Ботев с подкрепа от всички !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Тракиец 1912
- Контакти:
Re: Ботев с подкрепа от всички !
БОТЕВ ПЛОВДИВ не е временно състояние, Ботев е най-старата футболна религия в България. Има ни от век и ще ни има още много време.
- PLOVDIV PEE 1912
Искам да благодаря на автора и изобщо на всички фенове на другите отбори за подкрепата.Винаги бъдете нащрек ,за да не ви сполети нашата съдба.Ако все пак някога (не дай си Боже)ви сполети нещо подобно и вие ще получите нашата подкрепа.RESPEKT!!!!!!!
- vivacanary
- Контакти:
Баси от колко време нищо не ме радвало така...Докато има солидарност истинският бг футбол ще е жив!СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
- Cesc Fabregas
- Контакти:
дано тая подкрепа ви промени и 1 % мнението за нас Левскарите!
Никой нормален фен не ви иска на тоя хал!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- toni_botevista_1912
- Контакти:
Най Много искам подкрепа от сички клубове в България който обичат свойте отбори и искат да видят по голям мач срещу нас и .. 

vivacanary написа:Баси от колко време нищо не ме радвало така...Докато има солидарност истинският бг футбол ще е жив!СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
Кое те радва, позьорството? Като направят нещо като Миньоро (което пак си е позьорство, но пак е нещо повече от писане във форума..) ще говорим.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
От доста време насам не съм бил така приятно изненадvан.В смисъл знам, че доста фенове от другите отбори подкрепят нас привържениците на Ботев в борбата срещу селското изчадие, но друго си е като го и засвидетелстват и с тема тук.Другото нещо, което ми прави впечатление е, че все повече фенове от различни отбори им се отварят очите, като виждат футбола ни управляваn от най-различни "случайни и тъмни субекти" накъде отива.ПОДКРЕПЕТЕ БОТЕВ, защото не се знае утре, какво може да се случи и на вас.На никой не го пожелавам, това което се случва с моя любим отбор.Това е като онази рубрика по Евронюз ....БЕЗ КОМЕНТАР (No comment).Истината е в разбирателството и подкрепата.Единствено обединението прави силата, не случайно е казано и написано.И тук искам да изкажа едно голямо БЛАГОДАРЯ и един ДЪЛБОК ПОКЛОН към всички фенове от всички отбори за подкрепата, която изказват на нас ботевистите.НИЕ НИКОГА НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ТОВА......БЛАГОДАРИМ ВИ.
What about my broken heart
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
What about my broken dreams
What about the things you said
Does it matter
What about the end of this
"Coz the Best Things in Life Are FREE"
- Сеск Фабрегас
- Контакти:
veseo написа:vivacanary написа:Баси от колко време нищо не ме радвало така...Докато има солидарност истинският бг футбол ще е жив!СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
Кое те радва, позьорството? Като направят нещо като Миньоро (което пак си е позьорство, но пак е нещо повече от писане във форума..) ще говорим.
правиш впечатлен на доста тъп и ограничен човек,какво искаш-да ви купим или да убием селянина?!?
И аз съм жертва на грешка 503!Стария ми ник беше Cesc Fabregas
Марто не се ядосвай !
Ай мисли къде ще пием по бира
Ай мисли къде ще пием по бира

- Сеск Фабрегас
- Контакти:
жоре,то вече е измислено, всички познати тук ви чакаме! 

И аз съм жертва на грешка 503!Стария ми ник беше Cesc Fabregas