Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Re: В отговор на вечно "невинните" (Левски)

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 14:43

Гочето1913 написа:
glarus_ds написа:
Гочето1913 написа:Подкрепям феновете на Ботев!Никаква прошка за тези наркомани - ВЕДНАГА В ЗАТВОРА!Във Варна преди година същите тези лумпени нахлуха в едно заведение "Мираж" и наръгаха обикновени фенове!Удариха по главата момиче с гайчен ключ , пребиха пенсионер!Бяха въоръжени 40 изрода с ножове , гайчени ключове, метални боксове и т.н. и биха, ръгаха с ножове, удряха с гайчни ключове 9-10 нищо неподозиращи хора!ТОВА Е ОПИТ ЗА УБИЙСТВО! От тогава аз и много фенове на Черно море загубихме и нищожното уважение което имахме към Левски! За мен тези са наркомани , защитавани от милицията, тогава властите покриха случая , понеже са уж "отбора на народа", а по-правилно е да ги наречем "отбора на милицията" което е истина! Тия престъпници около 100-200 души се разхождат все още на свобода! Така че на левскарски версии нямам грам доверие особено на смешни декларацийки как били "невинни"! Оприличавам ги с две думи - ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ!

А да те попитам защо ако това е вярно тези хора са на свобода? Вижте, не е проблема в левскарите, ботевистите, цесекарите или която и да е била агитка. Проблема е, че не се вземат мерки, наистина ли не го проумявате вече??????????

ЗащотоБатков, Баждеков, Гугутката и полицията ги защитават!За мен нормалните хора ще се срамуват от тази постъпка!

Не знам за подобни неща. Всички сме ЕДНАКВИ! Явно целта на органите е да стават безредици и да се разпалва омраза между нас. Но вие като не го проумявайте, пейте си, че сме не знам си какви. Щом това ви топли и ви прави щастливи
CHELSEA

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Как мислите, ще има ли наказания?

Мнениеот bilyaletdinov » 11 мар 2013 14:44

Дай да легализираме хвърлянето на камъни по гостуващата агитка и крадането на чужди знамена от домакински "стюарди" , придружено с тупаници към един от "стюардите" на гостите , на ст. Христо Ботев , съгласни ли ще сте велики , галактически ултра фенове на Ботев ?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

vayk
Контакти:

Мнениеот vayk » 11 мар 2013 14:45

Я да си спомним как ЦСКА бе наказан с лишаване от домакинство за един мач след двубоя с Литекс в първия кръг? Тогава без никой да е видял каксво точно е станало /мача не се предаваше никъде/ се появиха информации за ударен полицай и БФС без много-много да умува взе веднага решение. Да се надяваме, че сега дисципа няма да започне да се офлянква, да търси видеозаписи, свидетели пр. глупости за да накаже Левски за мегадербито с Монтана, а ще реагира адекватно. И то не мач без публика, а на неутрален терен.

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 14:46

vanchev написа:
glarus_ds написа:
vanchev написа:Изстрелване на сигнални ракети срещу хора е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

Разбира се, но престъпление е и допускането на пияни и дрогирани на стадиона и допускането на непозволени предмети, като тези ракети примерно.

Напълно съм съгласен с теб. Клубовете заплащат на полицията да охраняват футболните срещи. Те са длъжни да предотвратят подобни предпоставки за ексцесии.

При нас всичко е сбъркано и вместо ние да се усетим и да вземем в наши ръце нещата, имам впредвит СВОБОДНИТЕ фенове на отборите, които не членуваме в измислени фракции, ние още повече покачваме напрежението между агитките. Няма как да стане
CHELSEA

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 мар 2013 14:46

Гочето1913 написа:ЗащотоБатков, Баждеков, Гугутката и полицията ги защитават!За мен нормалните хора ще се срамуват от тази постъпка!

