Гочето1913 написа:glarus_ds написа:Гочето1913 написа:Подкрепям феновете на Ботев!Никаква прошка за тези наркомани - ВЕДНАГА В ЗАТВОРА!Във Варна преди година същите тези лумпени нахлуха в едно заведение "Мираж" и наръгаха обикновени фенове!Удариха по главата момиче с гайчен ключ , пребиха пенсионер!Бяха въоръжени 40 изрода с ножове , гайчени ключове, метални боксове и т.н. и биха, ръгаха с ножове, удряха с гайчни ключове 9-10 нищо неподозиращи хора!ТОВА Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО! От тогава аз и много фенове на Черно море загубихме и нищожното уважение което имахме към Левски! За мен тези са наркомани , защитавани от милицията, тогава властите покриха случая , понеже са уж "отбора на народа", а по-правилно е да ги наречем "отбора на милицията" което е истина! Тия престъпници около 100-200 души се разхождат все още на свобода! Така че на левскарски версии нямам грам доверие особено на смешни декларацийки как били "невинни"! Оприличавам ги с две думи - ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ!
А да те попитам защо ако това е вярно тези хора са на свобода? Вижте, не е проблема в левскарите, ботевистите, цесекарите или която и да е била агитка. Проблема е, че не се вземат мерки, наистина ли не го проумявате вече??????????
ЗащотоБатков, Баждеков, Гугутката и полицията ги защитават!За мен нормалните хора ще се срамуват от тази постъпка!
Не знам за подобни неща. Всички сме ЕДНАКВИ! Явно целта на органите е да стават безредици и да се разпалва омраза между нас. Но вие като не го проумявайте, пейте си, че сме не знам си какви. Щом това ви топли и ви прави щастливи