ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Atila
Контакти:

Re: Почна се: Новите собственици на Ботев си сложиха нов директо

Мнениеот Atila » 19 сеп 2009 17:02

urbano написа:
Atila написа:
urbano написа:Реално кво е станало че да се радваме? Просто се смениха няякакви имена. Къде е гаранцията че ще се смени стила на работа в клуба?

Не мога да ви разбера... че и бил гейтс да дойде да ни купи пак ще го обявите за Христолово Протеже.Както и да е... сега се радвай,че селския го няма... времето ще покаже какви са намеренията на новите.За 1 ден не може да се промени нищо в клуба!

Не съм против Селския, а против политиката на Селския. Ако тези нищо не правят за клуба на кво да се радвам?? Просто смяна на имената и кво от това. Ако след 1-2 месеца се види разликата тогава ще кажа нещо добро за тях, но засега те са "бандата макарони на Христолов".

Ako pitash men hristolov nikva politika niamashe.... kakto politika taka i pari! Za godinite v koito beshe prezident kolko igra4i izbiagaha ot kluba??? az ve4e ne moga da im fana broikata! Pari da ima ... to s pari vsi4ko moje da se napravi nali znaesh!
A shto se otnasia do duzinata italianci pristignali v Botev... nikoi ne e kazal 4e vsi4ki sa 100% tituliari. Nali triabva da ima konkurencia v otbora vse pak.Ne moje samo s deca... A i triabva niakoi s opit,nezavisimo v koi divizii se e podvizaval

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Re: Марко Орнела е новият президент на Ботев, Христолов – аут

Мнениеот Yobs1912 » 19 сеп 2009 17:03

urbano написа:
Yobs1912 написа:Що да е ташак бе ? Както някои каза не мисля че сме в позиция да имаме избор..важното е,че селския няма общо с Ботев...и само остава да се надяваме,че новите няма да са като него..и БПФК ще се върне там където заслужава !

Ами да се надяваме. То все се надяваме ние. Ама ортаците на един селянин какви може да са?? Селския и да си иде, ако остане селската политика къде ще е разликата между вчера и утре???

Ми разликата ще е,че поне няма да си имаме работа със съществото дх-с.и все пак СВОБОДЕН БОТЕВ АЛЕЕ СВОБОДЕН БОТЕВ ИМАМЕ !

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 19 сеп 2009 17:04

Дано се оправят Ботев .. лично на мен са ми доста симпатични ..
ORIGINALNI...BE =)

Oliver
Контакти:

Мнениеот Oliver » 19 сеп 2009 17:05

Пожелавам успех и възход! Може би една от най-положителните промени настъпила в БГ футбола напоследък.

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 19 сеп 2009 17:05

А бе колега @urbano, по-голям песимист от тебе няма, честно ! Вдигни си главата бе човек ! Ако ще и най-долния италианец да е дошъл ... не ме интересува печка ли е, дебел ли е или нещо такова ... интересува ме ДА НЕ Е ХРИСТОЛОВ И ПУБЛИКАТА И ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ДА СЕ ВЪРНАТ НА КОЛЕЖА !!!
АЙЙЙ КАНАРИ УТРЕ МОЩНО В ЛОВЕЧ ! СВОБОДЕН БОТЕВ ИМАМЕ !!!
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 19 сеп 2009 17:06

Хора физиономията на УРОД N-1 в света е красноречива. Мисля че имаме повод за радост !!!! Да живее БОТЕВ 1912 !!!!

barabata
Контакти:

Мнениеот barabata » 19 сеп 2009 17:07

Абе тоя Орнела от години си е съдружник на митю в авиотехника идвал е 3-4пъти и заедно с двама негови приятели Паоло и Марио имат 2 цеха за платки до бившия завод Устрем.
Каст Футура- БГ ЕООД

Керамики, компоненти за домакински и отоплителни уреди
България, 4023 Пловдив
Ул. Нестор Абаджиев № 57, Завод Устрем

да ни е честит :) :) :) Цирка продължава

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 19 сеп 2009 17:10

Един град-един отбор написа:А бе колега @urbano, по-голям песимист от тебе няма, честно ! Вдигни си главата бе човек ! Ако ще и най-долния италианец да е дошъл ... не ме интересува печка ли е, дебел ли е или нещо такова ... интересува ме ДА НЕ Е ХРИСТОЛОВ И ПУБЛИКАТА И ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ДА СЕ ВЪРНАТ НА КОЛЕЖА !!!

ОК бе, просто аз не виждам на какво да се радвам. Селяка ми е през кура, но не ми е безразлично какво се случва с любимия клуб. Засега нищо хубаво не се е случило - последни сме, нямаме победа, нямаме отбор, нямаме база. На кво да се радвам? Че някви идват и почват да ми разказват за светло бъдеще? Те и комунягите едно време все светло бъдеще ни рисуваха.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 19 сеп 2009 17:12

И двамата на снимката изглеждат ужасно.Но италианеца ми прилича на циганин.Ужас!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=92671

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 19 сеп 2009 17:13

urbano написа:
Един град-един отбор написа:А бе колега @urbano, по-голям песимист от тебе няма, честно ! Вдигни си главата бе човек ! Ако ще и най-долния италианец да е дошъл ... не ме интересува печка ли е, дебел ли е или нещо такова ... интересува ме ДА НЕ Е ХРИСТОЛОВ И ПУБЛИКАТА И ЛЮБОВТА НА ХОРАТА ДА СЕ ВЪРНАТ НА КОЛЕЖА !!!

ОК бе, просто аз не виждам на какво да се радвам. Селяка ми е през кура, но не ми е безразлично какво се случва с любимия клуб. Засега нищо хубаво не се е случило - последни сме, нямаме победа, нямаме отбор, нямаме база. На кво да се радвам? Че някви идват и почват да ми разказват за светло бъдеще? Те и комунягите едно време все светло бъдеще ни рисуваха.

Добре ти кво искаш днес да ни вземат и утре да бием Литекс с 5:0 ? Не става така ..аз съм на мнение,че трябва да видим дали ще има съществени промени като цяло в БПФК и да възобновим подкрепата !

Върни се в “Ботев”