Народът заслужава да живее мизерно, защото е адски прост!
Защо тогава се защитават феновете на Локо, Ботев, ЦСКА ? Или тях не ги защитават, само нас ?
Всичко се прави с цел - разделение между феновете. Но вие няма как да го осъзнаете, то трябва и мозък за това.

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 11 мар 2013 14:47

Мисля си,че ако има някакво сурово наказание за Ботев, след тази очевидна синя провокация, на чиновниците в БФС както и на охраната на сградата на БФС, им предстоят много безсънни нощи......
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 11 мар 2013 14:47

Eminem написа:
Гочето1913 написа:ЗащотоБатков, Баждеков, Гугутката и полицията ги защитават!За мен нормалните хора ще се срамуват от тази постъпка!

Защо тогава се защитават феновете на Локо, Ботев, ЦСКА ? Или тях не ги защитават, само нас ?
Всичко се прави с цел - разделение между феновете. Но вие няма как да го осъзнаете, то трябва и мозък за това.

+1
CHELSEA

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 11 мар 2013 14:51

Eminem написа:

След това , което се случи във Варна 2011г. видях що за стока са част от феновете ви(не поставям всички под общ знаменател)! Вместо да се срамувате от тези зулуми и вместо да се разграничите , вие ги защитавате, все някой ви виновен , откога слушам тъпизмите на "вечно репресираните наркоманчета"!

Потребителски аватар
pumpo
Контакти:

Мнениеот pumpo » 11 мар 2013 14:53

3. Опитите да се измести фокуса на разигралите се грозни сцени, като се насочи вниманието към един от стюардите на "Ботев", буди само присмех и съжаление у нас. Взетото знаме на "Левски" е най-малкото, с което се разминаха лумпените в сектора за гости, като считаме, че постъпката беше абсолютно правилна и доведе до сваляне на част от напрежението в жълто-черните редици.

:lol: :lol: :lol:
Наистина буди смях, никъде по света не съм виждал, трима стюарди да се бият и дърпат за знаме.
Ботев много се изложиха, начело с Бареков , децата, американците и CNN :lol: :lol: :lol:

15:21 Феновете на Ботев се насочват към сектора на Левски и искат да бъдат върнати винилите откраднати от спортната зала.

По какъв начин "искат да бъдат върнати винилите откраднати от спортната зала"?
30-на човека накачулени върху оградите, крещейки и псувайки, хвърлейки димки на пистата и камъни по говедата :) :) :)
Не защитавам говедата, но декрацията на Ботев е смешна. Подобна на изявлението на пловдивската полиция и изказването на ушев-комисар незнам кой си Киров или Кирков, или както там се казва тоя :roll:

Този мач доказа и показа, че никакви стюардчета-олигофрени, не трябва да охраняват мачове! Още повече да правят пари на гърба на футбола!
Последна промяна от pumpo на 11 мар 2013 15:01, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 11 мар 2013 14:56

pumpo написа:
3. Опитите да се измести фокуса на разигралите се грозни сцени, като се насочи вниманието към един от стюардите на "Ботев", буди само присмех и съжаление у нас. Взетото знаме на "Левски" е най-малкото, с което се разминаха лумпените в сектора за гости, като считаме, че постъпката беше абсолютно правилна и доведе до сваляне на част от напрежението в жълто-черните редици.

:lol: :lol: :lol:
Наистина буди смях, никъде по света не съм виждал, трима стюарди да се бият и дърпат за знаме.
Ботев много се изложиха, начело с Бареков , децата, американците и CNN :lol: :lol: :lol:

Бареков наруши основна ценност на журналистиката - показа само едната страна на нещата, докато беше с шалче на Ботев на врата и не даде право на отговор.

Пак добре, че каза, че е наясно, че само малка част от феновете на Левски са такива.

Човека търсеше НОВИНА и си я намери. А нашите лумпени удобно му помогнаха. Пълна тъпотия.

Върни се в “Ботев”