Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот Tomata » 06 мар 2013 22:49

sin4ec написа: а на мача ще дойда от изненадваща посока( да го имате впредвид!)

Хааа..., хванах те!!! Изскачаш от торта в центъра! Сега, ако някой пита сериозно. Ако сте сами или малко покрийте си артикулите. Движете се с полицията и с "групата". Гърбене и изцепки ще има 100%, особено след геройствата на "Синя Хунта" на баража.

polit56
Контакти:

Мнениеот polit56 » 06 мар 2013 22:54

4:1 за БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! Това е толкоз просто и логично!

Потребителски аватар
ReZo
Контакти:

Мнениеот ReZo » 06 мар 2013 23:52

Avanti_Ragazzi написа:
Pupper_ написа:Мачовете с ЦСКА и Левски имат един много голям плюс: пълнят си клетката и се получава страхотна атмосфера по трибуните. Да идва събота вечееее :roll:
Харесва ми настроението сред болшинството от сините. Дано се предаде и на играчите и дойдат с вирнати носове. 8-)

Написах го още лятото преди мача на Герена ама така и така твоите хора не го разбраха това което пиша, щото си гледате от вашата камбанария!

За Ботев Пловдив това може да е мача на годината, може да е най-голямото ви дерби, може да е всичко и това си е ваше право и никой не го оспорва!

Но за нас има само едно дерби в България и само срещу един противник, другото са си просто мачове от първенството! Някой като тези с Литекс, Ботев и сега Лудогорец носят по-голям заряд от другите, както и дори гостуванията на Миньор най-вече но и на Черно Море и Берое също така! Тези мачове носят своят заряд но никога няма как да се сравняват и на кота с усещането преди дербито! Няма фен на Левски който преди мач с Литекс или сега с вас да каже следното "Ще ходиш ли на дербито с Литекс (Ботев)" , няма всеки казва ще ходиш ли на мача с Литекс! Израза Дерби го използваме само и единствено за мача с красноармейците и никой друг! И от тази гледна точка е много добре Левски да има самочувствие както за мач с Ботев, така и за всеки друг мач в България! Левски затова е Левски, за да излезе на терена и със самочувствие да смаже противника си! Последните години са точно пример за обратното със страх футбол не се играе, при Гонзо директор и треньор загубихме почти всичките си гостувания в последните 3 години, само и само защото играехме с прекален респект и страх от противника! Вместо да излезем още от първата минута със самочувствие, че ние сме Левски и нищо освен победата не може да ни задоволи никога! Ние излизахме все едно сме Монтана да речем!

да, и срещу Сараево излезнахте със самочувствие и да ги смачкате
и срещу Жилина, Тампере, БАТЕ, Спартак Търнава ..
въобще , вие сте един невероятници и всички ги е страх от вас
"Който се прави на приятел на всички, не е приятел на никой !"

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 06 мар 2013 23:54

2-кя е мача. Ботев не са нищо усобено.
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

Canara^
Контакти:

Мнениеот Canara^ » 07 мар 2013 09:07

Nestor Mahno написа:Добре де,аз съм 2 метра и тежа 120 кг,с мен ще има още поне 3-ма с по над 100 оки и голи тикви(но не скинари)- това го пиша,защото знам изглеждаме ужасно и провокиращо ;) ,обаче сме смирени душици,просто ще си маршируваме от гарата до стадиона чоплейки семки,но със сини шалчета,и няма да се закачаме с никого,песните ще си ги пеем пред сектора и вътре,е какво сега ,да разбирам ли че това ми гарантира еднопосочен билет за "жълтия ад"?? :(
:roll: Ако сте кротички може би никой няма да ви закача ;) :arrow: П.С. Когато ви гостувахме едни от ваще по-нормални привържаници ни опътиха за стадиона, така че си има хора и хора :idea:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 мар 2013 09:08

Армейче написа:2-кя е мача. Ботев не са нищо усобено.

Стига де?! Усмихни се, Левски услужливо ще полегнат, за да постигнем успех, да ви прескочим в класирането и да останете в усойната сянка на топ 3

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 07 мар 2013 09:58

ReZo написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Pupper_ написа:Мачовете с ЦСКА и Левски имат един много голям плюс: пълнят си клетката и се получава страхотна атмосфера по трибуните. Да идва събота вечееее :roll:
Харесва ми настроението сред болшинството от сините. Дано се предаде и на играчите и дойдат с вирнати носове. 8-)

Написах го още лятото преди мача на Герена ама така и така твоите хора не го разбраха това което пиша, щото си гледате от вашата камбанария!

За Ботев Пловдив това може да е мача на годината, може да е най-голямото ви дерби, може да е всичко и това си е ваше право и никой не го оспорва!

