Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

hetfield
Контакти:

Re: Ботев ПД - Либерец 1-7 ,правилен футбол или ???

Мнениеот hetfield » 12 фев 2013 23:22

На всички Мърипоклонници хак Ви е.Аз като канар в червата се кефя от сърце.Дано не е за последно,за да се разкара всяко синьо гомно от колежа и да върне нас,които ще идем на кино вместо на мач когато дойде време.Ай наздраве

Потребителски аватар
БАТТЯНА
Контакти:

Мнениеот БАТТЯНА » 12 фев 2013 23:24

LevskiZavinagi написа:Ох, като видя 7-1 и се сещам за други подобни мачове...

и аз и аз :) :) :)
За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 фев 2013 23:34

BadBoy написа:... надяваме се тези момчета са резервните ви вратари, щото и чеп за зеле не става от тях.

Стига де, те са още деца на по 17 и 19! Ако всеки тръгне да ги критикува толкова жестоко, какво ще се случи? Голяма работа, няколко гола в контрола. Имат много още да учат и един ден, ще получат титулярното място.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 12 фев 2013 23:39

hetfield написа:На всички Мърипоклонници хак Ви е.Аз като канар в червата се кефя от сърце.Дано не е за последно,за да се разкара всяко синьо гомно от колежа и да върне нас,които ще идем на кино вместо на мач когато дойде време.Ай наздраве

Ти ако си канар в червата няма да се кефиш на загуба на любимия си отбор. Преди не ходехте на стадиона заради Христолов, сега заради Мъри... оправдания за такива форумни фенове подобни на теб винаги ще се намерят

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 12 фев 2013 23:51

аз лично няма да подкрепя нито едно лайно.Казах го още със спекулациите за смяната на треньор ще го твърдя и докато си го вземете.Лека нощ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 фев 2013 00:02

Ясно е, че всички сте изнервени заради получилият се резултат ( вероятно и заради други неща около Клубът ви ) ...

Колкото и да не ви харесваме ние, левскарите, това не пречи голяма част от нас да изпитват някакъв вид респект към Ботев Пловдив и феновете му.

Нищо не искаме в замяна, щото сме ларж ... Но поне с оглед на вековното ни съперничество, нека не се обръщаме помежду си с персонални обиди.
Никой няма да спечели от това ... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Samoyl
Контакти:

Мнениеот Samoyl » 13 фев 2013 01:01

Ммм...незнам дали сте играли с по-млади играчи, юнуши или нещо подобно, но определено имате проблем с вратарите.4 от головете бяха просто фрапантни....момчетата не знаеха къде им е вратата.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 фев 2013 01:06

Проблемите на Мъри са два - нищо не постига без Наско Сираков и че отборите му играят по един и същ начин, независимо дали са срещу Барселона или Беласица. Е, съжалявам, но ако за някой е голямо геройство да се надиграва с много по-силен отбор и да му надуят шушоните, за мен не е - всеки мач си е различен от предишния, всеки противник има различни силни и слаби страни и с една и съща тактика ти ставаш лесно предвидим и в крайна сметка не постигаш нищо. ;) Никога не съм оспорвал успехите на Стоилов с Левски, но колко време мина оттогава и какво постигна след този период? Убеден съм, че Мъри няма да постигне нищо с Ботев и ще бъде уволнен след първите 2 мача с нас и Левски.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 фев 2013 02:29

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:Абе.. ти наистина ли вярваш, че Стоилов е качествен треньор?Само защото е направил нещо с Левски, в една невероятно удобна за клуба година, и в тандем със Сираков?Защо Моуриньо стана шампион и в Англия, и в Италия, и в Испания, освен в Португалия, а Мъри, след тоя чутовен успех,нищо не е направил?
Забравих, че националният ни отбор, за 80 години съществуване, има само един бойкот и той е точно срещу Правилния синоптик.. извинявай за грешката ми :oops:

Не ме интересува кой какво е направил извън Левски.
Мога да оценявам само представянето с отбора, който ме интересува живо.
Гочето Василев със същите футболисти падаше от Бела, Родопа и Вихрен ...

Защо Фъргюсън не се пробва да постигне нещо с друг Клуб ?
Стига с тея клишета ...

Фъргюсън направи Абърдийн носител на КНК и след това отиде в Юнайтед.Дали си чувал за Абърдийн, или Левски не е играл с този отбор фина в ЕКТ :o
Гочето Василев, с Балъков, Туньо, Цанко, Данчо и Бончо ви разказа играта насред София.Гледахте, като насрано дете майка си когато Етър (селяните мръсни) ви нацепиха и станаха шампиони, нали.. или си малък, за да помниш такива велики мачове?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Лимонадения Джо
Контакти:

Мнениеот Лимонадения Джо » 13 фев 2013 09:40

Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:Абе.. ти наистина ли вярваш, че Стоилов е качествен треньор?Само защото е направил нещо с Левски, в една невероятно удобна за клуба година, и в тандем със Сираков?Защо Моуриньо стана шампион и в Англия, и в Италия, и в Испания, освен в Португалия, а Мъри, след тоя чутовен успех,нищо не е направил?
Забравих, че националният ни отбор, за 80 години съществуване, има само един бойкот и той е точно срещу Правилния синоптик.. извинявай за грешката ми :oops:

Не ме интересува кой какво е направил извън Левски.
Мога да оценявам само представянето с отбора, който ме интересува живо.
Гочето Василев със същите футболисти падаше от Бела, Родопа и Вихрен ...

Защо Фъргюсън не се пробва да постигне нещо с друг Клуб ?
Стига с тея клишета ...

Фъргюсън направи Абърдийн носител на КНК и след това отиде в Юнайтед.Дали си чувал за Абърдийн, или Левски не е играл с този отбор фина в ЕКТ :o
Гочето Василев, с Балъков, Туньо, Цанко, Данчо и Бончо ви разказа играта насред София.Гледахте, като ******о дете майка си когато Етър (селяните мръсни) ви нацепиха и станаха шампиони, нали.. или си малък, за да помниш такива велики мачове?

Гочето най-вече на вас ви разказа играта, но това е далечен спомен.

Върни се в “Ботев”