Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dagger1912
Контакти:

Re: Ще има ли сурово наказание за Левски?

Мнениеот dagger1912 » 11 мар 2013 04:03

Adramelech написа:
karabadabul написа:
Adramelech написа:
karabadabul написа:Аз лично седях в този сектор с приятел и жена му и не пожелавам на никой да почувства това което се случи - да гледаш хора с деца как се чудят как да ги предпазят от ракети които разни наркомани ли са кви са мятат по нормални хора. Абсолютно нито един фен на Ботев не е провокирал с нещо тази идиотщина. Левскарите късаха някакъв плакат на Ботев 10-на минути и след като никой не им обръщаше внимане започнаха с ракетите явно да привлекат внимание. След първата ракета и бомба които се хвърлиха срещу нас наистина дойдоха момчета които хвърляха камъни и честно казано и на мен ми се искаше да метна нещо по тези изверги. Всички се махнахме оттам, защото ракетите по нас станаха доста.
Полицията трябваше да изкара синята публика.

Айде айде, много ясно се вижда, как левскарите извадиха винилите и тогава вашите почнаха да мятат камъни, чак след това полетяха ракетите... Не се изкарвайте светата вода ненапита.

Наистина пусни си клипа дето са го сложили на първата страница на бавен кадър и виж кога идват хората с камъните. По лесно ще е да изгоните такива хора които бяха дошли да нападат невинни хора и да къртят сграда отколкото на черното да казваш бяло. Честно като гледах хората с деца как се чудеха какво става много ми се искаше да метна и аз нещо. Уникална простотия сътворена от част от синята публика за щастие без жертви.

Същото се отнася и за теб. Пусни си клипа от спортал или http://www.livesport.bg/Skasano-zname-vzrivi-Koleja--izvozvat-postradali-fenove--duzina-zadarjani-%28VIDEO%29-85337 и виж кога се мята ракетата и кога камъните!

Вашите почват да мятат камъни, когато виждат прословутия винил и чак тогава е ответната реакция с ракетите!

Абе пич ти мало*мен ли си или на такъв се правиш? Най-малкото - като не си бил на мача, недей да съдиш от един клип какво е станало, както писах в друга тема, livesport са изкривили така наречената от тях "истина"..
Всичко започва от първата сигнална ракета, която се разби в две 15 годишни деца и от там започна всичко, когато започнаха да късат винила от сградата, въобще никой не обърна внимание, е естествено имаше псувни, но това си е нормално и всичко престана до там. Не случано са предоставени записи от камери, който са направени от полицията и всичко вече е описано.
Много се дразня някой като се прави на голям разбирач и спори за неща, които не са му понятни дори, но в същото време е много далеч от реалността.
Как да ти обясни човек, че клипа от sportal и livesport са рязани и правени. Има клип, който не е прекъсван, той е постнат в началото на темата, когато са я отворели, а това, за което ми говориш, че първата ракета (ясно се виждало на клипа) дошла от нашият сектор .. Футболист на Левски изпълнява тъч и това е топката, а не СИГНАЛНА РАКЕТА :!: :!: :!:
Също така се вижда, че преди това няма нито един "покатерен на оградата", както твърдиш в предните си постове.

Eminem написа:Вие добре ли сте с главата ? За какъв бой говорите, като само хвърляхте камъни ? Как по дяволите сте ни набили ? С камъни от няколко метра ? Вие на това бой ли му викате... :lol:

Разбитите муцуни преди (на центъра) и след (на Сточна гара) мача могат да ти отговорят на този въпрос.

Eminem написа:Ей птиченца защо в София не започнете да хвърляте камъни, а ? Като сте 20 000 и ви дойде смелост ?

Ние отиваме да подкрепяме любимият отбор, не да се занимаваме с вас.
Това, че половината от гостуващата агитка вчера беше на мача с цел - да направим мизерия, не е наш проблем, но когато си взел дозата преди мача ставаш неконтролеруем, това е нормално!

neverbackdown написа:А да ви попитам какво е това , което лети към сектора с гости преди ракетата а пернати пиленца....много ли сте невинни?!?! ама трябваше да ви набият каските понеже го вадите голям ама МЕК!

Големия форумен хулиган, направи си труда да се фокусираш малко върху клипа и ще разбереш, че това е топката, а не "сигнална ракета" :lol: :lol:

Lakokara4a написа:Първо да кажа че съм от Левски, но не тоя в момента!
Второ наказание трябва да има жестоко. Това не е публика и това не е отбор. Изродена публика и изроден отбор!
Трето трябваше да има още изгонени от Левски в тоя мач. Това че имаше и от Ботев мен лично не ме засяга.
Четвърто- ако съдията беше изгонил и Илиян Илиев щеше да направи най-правилното нещо (това вече пожелателно).

Коментар на Левскар - погледнато напълно реално и безпрестрастно на нещата вчера :!:

А относно глупостите за стадиона..

