

Значи според мен наказанията са г/д справедливи (можеше Левски да получи 2 мача, вместо един). Паричната стойност на наказанията ще е в полза на Ботев, защото сега 'щетите' ще се оценят на доста повече от 10 000 лв. (нормално).
Аз само едно искам да знам - защо има накачени по 24352 камери на всеки стълб, след като няма практическа полза от тях.

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: В отговор на вечно "невинните" (Левски)

Мнениеот dagger1912 » 11 мар 2013 21:05

Изображение

Как ще коментирате тази снимка? Това се случва в най-кроткия сектор (до централната трибуна), в който стоят само пенсионери, малки дежа и жени.
Т.е. камъни от страна на "сините" не са хвърчали само към "агитката на Ботев" (в кавички, защото отново камнъните не бяха към агитката, а към сектора, който са седящо мирни хора пред ТИ.), а и в другата посока, по посока към ВИП ложата, от където не е хвърлен нито един камък или подобние.

Как ще коментирате случката след мача, когато надрусани малоумни хулиганчета се отскубнаха от кордона и започнаха да бият малки деца и пенсионери, от което в крайна сметка има едно 13 годишно момче със счупена ръка и охлузвания по цялото тяло, докато е било влачено в буквалния смисъл на думата, докато същите малоумници са се опитвали да му вземат шалчето на Ботев.

Има достатъчно архиви от мача, на които се виждат извършителите на тези мизерии (като цяло по стадиона(говоря и за "жълти" и за "сини")), но дали ще им се потърси отговорност?
В никакъв случай не защитавам хулиганчетата от наша страна, които бяха провокирани, а и те само това чакат за да започнат да отвръщат.
А относно наказанията от БФС .. Ние сме изгорели в пъти повече, от Левски.
Въобще не са взели под внимание боя с полицаи, който е най-тежко наказуем. Има полицай със счупен крак и 2-3ма с разбити глави, отделно изцепките след мача..
Сега ще изчакаме да видим какво ще се случи след обжалването!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 11 мар 2013 21:10

Corwin написа:Значи според мен наказанията са г/д справедливи (можеше Левски да получи 2 мача, вместо един). Паричната стойност на наказанията ще е в полза на Ботев, защото сега 'щетите' ще се оценят на доста повече от 10 000 лв. (нормално).
Аз само едно искам да знам - защо има накачени по 24352 камери на всеки стълб, след като няма практическа полза от тях.

Как да няма?Хванали са онова девойче,което "Иска в Къртицата" :lol:

За мен Левски трябва да играе далеч от София и пак ще се види,че има повече привърженици от всички измислени отбори в групата.САМИ СРЕЩУ СЕЛЯНИТЕ :!:
[offtopic]говоря за манталитета ви, не за местоживеенето. :lol:[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 11 мар 2013 21:16

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_2TJrItcY3s[/youtube]
Изображение

Изображение

kanar4o
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот kanar4o » 11 мар 2013 21:17

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_2TJrItcY3s[/youtube]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 11 мар 2013 21:19

Срамно решение на БФС ! :evil: Запомнете хубаво 09/03/2013 ! Запомнете го не толкова с това че Ботев размазал Левски на терена ... Ботев е лашкал геренци десетки пъти , и пак ще ги лашка като шкембе в дувар... Запомнете го с позорното решение на Перуката и синьото БФС !!! С това си решение те на практика оправдаха престъпниците сред агитката на Левски , престъпници стреляли със смъртоносно оръжие - сигнални ракети !!! Стреляли по пълен сектор със жени , деца , и невъоръжени хора ! БФС с това соломоновско решение погалва тия престъпници по главичките , и им дава картбланш пак да повторят злодеянието си ! :evil: И ако следващия път загине човек , да знаете кой е виновен за това :arrow: ВИНОВНО ЩЕ Е БФС !
Последна промяна от Perroquet на 11 мар 2013 21:21, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 11 мар 2013 21:19

Заради някви долни наркомани няма да си гледаме отбора
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 11 мар 2013 21:20

фифи перото написа:
Corwin написа:Значи според мен наказанията са г/д справедливи (можеше Левс да получи 2 мача, вместо един). Паричната стойност на наказанията ще е в полза на Ботев, защото сега 'щетите' ще се оценят на доста повече от 10 000 лв. (нормално).

Как да няма?Хванали са онова девойче,което "Иска в Къртицата" :lol:

За мен Левски трябва да играе далеч от София и пак ще се види,че има повече привърженици от всички измислени отбори в групата.САМИ СРЕЩУ СЕЛЯНИТЕ :!:
[offtopic]говоря за манталитета ви, не за местоживеенето. :lol:[/offtopic]

Селяните сте вие бе момко ! Ти колко софийски знамена видя на мача ? Пусни си някой клип и чети , дано пък намериш 1 от 100 ! Чак мен ме хваща яд че ви слагам под един знаменател ама сами си го търсите ! Събрали се от кол и въже и имат самочувствие да викат на другите селяни ! Отбора ви може и да е от София ама публиката ви е болшинството от села и паланки :!: С чиста съвест мога да кажа че най големите селяни сте публиката на Левски и ЦСКА , всички останали отбори са в пъти по граждани от ВАС :!:

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 11 мар 2013 21:21

СРАМ И ПОЗОР ЗА БФС!Наказание празни трибуни е НЕПРАВИЛНО! По-скоро намиране на виновниците , всеки извършил престъпление на стадиона 5 ГОДИНИ ЗАТВОР , 10 ГОДИНИ ЗАБРАНА ДА ПОСЕЩАВА ВСЯКАКВИ СПОРТНИ МЕРОПРИЯТИЯ , при повторно нарушение -ДОЖИВОТЕН ЗАТВОР!!!САМО ТАКА ЩЕ СЕ СПРАВИМ С ИЗРОДИТЕ! Заради някакви ИЗРОДИ няма да мога да гледам Черно море 20 кръг срещу Ботев! Бахти малоумщината и идиотския закон, страдаме гостуващите фенове, които не сме виновни! Но май някой ИМА ИНТЕРЕС ДА СТАВА ФУТБОЛНО ХУЛИГАНСТВО ПО СТАДИОНИТЕ, КОИТО УЖ СА ПРОТИВ ТОВА!!!Трябва да се свържа по някакъв начин с БФС!!!! :@:@:@Аман от абсурди :@:@:@:@@:@

Върни се в “Ботев”