Но за нас има само едно дерби в България и само срещу един противник, другото са си просто мачове от първенството! Някой като тези с Литекс, Ботев и сега Лудогорец носят по-голям заряд от другите, както и дори гостуванията на Миньор най-вече но и на Черно Море и Берое също така! Тези мачове носят своят заряд но никога няма как да се сравняват и на кота с усещането преди дербито! Няма фен на Левски който преди мач с Литекс или сега с вас да каже следното "Ще ходиш ли на дербито с Литекс (Ботев)" , няма всеки казва ще ходиш ли на мача с Литекс! Израза Дерби го използваме само и единствено за мача с красноармейците и никой друг! И от тази гледна точка е много добре Левски да има самочувствие както за мач с Ботев, така и за всеки друг мач в България! Левски затова е Левски, за да излезе на терена и със самочувствие да смаже противника си! Последните години са точно пример за обратното със страх футбол не се играе, при Гонзо директор и треньор загубихме почти всичките си гостувания в последните 3 години, само и само защото играехме с прекален респект и страх от противника! Вместо да излезем още от първата минута със самочувствие, че ние сме Левски и нищо освен победата не може да ни задоволи никога! Ние излизахме все едно сме Монтана да речем!

да, и срещу Сараево излезнахте със самочувствие и да ги смачкате
и срещу Жилина, Тампере, БАТЕ, Спартак Търнава ..
въобще , вие сте един невероятници и всички ги е страх от вас

Самият факт, че сравняваш вас с отбори играещи в Европа е показателен колко реално гледаш на нещата! Щото вие кога играхте за последно в Европа я ми кажи , най-вероятно дори не си бил роден тогава! И докато Левски падаше в Европа вие кво правихте, играехте с Асеновец и Тунджа, големо постижение браво! Самият факт, че за вас този мач е в пъти по-важен от нас изобщо дори няма смисъл да се спори за него! Вие сте тези дето се мислите за фактор и че на нас ни пука кой знае защо пък за Ботев Пловдив! Като паднахте със 7-1 да не мислиш, че ме заинтересувало това нещо, пълни глупости точно обратното! Тези които живеят в нашата сянка и за мача с Левски, сте вие. Вие сте тези дето се готвите за мача с нас половин сезон и като свърши вече мислите за следващият мач с нас. А нас не ни пука изобщо, идва този мач, после следващият и така! На никой от нас не му е пукало за вас докато ви нямаше последните 2.5 години и преди това когато бяхте в Б група 2 пъти! Вие сте тези дето живеете с комплекс от София, тези които мразят Левски без да знаят дори защо! Защо на мен да ми пука за Ботев Пловдив а? Нима се конкурираме за нещо с вас, нима сме от един град, нима се борите за титлите и купите с нас, нима ние имаме всекидневен допир с вас! Кажи ми защо изобщо трябва да ви смятаме за нещо повече от Берое или Литекс и с кво сте повече от тях за нас! 50%, дори и повече от Левскарите на стадиона дори не са виждали или си спомнят загуба от вас! Ето и аз съм 85ти набор и не си спомням последната загуба на Левски от Ботев! Тогава защо да ви взимам на сериозно били ми обяснил! Да спомням си последните ни загуби от Локо Пд, Локо Сф, Черноморец, Берое, Черно Море дори и Славия, Сливен, Родопа и дори Рилецо ама от вас точно НЕ! И след като нямаме загуба от вас 16 години а за тва време имаме само един Х, най-нормалното нещо на света е и футболистите да излизат срещу вас със самочувствие! Със същото самочувствие с което излязоха и лятото и биха без проблем! Ако ги е страх от отбор от който Левски няма 16 години загуба, егати и футболистите са!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 07 мар 2013 10:05

Уж не ви пука, ама се сцепвате във форумчето си да се надъхвате :)

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 07 мар 2013 10:19

Avanti_Ragazzi написа: И след като нямаме загуба от вас 16 години а за тва време имаме само един Х, най-нормалното нещо на света е и футболистите да излизат срещу вас със самочувствие! Със същото самочувствие с което излязоха и лятото и биха без проблем! Ако ги е страх от отбор от който Левски няма 16 години загуба, егати и футболистите са!

Така, така! Така ви искам, с вирнати носове! Ах, дано и футболистите ни подценят като теб!

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 07 мар 2013 11:29

Captain Stottlemeyer написа: Иначе статистиката само от срещите за първенство е:
Победи за „Левски” – 63
Равни мачове – 18
Победи за „Ботев” – 33
Голова разлика – 216:133 (+83) за „Левски”

Преди мача в София направих анализ на сблъсъците между двата отбора досега на ниво "А" група.Свидетел съм на същите от 1971 г.
Та този анализ показва,че факторът домакинство много често се оказваше решителен за изхода - до "ерата ДХС".
В този форум пишат много млади момчета,както и стари кримки като мен.Разполагам с доста обширна статистика,разбира се,и с помощта на интернет,и съм подготвил статистически данни за сблъсъците-конкретно тези в Пловдив.
Предоставям ги на вниманието Ви без да се ангажирам с изводи-просто като любопитни факти.Те ще припомнят на старите левскари и ботевисти наистина огромния заряд на този сблъсък до момента,в който чара на този мач беше отнет.
По-горе стана въпрос за това,че "Ботев" е единственият отбор,срещу който "Левски" има отрицателни баланс като гост.
Ето я и сухата статистика:
До "ерата ДХС":
Победи за "Ботев"...........29
Равни мачове...................9
Победи за "Левски"..........7
Голова разлика..............76:41

В "ерата ДХС":
Победи за "Ботев"............0
Равни мачове...................1
Победи за "Левски"..........9
Голова разлика...............6:21

Общо в Пловдив:
Победи за "Ботев"...........29
Равни мачове..................10
Победи за "Левски".........16
Голова разлика..............82:62
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Ботев”