През седмица гостуват фенове от различни градове от години насам, как един път не е имало една ексцесия или един хвърлен камък по посока агитка-агитка или където и да било?
Как така вие като дойдохте "стадиона се разпадна", оградата разделяща гостуващия сектор с буферната зона "падна" и така на татък .. Общо взето се начетох над 30 страници на пълни глупости и много малко неща, които описват нещата в истинския си вид.
Последна промяна от dagger1912 на 11 мар 2013 05:37, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
Rooster1912
Контакти:

Re: ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ НА:

Мнениеот Rooster1912 » 11 мар 2013 04:11

PAAZO написа:1.ПЪРВАТА РАКЕТА ИДВА ОТ СЕКТОРА НА БОТЕВ !!!
2.СТЮАРДИ НА БОТЕВ НЕОБЕЗПОКОЯВАНО КРАДЪТ ЗНАМЕНА ОТ НЕУТРАЛНАТА ЗОНА !!!
3.НА ПОЧИВКАТА СЕ ХВЪРЛЯТ КАМЪНИ ПО СЕКТОРА НА ЛЕВСКИ ОТВЪН НА СТАДИОНА !!!

Ей го още един кьорчо, дето центрираната топка във въздуха му се привижда като сигнална ракета ахахахахаахах няма такъв смях :)

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Мнениеот publicimage » 11 мар 2013 06:46

Потребителски аватар
publicimage
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот publicimage » 11 мар 2013 07:23

Не забравяй и 'Шумен мрази ЦСКА' върху българското знаме. WTF?! :)

Raoul_Duke написа:Изображение

Да видим кои са тия, дето пеят "селяни умрете". Враца, Плевен, Самоков, Стамболийски, Разлог... Не виждам синия парцал на фен-клуб Дуванлии :mrgreen:
Сини копачи :mrgreen:

Потребителски аватар
plan-2012

Мнениеот plan-2012 » 11 мар 2013 08:10

Изображение

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 11 мар 2013 08:17

publicimage написа:Без коментар
http://www.blitz.bg/sport/article/166899

Всичко се вижда съвсем ясно тук. А именно, че хероинозависимите сини копачи започват първи да стрелят и чак след това идва залпа от павета, които им строшиха кривите муцуни.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 11 мар 2013 08:44

plan-2012 написа:Изображение

На колене, на колене, на колене пред жълтите! :)

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 11 мар 2013 09:37

Левски: Да наказват Ботев
Източник: "Труд" 09:13 / 11.03.2013 Отпечатай Изпрати
© Plovdiv24.bg
"Левски" пледира отговорност за безредиците на мача в Пловдив да понесе "Ботев", защото с полицията не е осигурил задължителните мерки за охрана.

"Ние, като клуб, направихме всичко - заяви изпълнителният директор Константин Баждеков. - Лично аз почти не гледах мача, защото само говорех по телефона и обикалях да успокоявам. Но дори не пуснаха нашия председател на фенклуба да въведе ред. И как този стадион е получил лиценз, като навсякъде има камъни за хвърляне? На всеки мач има агресивни фенове, въпросът е да не се създават предпоставки за хулиганстване. Нямаше достатъчно буферни зони, нямаше достатъчно организация. И каква е тази ограда, която пада от натиск на 20 човека?

Полицията и клубът организатор абсолютно не си свършиха работата! Защо сега "Левски" да носи отговорност?"

В позицията на фенклуба се откроява: "Ексцесиите започнаха, след като стюард на домакините открадна едно от знамената ни, а "жълтата" публика започна да обстрелва сектора ни с камъни. Същият човек има профил във фейсбук, в който е отбелязал, че работи...в МВР. Вероятно и затова униформените гледат безучастно как колегата им краде. Колко полицаи има в стюардската организация на "Ботев"? Колко пари получават за всяка среща? Според закона за МВР полицаите нямат право на допълнителни доходи. Не се стигна до по-тежки последици единствено благодарение на нашите стюарди.

Организацията на полицията за мача беше под всякаква критика. Умишлено бяха допускани фенове на "Ботев" и преди, и след мача да ни провокират и да ни замерят с камъни и бутилки. Ако това не е умишлено, то полицията е безпомощна и нейните началници трябва да подадат оставки. А докато в МВР не започнат да работят нормални и компетентни хора, ние ще си пазим знамената на клуба, както намерим за добре."

При 20 000 души публика имаше 250 полицаи, които после станаха 300.

Read more: http://sport.plovdiv24.bg/420695.html#ixzz2NDMW2zfJ

Поредното синьо безочие :geek:
Изображение

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 11 мар 2013 09:57

Дано съм лош пророк ,но мисля ,че няма да има кой знае какво сурово наказание....Няма да им е за пръв път ,а няма да е и за последно
БФС да "обува наколенките" пред Левски.....

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 11 мар 2013 09:58

"Ексцесиите започнаха, след като стюард на домакините открадна едно от знамената ни, а "жълтата" публика започна да обстрелва сектора ни с камъни"
На видето ясно се вижда,че знамето се сваля след гола на Бобан,след 3 изтреляни по сектор с деца ракети. Безочлива синя лъжа!!!

"Същият човек има профил във фейсбук, в който е отбелязал, че работи...в МВР." Пак оттам- ми че той живее в Нигерия :))))))

Върни се в “Ботев”